Şimdi Ara

Sarı Kutu Aylık 1 GB Aşımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Faturalı Turkcell kullanıcısıyım, 3647 Sarı Kutu puanım oldu. Aylık 1 GB internet alabiliyorum fakat aşımı ile ilgili sadece şu yazıyor:
    "Hediye 1 GB'ı bitirmeniz durumunda paket aşımı faturalı hatlar için 5 TL/200MB'tır."
    Burada anlamadığım 2 nokta var:
    1. Hediye 1 GB bitince başka internet paketi varsa ondan düşüyor mu? Bu bilgiyi yazmamışlar.
    2. Benim hattımda Akıllı Fatura var. Bu paketi alırsam bu paketin aşım ücreti yerine Akıllı Fatura mı devreye girecek? Çünkü paketin açıklamasında Akıllı Fatura kullanıcıları vs. bir şey göremedim.
    Eğer diğer paketlerden düşmeyip aşıma giriyorsa veya paket bitiminde Akıllı Fatura'yı atlatıyorsa paketi almayacağım.

• Bende Sarı kutu 12 ay aylık 1 gb + süper hediye 2gb + tavsiye 1 gb + haydi gel 2 gb var sarı kutu bitince diğer paketlere geçiyor
  • Teşekkür ederim paketim yenilenince alacağım.

Ekleme: Başta Akıllı Fatura olayından emin değildim fakat Akıllı Fatura'nın özelliklerine bakayım dedim ve "Ek paketlerin içerikleri ve özellikleri nelerdir?" kısmındaki bir maddede şu yazıyor:
    "Akıllı fatura üyeliği devam ettiği sürece aşım yapılamaz"
    Bu maddede şunu diyor: Paket bitiminde ister ana tarife aşımı geçerli olsun, ister de ek paketlerin aşımı geçerli olsun (örneğin Sarı Kutu'dan Aylık 1 GB İnternet paketinin aşımı), Akıllı Fatura bunlara hiçbir şekilde bakmaz ve paket bitiminde kullanımı direk tamamen durdurur.
    Yani Turkcell bize Akıllı Fatura abonesiysen internet paketin bittiğinde ne olursa olsun internete giremezsin boşuna uğraşma, git ek paket al ya da tarifenin yenilenmesini bekle diyor
    Artık merak ettiğim 2 soru da cevaplanmış oldu. Dediğim gibi ana tarifem yenilenince bu paketi alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf6554 -- 16 Mart 2018; 17:8:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sarı kutudan aldığın 6 ve 12 aylık internet paketleri standart paketin bittikten sonra devreye girer. Sonrasında başka paket olmayacağı için türkcell geçirme ücretlerini yazmış. Aylık olarak almadığım için öncelik hangisin de fikrim yok. Öncelik yine standart pakete verirse dikkatli olmakta fayda var.

Son 56 mb kala sadece sarı kutu paketi ile ayın sonun çıkartmıştım
  • Senin hattında sorun olabilir diye düşünüyorum. Çünkü bazı kişiler aldığı günlük hediyeyi kullanmak için ana paketini tamamen bitirmek zorunda kaldıklarını söylüyorlar. Turkcell ise "bunu sistem belirliyor" diyor. Bende böyle bir sıkıntı olmuyor. Hediye paketim varsa önce onları kullanıyor ki hediyeler tamamen bitsin, sonra ana paketime geçiyor. Çünkü birçok avantaj (örneğin Tarifen Yurt Dışında Geçerli) ana paket üzerinden çalışıyor. O yüzden önce hediyeleri kullanıyor, sonra ana pakete geçiyor. Ana paket de bitince aşım çözümü uygulanıyor, aşım çözümü kullanım hakkı da bittiğinde eğer aşım çözümü kullanımı durdurmazsa standart mobil internet tarifesi geçerli oluyor. Eğer Akıllı Fatura kullanıyorsan ana paket bitince önce Akıllı Fatura ek paketleri kullanılıyor, son olarak da eğer varsa Akıllı Fatura ek kullanım TL'leri kullanılıyor, onlar da bitince kullanım tamamen durduruluyor.

• yusuf6554 Y kullanıcısına yanıt
    Günlük haftalık ve aylık gelen hediyeler de sorun yok sadece 12 aylık 1 GB aldığım sarı kutu paketi tüm paketler bitince devreye giriyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunus YLcnk

Günlük haftalık ve aylık gelen hediyeler de sorun yok sadece 12 aylık 1 GB aldığım sarı kutu paketi tüm paketler bitince devreye giriyor.

trakonic arkadaşımız "Bende Sarı kutu 12 ay aylık 1 gb + süper hediye 2gb + tavsiye 1 gb + haydi gel 2 gb var sarı kutu bitince diğer paketlere geçiyor" demiş. Demek ki Sarı Kutu hediyesi önceden kullanılıyormuş. Senin hattında sıralama sorunu var gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Haftalık 4Gb 15 TL turkcell
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf6554

quote:

Orijinalden alıntı: Yunus YLcnk

trakonic arkadaşımız "Bende Sarı kutu 12 ay aylık 1 gb + süper hediye 2gb + tavsiye 1 gb + haydi gel 2 gb var sarı kutu bitince diğer paketlere geçiyor" demiş. Demek ki Sarı Kutu hediyesi önceden kullanılıyormuş. Senin hattında sıralama sorunu var gibi.

Aman salla gitsin boşa aldım zaten ocaktan beri ayda 2 defa 10 gb salla kazan hediyesi geliyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.