Arakdaslar sari zarfi aldim ama kalbimde bir problem olabilecegi suphesi ile bugun hastaneye gittim. Ritm bozuklugu ve cok hizli atma gibi sikintilarim vardi. DOktorda dinledi aletle evet hizli aiyor bir incelememiz lazim dedi. Kan tahlili yaptilar persembe gunude ekokardiyografi cekecekler. Doktor da bunlarin sonucuna gore degerlendirecek. Simdi bir problem cikarsa ne olacak? Askeri hastaneye mi gitmem lazim? 1- 12 Aralik arasinda gidebilirmiyim yada gitmelimiyim askeri hastaneye?
mantıken 1 aralıkta asker olduğun için asker hastanesine gitmen gerek.Ama tam emin değilim
1 Aralikta resmiyette askerligim basladigi icin artik beni bir sonraki doneme atamazlar degilmi? Ya insallah birsey cikmazda ya cikarsa acemilikte kaynar mi arada?
quote:
Orijinalden alıntı: Command.com
1 Aralikta resmiyette askerligim basladigi icin artik beni bir sonraki doneme atamazlar degilmi? Ya insallah birsey cikmazda ya cikarsa acemilikte kaynar mi arada?
Dostum aynısı bendede oluyordu anksiyete bozukluğu, geçiçi bişey 0,5 mg ila verir 1 hafta kullanır geçer.
Arkadalar bugun sonuc cikti
EKO cektiler kalbime doktorun soyledigi dogumdan gelen kalp kapakciginda cokme varmis. O kadar onemli birsey degil insanlarin %5 inde var tehlikeli degil dedi cok sukur. bir ilac verdi bu caspinti oldugunda kullan dedi. Askere gidecegimi soyledigimde ise cok agar spor yapma dedi. bide stres ten uzak durmaliymisim oda carpinti yapiyormus.
Hastaneden aldigim bu raporu acemi birligine gittigimde veririrsem beni spordan muaf tutarlarmi? En azindan agir sporlardan? Boyle birsey varmi arkadaslar?
sana verilen tüm belgeleri al askere öyle git orada tekrar revirde muayene olacaksınız orada bu durumunu anlat belgeleri göster muhtemelen en yakın askeri hastaneye sevk edileceksin oradaki doktor da sana gerekeni yapar. ya birşey vermez yada ASY(ağır spor yapamaz) raporu verir. böylece sporlara çıkmazsın
Benim de ritm bozukluğu var başvurudan sonra askeri hastaneye gitmen gerekirdi.Raporlarında birliğine git..Komando olursan çürüğe ayırıp tuzlaya gönderirler.Komando olamazsın ağır efor gerektiren faaliyet ve spordan muaf olursun..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme