Şimdi Ara

sarj göstergesi geliyor fakat sarj olmuyor acil yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a arkadaşlar. 2 yıldır samsung note 4 kullanıyorum. henüz hiç bir sorunla karşılasmamıstım. 1 ay önce power tuşuyla telefon kilidi , arada sırada caışıyor arada sırada calışmıyordu. telefonu yanlışlıkla kapattıktan sonra power tuşu arada calışıp calışmadıgı için telefon açılmadı. sarj ise yüzde 4 ler deydi. şarj bitmiştir diye düşündüm şarja taktım ve

telefon kapalıyken şarj kablosunu takdığımda ekrana şarj oluyor görüntüsü geldikten 5 saniye sonra ekran gidiyor ve telefonu açmak istediğimde açılmadan kapanıyor. telefonu yaklaşık 3 4 saat şarj ettim açmaya calıştığımda yüzde 2 sarjı vardı geri kapandı.

şarj aletini yeni aldım teknosa note 4 orjinal (hızlı)
    sarj aletini baska telefonda denedim sorun yok
    bilgisayarda usb kablo ile denedim aynı sorun
    prizleri değiştirdim denedim aynı sorun
    başka sarj aletleriyle saatlerce denedim aynı sorun

telefona ne olmuş olabilir. telefon orjınal ve en son güncelleme yüklü. bataryası temiz herhangi bir şişme söz konusu değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimuygun -- 13 Eylül 2016; 12:27:34 >

• yardım edecek kimse yokmu
  • ℅90 şarj soketiniz arizalanmis garantisi yoksa bi telefoncuya gösterin size bilgi verirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet bende öyle düşündüm fakat şarja taktıgm zaman alıdgını gösteriyor fakat dolmuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.