Şimdi Ara

Sarıyer'de Trugo istasyonuna bağlı Togg T10X alev aldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
1
Favori
5.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ne demek uydurma .

Her yerde yazıyor .

One of the major risks associated with NMC batteries is thermal runaway. This phenomenon can happen when the battery overheats and can potentially catch fire or explode. This risk increases when you overchargepuncture, or exposed the battery to high temperatures.

Onu hiç karıştırma

İçlerinden bir tane ERKEK çıkmadı daha togg fabrikası hangi ülkede diye konu açacak

Daha ettiği lafın arkasında duramayan tipler forumda otomotiv eleştiriyor

Daha dün anayasanın ilk dört maddesini, Atatürk'ü, Türklüğü masalarına meze yapan, şakşakladiklari adam akpye seçimi satan tipler bunlar,utanma ar damarı denilen şey bulunmadığı için hiç birinde, Hınclarini başka yerden çıkarma derdindeler.

Savunma sanayi ve otomotiv konusuna özellikle takıklar,ABD ye pek sevdalı oldukları için

Bunlari konuştukları her platformda yerin dibine geçireceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 3 Aralık 2025; 11:25:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Togg hakkında bir şey yazmamışım zaten.

He bu arada patenti ithal, buda onu yerli yapmaz, üretim yerli olur sadece kendisi olmaz.

Atatürk düşmanları meclise girerken iktidar ve meclis çoğunluğu hangi partideydi?

En azından troll olduğunu kabul etmişsin.

Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör
  • Colda kullanıcısına yanıt

blokla geç hocam hiç uğraşma bu tiplerle

Tesadüf değil hocam, keşke öyle olsaydı: https://www.instagram.com/p/DRo_ptmjLbA

Linkini attığım yerde de yazdığı gibi Tesla servisi sorunların "istasyon kaynaklı" olduğuna dair rapor düzenliyor. Ama Trugo tarafı bu raporu dikkate almıyor. En azından bir inceleme başlatılıp kamuoyunu aydınlatmaları gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snoppy -- 3 Aralık 2025; 11:30:20 >
  • en1gma kullanıcısına yanıt

2025 yılında ikinci modelin piyasaya girmesi, önümüzde ki yıllarda diğer modellerinin de üretileceğinin duyulması ile zaten şoka girmişlerdi.

Bence bunlar şoktan hiç çıkamayacaklar, şoklanmış gıda gibi şoku çözdürüp tekrar kendilerini şoklayacaklar ve neticede karın ağrısı:)

Hele hele ürün etiketinde "Made in Türkiye" yazılarını görünce gözleri için siyah bantın yanında beyinleri ve duyguları etkilenmesin diye sinyal kesici ile dolaşanlar çıkabilir diye düşünüyorum:)

Yurdumuzun markasıdır, gurur duyuyorum.

Toggun fikri sınai ve mülkiyet hakları tümüyle Türkiye'ye ait.

Gider istediğin ülkede istediğin gibi satarsin

Kimin troll olduğu lafa girerken togg trolleri diye ülkenin yerli ürününe sahip çıkan insanlara sallamandan, boyası atan Tesla için tamponu boyanmış yazmandan belli.

• Hidrojen yakıt hücreli araçlara geçinceye kadar bu sıkıntılar hep olacak. Bazı insanlar hidrojen yakıt hücreli araçların da elektrik motoruyla hareket ettiğini bilmediklerinden ve şu anda batarya ve şarj istasyonu yatırımlarını boşa mı yapıyorlar gibi kafalarında sorular olabilir. Hidrojen yakıt hücreli araçlarda batarya da olacak şarj istasyonu da gerektiğinde kullanılacak. Aslında şu anda tüm bu altyapı hazırlığı hidrojen yakıt hücreli araçlara yönelik. Düz elektrikli araçlar ise sadece geçiş döneminde para kazanacakları bir alternatif. Esas oğlan filmde sonra çıkacak ortaya :))).

Sahip çıkmam için sebep nedir?

Daha ucuza mı satıyorlar arabaları?

Imkanı olmayan bedava mı veriyorlar?

Özel şirket değil mi bu? Ben neden sahip çıkayım başkasının şirketine?

Benim vergimden zaten teşvik aldılar, daha ne vereyim?

Almana daha ucuza satıp bana daha pahalıya satacaklar, bende destek vereceğim? Yok öyle Dünya.

Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör
  • x-rayted kullanıcısına yanıt
    Onu diyorum hocam, "demek" yeterli mi gerçekten? Ortaya çıkardığı risk, uyarıyla bırakılamayacak kadar ciddi bir risk bence. Ucunda mal kaybı, daha kötüsü can kaybı riski var. Hani aracının bataryasının ömrü azalır gibi masum bir risk değil ki bunu kullanıcıya bırakıyorlar.

LPG aracı kapalı ortama park etmek gibi bir risk bu. Biri gelir 10 yıldır park ediyorum bişey olmadı der, diğeri yanındaki arabayla birlikte alev alır infilak eder. Dolayısıyla LPG'li araç için kapalı otoparka giremez gibi bir regülasyon var. Batarya teknolojisi gereği yanma riski oluşturduğu bilinen elektrikli araçlarda da bir regülasyon gerekmez mi

• Togg'u Sırf Akp döneminde yapıldığı için karşı çıkan beğenmeyenler var.. Şunu unutmamak lazım, içten yanmalıyı kaçırdık, elektriklide yakaladık, bu ürün bozulacak, sıkıntıları olacak, bunlar giderilecek, ülkenin bir markası olacak.. Belki başka markalarımız da olacak, Yarın yönetimde başkaları olacak.. olaylara kısır bakmayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grafman09 -- 3 Aralık 2025; 11:49:32 >
  • x-rayted kullanıcısına yanıt
    E-bilir A-bilir...
    O mantıkla her içten yanmalı ve bataryalı araç yanabilir veya patlayabilir.

Benim dediğim kaç tane bunun örneği var? Bunun istatistiği var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem552 -- 3 Aralık 2025; 11:57:14 >
  • Colda kullanıcısına yanıt

Bu kafayı nerden tanıyoruz

Baykar siha yapmış

Meteksan mühimmat yapmış

ABD'den ucuza mi yapmış

Banane?

Özel şirket değil mi bu?

Damat hem?

Benim vergilerimden teşvik aldılar niye sahip çıkayım ?

Alman-amerikan daha ucuz,ondan alırım?

Nasıl? Beğendin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 3 Aralık 2025; 11:59:5 >

Dostum, bu aracın 3-4 yıl sonra modası geçtiğinde benzer tasarım dilini bozmadan tekrar yeni bir araç tasarlayabilecek mi?

Soru bu.

Selam,Volvo xc90i ele alın

Yanılıyorsam düzeltin

Bu araçla hemen hemen aynı güvenlik puanlarına sahip

2015te başladı

2025te Farları değiştirip devam etti

Neden yeni araba tasarlasin ki?

• Sorun bence ısı pompası olmamasından kaynaklanıyor. Soğuk NMC batarya ısınmadan birden yüksek akıma maruz kalıyor (ön ısıtma yapılmadığı için) bu da haliyle riske atıyor. Isı pompası olmayacaksa en sağlıklı batarya LFP çünkü soğuk havada akımı daha yavaş çekiyor. Tesla gibi hem LFP hem de ısı pompası olursa ön ısıtma ile daha iyi şarj deneyimi sunuyor.

Ee madem yerli ve milli sahip çıkıyoruz neden yeşil mercimeğe sahip çıkmıyoruz?

Neden vergisini düşürüp kanadadan alıyoruz? Bizim meleketin çiftçisi yerli ve milli değil mi?

Neden makam arabalarının hepsi togg olmadı? Neden hala Audi mersedes alınıyor?

Sorsana devlet kurumlarına sebebini bana sorduğun gibi, delikanlılık görelim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.