Şimdi Ara

Şarj almayan tabletten dosyaları kurtarmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler. Elimde 1 adet bozuk tablet var. Sadece şarj soketi kırık. Ekranı da bozuk olabilir belki ama anakartın sağlam olduğunu düşünüyorum. Dahili hafızada önemli fotoğraflar, dosyalar falan var. Bunları tableti açmadan alabilmemin bir yolu var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Soket değişecek. Tablet bilgisayara bağlanacak. Anakartı sağlamsa bilgiler kurtarılabilir.

• istanbul anadolu yakasındaysanız yardımcı olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: slm66

istanbul anadolu yakasındaysanız yardımcı olurum
    Maalesef İstanbulda değilim hocam.

• Kırık usb soket yenisi ile değiştirilecek. Tablet usb kablo ile bilgisayara bağlanacak. Anakart sağlamsa, tablet bilgisayarda görünecek. İstediğiniz dosyaları tabletten çıkartabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhsin kamer

Kırık usb soket yenisi ile değiştirilecek. Tablet usb kablo ile bilgisayara bağlanacak. Anakart sağlamsa, tablet bilgisayarda görünecek. İstediğiniz dosyaları tabletten çıkartabilirsiniz.
    Hocam tablet şarjı usb den almıyor. Girişin ismini bilmiyorum ama yuvarlak uçlu şarj giriş yeri. Orası kırık ve şarj aletim de yok. Tabletin usbden şarj özelliği yok maalesef o yüzden bilgisayara taktığımda tepki vermiyor.

• soket değişmeli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratYakinFanboi

Hocam tablet şarjı usb den almıyor. Girişin ismini bilmiyorum ama yuvarlak uçlu şarj giriş yeri. Orası kırık ve şarj aletim de yok. Tabletin usbden şarj özelliği yok maalesef o yüzden bilgisayara taktığımda tepki vermiyor.

Alıntıları Göster
    Tablet, güç giriş soketinin haricinde, usb girişten te enerji alır. Soketlerden biri arızalanırsa; diğer soketten de enerjilendirilir.

Güç soketi arizaliysa, usb den tableti çalıştırın. Cihaz çalışmıyorsa, anakart arızalanmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhsin kamer -- 8 Nisan 2018; 6:33:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: muhsin kamer

Tablet, güç giriş soketinin haricinde, usb girişten te enerji alır. Soketlerden biri arızalanırsa; diğer soketten de enerjilendirilir.

Güç soketi arizaliysa, usb den tableti çalıştırın. Cihaz çalışmıyorsa, anakart arızalanmıştır.

Alıntıları Göster
    Hocam sizi de yordum kusura bakmayın ama ben tabletin usb soketten enerji almadığına %100 eminim. Bahsi geçen tablet fatih projesi kapsamında dağıtılan vestel vp10 model çok rezil bir tablet. Benim tüm arkadaşlarımınki de böyleydi. Sağlamken de usbden en ufak şarj almıyordu. İçerisinde lise anılarım var, başka bir yolla kurtarabilirsem çok iyi olur.

• bataryanın + ve - uçlarını tesbit edip...
    kabloya toplu iğne ile girin...
    toplu iğnelere 5 volt telefon şarjından...
    akım verebilirseniz...
    sistem açılabilir...
  • Bir diğer yöntemde lehim işinden anlıyorsanız, bataryayı çıkartıp yerine 5v şarj adaptörü lehimlerseniz de olur açılma ihtimali var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynoname -- 8 Nisan 2018; 21:38:8 >
  • bynoname kullanıcısına yanıt
    Ben baska tabletde direk sarj adaptoru ile calistirmayi denedim olmadi. En iyisi igne ile batarya sokulu iken sarj edip sonra bataryayi takarak calistirmak.

Eger batarya cok bosalmissa (belli bir voltajin altina indi ise) uzerinde islem yapmsk tehlikeli (uzmanlar yorum yapsin!!!). Sarj ederkende dusuk guclu bir sarj cihzi kullanin, yavas sarj olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabletin içini açmanız şart. O soket değişecek, ya da tabletin pilini söküp bunun gibi bir cihazda şarj edilip geri takılacak. Her ikisi için de cihazı açmak lazım. Tablet açılır, sonrasında kablosuz bağlantı ile dosyalarınızı alabilirsiniz.
    Şarj almayan tabletten dosyaları kurtarmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 9 Nisan 2018; 9:36:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.