Şimdi Ara

Sarıgül genel başkanlığa geçecektir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynen oyle kilicdaroglunun yaptigi gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: jointofjah

Aynen oyle kilicdaroglunun yaptigi gibi

• şişli neyine yetmiyordu be... Herkes memnundu şişliden hemen atağa geçip istanbula aday olması yanlış hamle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-323E4D72D -- 1 Nisan 2014; 0:42:21 >
  • Ben de bunu düşünüyorum. İstanbul'dan da bir çok iddia atıldı oy çalınma ile ilgili ama normalde çok aktif twitter kullanan Sarıgül tek tivit atıp oyuna sahip çıkma eğilimine girmedi . Bana göre Mansur Yavaş herkesin gönlünü kazanan , Sarıgül ise net biçimde sınıfta kalanı oldu bu seçimde.
  • Ak partiye yarar bu,halkı kucaklayacak eşit davranacak bir kişiliği yok çok böbürlü birisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi

Ben de bunu düşünüyorum. İstanbul'dan da bir çok iddia atıldı oy çalınma ile ilgili ama normalde çok aktif twitter kullanan Sarıgül tek tivit atıp oyuna sahip çıkma eğilimine girmedi . Bana göre Mansur Yavaş herkesin gönlünü kazanan , Sarıgül ise net biçimde sınıfta kalanı oldu bu seçimde.

yanlış.

kadir abinin olduğu yerde %40 alması başarı bunu kendide biliyor ki söyledi zaten

amma velakin mhplerin oyları da kaymıştır yüzde 10 falan bence belki daha fazla bu da var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İleride olabilir. Genel seçimde CHP yine çuvallarsa olur.

• oy kullanırken istanbullu bir kaç kişiyle konuştum sarıgül için çok hakaret ettiler yani eşini boşaması bir aile yapısının olmamısı güvenilir değil deniliyordu ve egosundan kimseyi dinleyemez o diye yorumlar dinledim bunlara dikkat eden çok seçmen olduğu aşikar

ben istanbullu olmadığım için kendi memleketimde dinledim bunları bilmiyorum ne kadar doğru
  • Muharrem İnce daha doğru bir seçim olur bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.