Şimdi Ara

Sarj aletim kirildi yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lg g3 telefonumun sarj aleti kirildi maalesef. Pirize takilan 2 cubuktan biri kopmus. Bu hasar tamir ettirilir mi?
    Bir de evde general mobile marka sarj aleti buldum. Gucune baktigimda bu kirilandan bile iyi diyebilirim. Yine kendi sarj kablomu kullanarak bu sarj aletini kullansam bi sorun olur mu? Yoksa en az 50 lira bayilip yeni sarj aleti mi alayim?

Edit: arkadaslar internetten biraz arastirdim diger cihazin degerlerinin yuksek olmasi iyi bir sey degilmis. Ben degerleri buraya yazayim bilen arkadaslar bana tavsiyesini sunar

Lg:
    Input: 100-240v 50/60 hz 0.3A
    Output: 5.0V 1.8A

GM:
    Input: 110-240v 50/60 hz 0.3A
    Output: 5.0V 2.1A

Eger bu alet telefonuna zarar verir derseniz illa orjinal lg sarj aleti mi almam gerekir yoksa teknosada baska bi markanin ayni degerlere sahip sarj aletini alsam da isimi gorur mu? Yani mutlaka orjinalini almak iyidir tabi ama verdigimiz paraya deger mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebel poet -- 10 Aralık 2015; 19:49:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bana kargoyla gönder ücretsiz tamir edip gonderebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: aye aye

Bana kargoyla gönder ücretsiz tamir edip gonderebilirim

Hocam nasil yapabileceginizi anlatirsaniz ben de bi bakarim cevremde yapabilecek birisi var mi bosuna zahmete girmeyiz.

• Yuksek akımlı şarj aleti telefonu çabuk şarj eder ama zamanla bataryadan şişme yapar.
    Tamire gelince kopan çubuğun yerinde demir varsa içini açmadan o demire kablolu dışında bir tablosunu diğer kablasunuda şarj aletin diğer kablosuna lehimliyoruz.işlem tamam izole bantla kalın bir şekilde ciplak yerleri sariyoruz.bundan sonra şarj aletini fisli kullanmamız gerekiyor
    Kablolu fiş;

• quote:

Orijinalden alıntı: aye aye

Yuksek akımlı şarj aleti telefonu çabuk şarj eder ama zamanla bataryadan şişme yapar.
    Tamire gelince kopan çubuğun yerinde demir varsa içini açmadan o demire kablolu dışında bir tablosunu diğer kablasunuda şarj aletin diğer kablosuna lehimliyoruz.işlem tamam izole bantla kalın bir şekilde ciplak yerleri sariyoruz.bundan sonra şarj aletini fisli kullanmamız gerekiyor
    Kablolu fiş;

Hocam basta ne demek istediginizi anlamamistim ama bu islerden anlayan bi arkadasim var ona verdim o da bu gosterdiginiz sekilde yapti. Siz de ilgilendiginiz icin tesekkur ederim

• Başlık %50 sakat

• rebel poet kullanıcısına yanıt
    Benim telefonda G3 ve benimkini de şarj aleti kırıldı. Bir tane 1.5 TL'ye fiş alıp tamir ettim. Akşam resim atarım istersen. Havya'da lazım bunun için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_m_r_e-97

Benim telefonda G3 ve benimkini de şarj aleti kırıldı. Bir tane 1.5 TL'ye fiş alıp tamir ettim. Akşam resim atarım istersen. Havya'da lazım bunun için.

Ben de tamir ettirdim hocam sagolun yine de

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.