Şimdi Ara

Sarı Özellik Hakkında Bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar çoğu serverda karşılaştığımız fakat tam olarak hakim olamadığımız bi olay olarak düşündüğüm için böyle bir konu açma gereği duydum.bilen arkadasların bilgisinede ihtiyacum var..bi mu'da +incrase critical+30 ve attack success rate+14 özelliklerine sahibim fakat en iyisinin bu olmasını düsünmeme ragmen bazı adamlar bunun en iyisi olmayıp özel sarı özellikler oldugunu söylüyorlar,kendi bilgilerinizi önerilerinizi sunarak yardımcı olursanız cok mutlu olurum...



  • dostum sarı özellikten kasıt harmony opt.tur. harmony opt. diğer item opt.larıyla kıyaslanmaz, kendi optları arasında kıyaslama yapılır. çünkü harmony optu socketli olsun 380olsun normal, exc, non-exc itemler olsun hepsine kazandırabilirsin. önemli olan kendi içindeki optlar.

    şimdi onlara gelelim (:
    harmony opt için önemli olan itemin seviyesidir. doğal olarak da en iyi opt. u +13 itemle elde edebilirsin.

    +13 itemlere harmony bastıgında +0 ila +13 arasında mevcut tüm opt.lar iteme kazandırılabilir, burada püf nokta +13ün verdiği optu kazandırabilme.
    nedir +13ün verdiği opt? setlerde sd damage absorb, sword staff larda sd ignore dir. işte bu özellikler sarı optun en iyisidir ;)

    harmony nin diğer seviyelerde verdiği optlar için bkz. yandex ;)
  • http://imageshack.us/photo/my-images/338/080419060000.jpg/
    http://img543.imageshack.us/img543/3489/080419060001.jpg
    http://img708.imageshack.us/img708/6779/080419060002.jpg


    göstermeli olarak emin olmak istedim benim suan optionlarım yanlısmı yani?bu halimle pek cok sd ignore'luları yenebiliyorum biraz daha anlatmak istedigini acarsan sevinirim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuKoLiK -- 4 Ağustos 2012; 19:14:49 >




  • opt. larin yanlış değil, karpuz alabilecek paran varken kavun almak seninkisi, sen kasanı harmony ile doldur, aida ya git, ordaki npc den swordlardaki optları kırdır, harmony bas, ignore yi basana kadar dene. böyle de adam kesersin, ama ignoreli bi başka kesersin (:

    http://lotusguides.net/mu/guide.php?id=harmonyupgrading burayı da incele
  • yanlisin var alper abi soketli iteme harmony basilmiyor :P

    sd bypass rate cikarman lazim sen hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EShine

    yanlisin var alper abi soketli iteme harmony basilmiyor :P

    sd bypass rate cikarman lazim sen hocam.

    Reset atılan bir serverda bypass özelliği işe yaramaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TROJ

    opt. larin yanlış değil, karpuz alabilecek paran varken kavun almak seninkisi, sen kasanı harmony ile doldur, aida ya git, ordaki npc den swordlardaki optları kırdır, harmony bas, ignore yi basana kadar dene. böyle de adam kesersin, ama ignoreli bi başka kesersin (:

    http://lotusguides.net/mu/guide.php?id=harmonyupgrading burayı da incele

    tamam bilgine güveniyorum ve sd'ye ceviriyorum ozaman.iki silahımıdamı cevireyim?bide iki tane sd özelliği var biri sd decrase bide digeri sd ignore rate when atacking+10.hangisini yapmam gerekiyor? dediğin yeride inceledim ancak pek bisey anlamadım yeteri ingilizceye sahip olamadığımdan setimede def suc rate özelliğimi basmalıyım?...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuKoLiK -- 6 Ağustos 2012; 15:34:22 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: EShine

    yanlisin var alper abi soketli iteme harmony basilmiyor :P

    sd bypass rate cikarman lazim sen hocam.

    socketli item degil bu resimleride koydum bi incelersen görebilirsin.season3 ep 1 oynuyorum...
  • ne alaka :D ben ona bisey demedimki? sadece alper abinin dedigini düzelttim :) soketli itemede basabilirsin dedi, ama basilmiyor, demek istedigim o ;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EShine

    ne alaka :D ben ona bisey demedimki? sadece alper abinin dedigini düzelttim :) soketli itemede basabilirsin dedi, ama basilmiyor, demek istedigim o ;)

    he kusura bakma ozaman yanlıs anlama olmus.orayı kacırmısım...:)
  • önemsiz, olur :)
  • konu hakkında tam bilgiye sahip olan yokmu beyler aranızda hic?...
  • hocam ben sana tam bilgiyi vereyim. Normalde kimseyle paylaşmadım bu güne kadar ama sanırım zamanı geldi çünkü bıraktım:)

    SD ignore de önemlidir Decrease rate de. Sırayla; normalde SD'nin anlamı Shield Defense'dir. Normalde SD gelen damagenin %90ınını keser. %10 cana işler.

    Duvar kırıldığı an damagenin %100ü cana gelmeye başlar.

    SD Harmony optionu SD veya AG potion kullanılan serverlarda çok önemlidir.(Full serverlarda AG veya SD +5den altsa tavsiye etmem DD daha çok iş görür kanımca.)

    Setlere(armor) +%5 Shield Defense Rate gelir. Bu demek oluyor ki sen 2 parça SD kullanırsan bir sette gelen damagenin tümünü "Duvar" yer. Canına 0 işler.

    Eğer bu serverda sen Silahında Shield Defense Decrease rate kullanan birisi ile kapışırsan canın yine %10 civarında gider. Çünkü tek swordda %9 SDD varsa defens oranın %91e iner.

    Bu yüzden 5 parça SD kullanmak güzeldir. +13 itemlerde %18 SD kırılabilir swordlarla, fakat sen %25 eklemiş olursun(ne yazıkki shield'e de basman elzem olur(tek sword kullanman gerekir))

    Ben bu kombinasyonu sadece Hyon+Vicious ortak sette kullanırım serverde bu sete SD basılırsa AGyi çeker akar giderim.

    Diğer türlü ben genelde 2 parçaya SD basar gerisine DD basarım. Böylece karşıdaki adamda kritik asılı silah varsa çok avantajlı duruma geçerim(ölmem imkansız olur)

    SD Ignore rate de nedir? SDyi %10 olasılıkla es geçer direk cana vurur. 2 BB alıp ignore basarsan her 5 vuruştan biri %100 adamın canına vurur. Bunu da SDli serverlarda tavsiye ederim, Özellikle combo atarsan mesela SMye falan adam muhtemelen AG kullandığı için rahat bir şekilde damage yönelmiş canını çok önemsememiştir. Tek seferde kesersin. HP pot kullanılan swde ise Sadece Critical tavsiye ederim gerisi işe yaramaz.

    Başka yardımcı olabileceğim birşey varsa sorabilirsiniz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.