Şimdi Ara

Şarj çok hızlı bitiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 6 plus telefon arkaplanda uygulama yenileme oto parlaklık konum servisleri vs full kapalı ve sabahtan akşama kadar düşük pil modunda kullanıyorum ona rağmen her 2 3 dakikaya bir yüzde 1 azalıp duruyor. Pil sağlığı %91 zaten yeni değişmişti. Sorun şarj entegresinde olabilir mi? Ya da takılan pil orijinal değil de daha düşük mah’a sahip olduğundan ya da kötü bir pil olduğundan olabilir mi? Orijinal mi değil mi bilmiyorum.



  • iTools ile batarya durumuna baktım normal diyor marka da DESAY yani Apple’ın üretim için anlaşmış olduğu marka demek ki orijinal pil.
  • DFU modda tekrar sıfırdan kur.ipws olarak kullandığın iOS versiyonunu indir ve itunes kur .Bazen wlandan güncelleme sorun yaratabilir.Yeni iPhone diye kur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 11 Mart 2019; 1:55:8 >
  • Yahu arkadaş telefon kırılsa dfu moda al sıfırdan kur diyeceksiniz neredeyse. 5 senedir teknik serviste çalışıyorum 1 kere olsun göremedim yazılımdan şarjı 3 dakkada bir düştüğünü.

    Sebebler —
    1. Batarya
    2. Şarj soketi arızası
    3. Şarj entegresi ( yüksek olasılık )
    4. Başka bir sorun ( cihazın şarjını çeken )

    Bakılması gerekiyor yani kısacası.
  • epcelik E kullanıcısına yanıt
    Benim de hissettiklerimi yazmışsınız ben belki şarj soketi veya entegresinden değildir diye umutlanıyordum çünkü çok uzun sürede şarj oluyordu bir de belki sistem çok yiyordur dedim fakat kullanım ayarlarında öyle göstermiyor en iyisi güvendiğim bir servise gidip değiştirteyim. Teşekkür ederim
  • epcelik E kullanıcısına yanıt
    Sarj sorunu bazen yazılımsal oluyor.Teknik servis çalışanı olarak şunu önermen mantıklı olurdu.Apple store teknik servisine başvur randevu al.Zaten 2 yıl Türkiye’de Apple garantisi var.Garanti kapsamında ise ücretsiz olur.Her zaman Apple kendi servisi bu tür sorunlarda garantili yapılır.Adı sanı bilinmeyen bir servise Apple ürünü verilmez ve 12 ay garantide veremez.İlk yazılımı önerdim aynı şeyi yaşadım iPhone X de DFU mod ve yeni kurulumla bunu aştım.Bu işlemi frankfurt Apple store teknik servisi tavsiyesi üzerine yaptım.Sorun çözülmemiş olsa ise batarya değişimi yapılacaktı.Apple store iPhone iPad başına bişi gelir teknik servise gitse bile ( ekran kırılma ,pil vs ) DFU modda yeni iOS kurulur sonra teknik işlem yapılıp sorun çözülür .. En son sürüm iOS kurulmuş olarak müşteriye teslim edilir.Bunu Apple store sorun giderme servisi öneriyor.Ana sayfasına bakarsanız görürsünüz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 13 Mart 2019; 21:38:58 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.