Bildirim
Şarj almayan tabletten dosyaları kurtarmak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Soket değişecek. Tablet bilgisayara bağlanacak. Anakartı sağlamsa bilgiler kurtarılabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
istanbul anadolu yakasındaysanız yardımcı olurum -
Maalesef İstanbulda değilim hocam.quote:
Orijinalden alıntı: slm66
istanbul anadolu yakasındaysanız yardımcı olurum
Kırık usb soket yenisi ile değiştirilecek. Tablet usb kablo ile bilgisayara bağlanacak. Anakart sağlamsa, tablet bilgisayarda görünecek. İstediğiniz dosyaları tabletten çıkartabilirsiniz.
Hocam tablet şarjı usb den almıyor. Girişin ismini bilmiyorum ama yuvarlak uçlu şarj giriş yeri. Orası kırık ve şarj aletim de yok. Tabletin usbden şarj özelliği yok maalesef o yüzden bilgisayara taktığımda tepki vermiyor.quote:
Orijinalden alıntı: muhsin kamer
Kırık usb soket yenisi ile değiştirilecek. Tablet usb kablo ile bilgisayara bağlanacak. Anakart sağlamsa, tablet bilgisayarda görünecek. İstediğiniz dosyaları tabletten çıkartabilirsiniz.
soket değişmeli. -
Tablet, güç giriş soketinin haricinde, usb girişten te enerji alır. Soketlerden biri arızalanırsa; diğer soketten de enerjilendirilir.quote:
Orijinalden alıntı: MuratYakinFanboi
Hocam tablet şarjı usb den almıyor. Girişin ismini bilmiyorum ama yuvarlak uçlu şarj giriş yeri. Orası kırık ve şarj aletim de yok. Tabletin usbden şarj özelliği yok maalesef o yüzden bilgisayara taktığımda tepki vermiyor.
Alıntıları Göster
Güç soketi arizaliysa, usb den tableti çalıştırın. Cihaz çalışmıyorsa, anakart arızalanmıştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhsin kamer -- 8 Nisan 2018; 6:33:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam sizi de yordum kusura bakmayın ama ben tabletin usb soketten enerji almadığına %100 eminim. Bahsi geçen tablet fatih projesi kapsamında dağıtılan vestel vp10 model çok rezil bir tablet. Benim tüm arkadaşlarımınki de böyleydi. Sağlamken de usbden en ufak şarj almıyordu. İçerisinde lise anılarım var, başka bir yolla kurtarabilirsem çok iyi olur.quote:
Orijinalden alıntı: muhsin kamer
Tablet, güç giriş soketinin haricinde, usb girişten te enerji alır. Soketlerden biri arızalanırsa; diğer soketten de enerjilendirilir.
Güç soketi arizaliysa, usb den tableti çalıştırın. Cihaz çalışmıyorsa, anakart arızalanmıştır.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bataryanın + ve - uçlarını tesbit edip...
kabloya toplu iğne ile girin...
toplu iğnelere 5 volt telefon şarjından...
akım verebilirseniz...
sistem açılabilir... -
Bir diğer yöntemde lehim işinden anlıyorsanız, bataryayı çıkartıp yerine 5v şarj adaptörü lehimlerseniz de olur açılma ihtimali var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynoname -- 8 Nisan 2018; 21:38:8 >
Ben baska tabletde direk sarj adaptoru ile calistirmayi denedim olmadi. En iyisi igne ile batarya sokulu iken sarj edip sonra bataryayi takarak calistirmak.
Eger batarya cok bosalmissa (belli bir voltajin altina indi ise) uzerinde islem yapmsk tehlikeli (uzmanlar yorum yapsin!!!). Sarj ederkende dusuk guclu bir sarj cihzi kullanin, yavas sarj olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- aç kapa musluk gıcırtısı nasıl giderilir
- word kelimeler arası boşluk problemi
- asus laptop güç ışığı yanıyor ama açılmıyor
- word tek sayfaya sığdırma
- google silinen şifreleri geri getirme
- silinen dosyaları geri getirme
- güvenli önyükleme açma
- root ne demek
- ekran kartı resetleme
- mobil veri çekmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X