Şimdi Ara

Sarı-Kırmızı Renge sahip Cennet papağanı arıyorum. (Cimbombomm) :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Sarı kırmızı renkte Cennet papağanı arıyorum. Konyada bir kaç petshopa baktım ama bulamadım.
    İnternetteki ilanlarda da bu tarz renge sahip bir cennet bulamadım :(:(
    Ya da resimdeki gibi kafası turuncu - orta kısmı sarı - alt kısmı yeşil de olabilir. Çok tatlılar yaaaa

• En son resimdekiler çok sık bulunur petshoplarda şansına gelmemiştir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokay553

En son resimdekiler çok sık bulunur petshoplarda şansına gelmemiştir :)

Konyadaki petshoplarda fiyatları 70-90 arasında. sizce fiyat normal mi. bana biraz pahalı geldi. ve gördüklerim de resimdekiler gibi güzel, parlak renge sahip değillerdi. zira internette 50-60a da satan var.
  • Bizim burda üreticisi muhabbet kuşunu 60 tlye satıyor :) Bence uygundur fiyatı ama sağlıksızsa alma başka şehirlerden alırsın
  • quote:

Bizim burda üreticisi muhabbet kuşunu 60 tlye satıyor :) Bence uygundur fiyatı ama sağlıksızsa alma başka şehirlerden alırsın

60 tl ye muhabbet mi olur yaff Cok pahalıymış. Konyada 20-30 tl civarında. 40 Tl ye flaan kralını bulursun muhabbetin. :):)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arycanda66 -- 12 Nisan 2013; 9:57:42 >
  • sağlıklı olsun pahalı olsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arycanda66

quote:

Bizim burda üreticisi muhabbet kuşunu 60 tlye satıyor :) Bence uygundur fiyatı ama sağlıksızsa alma başka şehirlerden alırsın

60 tl ye muhabbet mi olur yaff Cok pahalıymış. Konyada 20-30 tl civarında. 40 Tl ye flaan kralını bulursun muhabbetin. :):)

fiyatlardan haberiniz yok sanırıım, 30 liraya da muhabbet var 300 liraya da.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşkın rengi neden kırmızı ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebelmummy

quote:

quote:

Ortalama petshop fiyatından bahsediyoruz kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rebelmummy

quote:

quote:

Ortalama petshop fiyatından bahsediyoruz kardeşim

hocam kuşu görmedim o yüzden net bişey söyleyemem ama petshop genelde yerli ırk satar onlar da dediğiniz gibi 30 lira fakat üreticinin elindeki de ingiliz kırığıysa o fiyat normal.

• bende bahsi geçen sarı kırmızı iki eş olarak var yavru olarak arkadaşımdan almıştım şu an 1.5 yaşındalar. sadece iki papağanı yuvasız olarak 300 tl e verebilirim. ankara.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.