İlginç olan ozkank'da vatan'da çalışmış. |
⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡Özel: ‘’ CUNTA DAĞILANA KADAR MÜCADELEYE DEVAM ‘’ (768. sayfa)

-
-
gavurun pisliğini temizleyip ,ameleliğini,ayak işlerini yapçaklarını bildikleri için gitmiyorlar keyiften değil, 3 kuruşluk diplomayla megalomani hastası çoğu kendi öz kardeşim dahil.
sen onlara orada iş ayarla,çalışma izni ver yine gitmezler o tipleri çok iyi biliyorum ben tedavi şart
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 2 Haziran 2025; 19:30:43 > -
git istersen bir dene medeniyeti ciğerlerine çek gel akp chp le gençliğin gider burada yazık sana.
hem biraz hayatı öğrenirsin masaldan ibaret olmadığını teslaya ceomu olursun microsofta üst düzey satış temsilcisimi allah kerim artık.
odtü,itü,bilkent mezunu oradanda kapı gibi denklik almış başarılı nitelikli insanları aynada kendinize yapıştırmayla o hayali dünya dönmüyor gidin biraz aslını yaşayın.
-
Keşke önce sen biraz hayatı öğrensen. Kafana göre kendine meslek atayıp sonra sallayıp duruyorsun. Kendi yazdıklarını bile savunamayıp sonra çevirmek için uğraşıyorsun. Neden böylesin, biz onu çözmeye çalışıyoruz.
-
hayatımda sadece 3 defa meslek değiştirdim geçmişim bilişim senin gibi 15 senedir ısrarla sövüp, sövdüğüm ülkede yaşamıyorum insan bir bıkar yani sövmeye gider buralardan,sen git kendindeki sorunlara bak.
çalıştığım şirkette yine bilişim oem parça satış firması sadece konumum pozisyonum başka hayatım boyunca teknik servis teknikeri kalıcak değilim insanlar yükseliyor tabi bunlar senin pek bilmediğin şeyler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 2 Haziran 2025; 20:27:24 > -
3 meslek mi? bilgisayar teknisyenliği, bulaşılıkçılık, garsonluk, üretim ve planlama uzmanlığı, pc mühendisliği falan yaptığını söylediğini biliyorum mesela. Başka üyeler başka mesleklerine de denk gelmiştir.
Ayrıca işin daha komiği sen dhye yurtdışından girilmediğini sanman.
-
sen şakamısın pastanede çalıştığımda 17-18 yaşındaydım senin dünyadan haberin yok çalışma hayatınlada bir işin olmadığıda belli ananın babanın eline bakmışsın sen hep belli.
he he herkes anasının karnından beyaz yaka müdür çıkıyor evet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 2 Haziran 2025; 20:34:48 > -
17-18 yaşında çalışınca meslek olmuyor mu? Bu mu yani bahanen?
Klasik olarak hemen "herkes müdür doğuyor" demeyi de unutmamışsın.
Hadi son bir defa daha mesleğini söylemen için şans vereyim. İyi seçim yap.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 2 Haziran 2025; 20:51:11 > -
Ona baksan benim hala kızıda akbank genel müdürlükte üst düzey yönetici şu an aylık gelirini yazsam dudağın uçuklar.
Ha geçmişi gençliği burger king te garson,anneside dershanede hademe,babasıda ölü öksüz.
Ha işte ne oldum değil ne olucam demeli sen demek için çok geç kalmışsın kaptaaan geçmiş yıllar arkasından el salla.
-
Emlakçılık, Pastanecilik, Çanak Anten Tamirciliği, Su Arıtma Teknisyeni, Tesisatçılık falanda olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 2 Haziran 2025; 21:12:50 > -
Hükümeti eleştirmek ülkeye sövmek mi oluyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onları 3 meslekten saymadı. Bir de laf etti.
-
niye devenin nalı olsun kardeş? herkes gümüş kaşıkla doğmuyor ilkokul 5 ten lise sona kadar yazın,partime hep çalıştı kız .
Aa bak dershaneden hademe çaycı emeklisi halam tayland bile gördü kızının sayesinde ab de gezmediği ülke kalmadı, Hayırlı başarılı evlat faktörü.
Akp chp uçurmaz seni kendini oto pilota alıp uçurucan canım benim, seni chp nin uçurmasını beklersen daha çok beklersin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 2 Haziran 2025; 21:43:53 > -
Baba gibi Ülke gör
2 tip diyabet hastalarina ingilterede 1k dolarlik zayiflama ilaci bedava
Mounjaro ismi
Nhs karsiliyormus
Bizde sgk karsiliyormu ibare bulamadim sadece özel sigortalar karsiliyor
Oda ne kadarini kim bilir beniimki 80% karsiliyor ozempic
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 2 Haziran 2025; 21:44:41 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bugün de isteğimiz aynı
HAK-HUKUK-ADALET
-
www.cumhuriyet.com.tr
İmamoğlu o belgeseli paylaştı: İşte 19 Mart krizinin ekonomik bilançosu!https://www.cumhuriyet.com.tr/siyaset/imamoglu-o-belgeseli-paylasti-iste-19-mart-depreminin-ekonomik-bilancosu-2406355 -
Olan var olmayan var.
Ben seneler önce daha az maaşa şehir dışında çalışmaya tamam dedim, şimdi ne kadar doğru bir karar verdiğimi anlıyorum.
Milletin hayal ettiğini ben yaşıyorum.
Salsa gecesi bitsin yine yazarım.
Ekrem ile benim yaşantım ne alaka bilemedim.
Benim hayatımda trafik cezam dahi yok.
Ekrem abi de çıkar elbet birgün. Henüz kanıtlanmış bir suçu yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X