Şimdi Ara

Sarı Ömer (Camel Spider) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: plzJizus

quote:

Orijinalden alıntı: KVCleonn

Arkadaşlar merhaba,
    Konuyu nereye açmam gerektiğini bilmediğim için bu bölüme açtım lütfen trollemeyin.
    Evimde başlıkta belirttiğim yaratığı (tam olarak örümcek türü değil) 2. kez yakaladım ve böyle bi konu açmaya karar verdim.
    Yaratık hakkında:http://forum.alternatifim.com/b6/t145683_sari-omer-camel-spider-korkunc-bir-hayvan/
    Kendim için sıkıntı değil de, evde yaşayan ailem için korkuyorum.
    İlk yakaladığımda ertesi gün evi ilaçlattık. Kıl bir insan olduğum için iki gün sonra tekrar ilaçlattım. İlaçlattıktan sonra yaklaşık bir hafta geçti fakat az önce tekrar yakaladım bu yaratıktan.
    Bknz:http://i.imgur.com/EKWUknI.jpg
    Sanırım yaratığın bağışıklık sistemi falan var. Konudan anlayan arkadaşlar bana önerilerde bulunursa sevinirim, çünkü şu anda gerçekten sıkıntı içerisindeyim.
    Tekrar edeyim; konuyu nereye açacağımı bilmediğim için bu bölüme açtım, lütfen troll konusu yapmayın. Teşekkür ederim.
    Edit: İzmir'de oturuyorum.

Sabah bi kalkıyosun ve kavanoz yerde kırılmış bi halde, o yaratık ortalıkta yok

Müdür, kafam kırılır o kavanoz kırılmaz :D Evi çok sağlam ilaçlattık bu sefer. Varsa daha yaşayabileceğini sanmıyorum.
    Yalnız eti o kadar iştahlı yiyor ki namussuz canımı çektirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KVCleonn -- 2 Ağustos 2014; 17:58:56 >

• ciddi ciddi evde kalmazdım ben, hocam o riski almaya değer mi? bir de ailem var diyosun.. öyle dandik firmalarla olmaz, çok sağlam şirketlerle görüş, direk nereden geldiğini araştırsınlar, belli ki dışarıdan lağım, baca vs bir yerden geliyor
  • Resimlerine bakarken tırstım allah sabır versin size
  • Frank Lapidus kullanıcısına yanıt
    Hocam ev yaklaşık 2 gündür boş, ailem memlekete gitti. Bende zaten gece gündüz dışardayım, dün gece ilaçlattık evi sağlam bi ilaçla. Ama haklısın sıradan bi böcek değil bu. Araştırılması lazım ciddi bi firma tarafından.
    Biliyosanız verebilirmisiniz bu işlerle ilgilenen 1, 2 tane firma?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_95377111/f_//tm.htm#95377111

Bende yakaladım bir tane öldürdüm. İzmirde oturuyorum. (Bornova)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usta sıkıntı büyük, sokaklarda hamam böceği niyetine görürüz bunlardan yakında. Zıplama yeteneklerinden ve hızlarından bahsedilmiş bide.

quote:

Orijinalden alıntı: Frank Lapidus
    çok sağlam şirketlerle görüş, direk nereden geldiğini araştırsınlar, belli ki dışarıdan lağım, baca vs bir yerden geliyor

Arkadaşın dediği gibi bir firma ile görüşeceksen veya bulursan benide bilgilendirirsen sevinirim.
  • Benim ki zıplamıyordu zıplasaydı sağ çıkamazdım herhalde ama normaldir ya örümcek bu her yerden çıkar ama toplum bu tarz büyüklükteki örümceklere alışkın değil.

• Ben yazlıkta hergün akşamları istisnasız birkaç tane öldürüyorum.Ayrıca sizdeki küçük yavru sanırım buradakiler bunun iki üç katı.

• Isırık resimleri ne la öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: iCrush

Isırık resimleri ne la öyle

Pek inanasım gelmiyor açıkcası o resimlere ama ağzına bakınca anlaşılıyor zaten ısırınca sıkıntı vereceği
  • quote:

Orijinalden alıntı: KVCleonn

quote:

Orijinalden alıntı: iCrush

Isırık resimleri ne la öyle

Pek inanasım gelmiyor açıkcası o resimlere ama ağzına bakınca anlaşılıyor zaten ısırınca sıkıntı vereceği

Usta o 9 gün sonraki resim ne öyle ya Nasıl bi ısırık la bu Zehir mi salgılıyormuş la bu

• ne yaptınız merak ettim?
  • Frank Lapidus kullanıcısına yanıt
    Ev çok sağlam ilaçlandı. Sinek bile uçmuyo evde. Bu arada beslediğim ömeri yanlışlıkla öldürttüm :(
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.