Şimdi Ara

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡” İstanbul’da İmamoğlu’nun FOTOĞRAF ve VİDEOLARI YASAKLANDI “ (712. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: programmer_onur Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
14.534
Cevap
42
Favori
284.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 710711712713714
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben sizi kekliyorlar diyordum da öyle değilmiş! bildiğin saf yerine koyuyorlar sizi ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡” İstanbul’da İmamoğlu’nun FOTOĞRAF ve VİDEOLARI YASAKLANDI “ ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡” İstanbul’da İmamoğlu’nun FOTOĞRAF ve VİDEOLARI YASAKLANDI “ 

👇

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡” İstanbul’da İmamoğlu’nun FOTOĞRAF ve VİDEOLARI YASAKLANDI “
    ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡” İstanbul’da İmamoğlu’nun FOTOĞRAF ve VİDEOLARI YASAKLANDI “x (formerly twitter)
    Murat TÜRKYILMAZ | Av. (@mrt_turkyilmaz) on X
    https://x.com/mrt_turkyilmaz/status/1924817205071356359?t=G9-wSz1CjadcO0-b35XXYA&s=19

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 140 milyon karton bardağı Ankara'dan yol yapsan Japonya'ya kadar gidiyor.

140 milyon adet karton bardak!

Yüz kırk milyon adet karton bardak !

• Novagate N kullanıcısına yanıt

Mega akapeli özlem zengin in dediği gibi

"iddia makamının geçmişine bakmak lazım!"

allah şu duruma kimseyi düşürmesin.

Gündem yoğunluğunda bu iddia hiç konuşulmadı... Ama buda Konser muhabbeti gibi çıkacak duruyor.

Mansur Yavaş'ın haberi olduğunu sanmıyorum ama alt kademeler kadrolar bir şey çevirmiş gibi iddia doğru ise. Sen 144 milyon bardağı ne yaparsın fiilen bardak var mı yok mu oda şüpheli 50-60 tır yapar diyorlar o kadar bardak. Faturayı öyle kesip 3-5 tır mı yolladılar nedir mahkeme incelemeleri iddia büyük çünkü. Bu malların gelirken giderken depoya inerken sağa sola dağıtılırken resmi videosu çıkardı yoksa şimdiye kadar. 144 milyon bardak nedir.

Not: Mansur Yavaş'ın bu iddia sonrası 2 Müdürü hemen görevden aldığı söyleniyor.

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡” İstanbul’da İmamoğlu’nun FOTOĞRAF ve VİDEOLARI YASAKLANDI “

• _turbo_ kullanıcısına yanıt

Dinime küfür eden müslüman olsaymışmış.

Olm sen muhalefetsin!

İktidar olmak istiyorsun,.Ak Parti'nin yaptıklarının on katını yapıyorsan ne yüzle iktidar olmak istiyorsun??

Sen yapmayacaksın, Ak Parti yapıyorsa sen yapmayacaksın. Senin savunman şu; Ama Ak Parti de yapıyor.

Ak Parti de yapıyor diye siz de yapıyorsanız sizin Ak Parti'nin farkınız ne bırak Ak Parti kalsın o zaman size ne gerek var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 20 Mayıs 2025; 23:48:34 >

Gerçekten alınmış mı bunlar yoksa hayali mi:-)

• 2K23 kullanıcısına yanıt

Saf olayım ya aşağıdaki gibi olsaydım

Yalan dolan mesajlarınıza alıştık ama artık sadece son dakika diye mesaj atmayın. Bunları mesaj sayısından saymazlar bence.⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡” İstanbul’da İmamoğlu’nun FOTOĞRAF ve VİDEOLARI YASAKLANDI “ 

ROK da alınan 140 milyon bardak hakkında video çekmiş.

Rasim Ozan Kütahyalı:

"Mansur Yavaş, 140 milyon bardağın hesabını ver bakalım. Ben hayatımda böyle komik bir vurgun görmedim. Mezarlıklar müdürlüğü 140 milyon bardak almış.

Ankara tarihinde bu kadar insan ölmedi. Yetmemiş 100 milyon da tahta kaşık almış.

Panik içinde müdürü görevden aldın. Çünkü yakalandınız. Bu bardakları ispat et ben burada her şeyi yapacağım.

Bir de tabut yolsuzluğu var. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı süreci başlatıyor."

@RasimOzan_K

• Ankara'da mezarlıklara 100 milyon da tahta kaşık alınmış!!

Olm Ankara'da 100 milyon insan mı öldü de mezarlığa 100 milyon tahta kaşık alıyorsun bu nasıl bir alışveriş muhafet trolleri nerede??

• Şundan emin olun ki; sizi saf yerine koyuyorlar!

Ajans kitleyi bu şekilde uyutmaya çalışıyor ama mızrak çuvala sığmıyor anlayın artık!!

Şunları ben söyleseydim itibar etmezdiniz!

@Murat Türkyılmaz yıllardır İBB grup sözcüsü, bütçenin ne olduğunu en iyi bilen birisi..

100 milyon Tahta kaşık dediği bu çay kaşığı oluyorya ince uzun tahtadan o heralde yaa mezarla flan alakası yok.

Mezarlıklar müdürlüğü Çöp Torbası konusunda usulsüzlük yapmış iddiasıo var. Bunların hepsini mahkeme incelemeli.

iDDiA şu :

29 Aralık 2023 tarihinde yapılan ihaleyle alınan 45 milyon bardak için 159 milyon TL ödendiği belirtiliyor.

Oysa aynı yıl, 11 ay önce yapılan 90 milyon bardaklık ihalenin sadece 69 milyon TLye mal olduğu kaydedildi.

Abii bu rakamlar ne böyle. Kim karton badak kullanıyor bu kadar ! 45 milyon bardağa 159 milyon TL ödemek nedir. Full cam bardak alsan daha ucuza gelir nerdeyse

Insan ofkelenince bilincaltinda yatani agzindan kacirirmis. Biz Muhalaefete atfedilen suclamalari kabul etmiyoruz, Imamoglu hakkinda bilmem kac yuzlerce milyardan bir yerde telefon bulunmusa dustunuz ve yaotiginiz tum suclamalarin bos oldugu ortaya cikti.

Simdi ise akp nin yolsuzlugu itiraf ettin ama buna ragmen hem caliyor hem calisiyorlar kafasindasin. Sizinkiler bos bardakla degil dolu kutularla goturdu. Yolsuzluk yapani cezalandirmaz ve daha cok odullendirirsen bil bakalim ne yapar?

Ben bu yuzden muhalefetim, yarin aynini CHP yapsin onlara karisda muhalefet olurum. Ne gerek var degisen birsey yok kalsin demem. Halk olarak tek yaptirim gucumuz sandiktir ve tepkimizi orda gostermeliyiz. Hem en Musluman bizi dersiniz hemde yaptiklari yolsuzluklara ohh cok sukur dersiniz.

Olm edep yahu!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 21 Mayıs 2025; 0:12:54 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Yuhh artık! 140 milyon bardak nedir ya:-)

• Ekrem'in kayıp cep telefonunun yerinin etkin pişmanlıktan yararlanan bir İTİRAFÇI tarafından söylenerek tespit edildiği öğrenildi!..

KİM ACABA?

• iphone kaçmış onu biliyor muyuz?

• fluox kullanıcısına yanıt

iphone 29 super mega pro max modeliymiş.⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡” İstanbul’da İmamoğlu’nun FOTOĞRAF ve VİDEOLARI YASAKLANDI “ 

• _turbo_ kullanıcısına yanıt

Nasıl yani? inanmanız için ne olması lazım?

Misal yarın Ekrem itiraf etse ona inanırmısınız yoksa " başganım baskı altında söyledi bunları"mı dersiniz:D

Yüzden fazla açık tanık, en yakınındaki adamların itirafları,firariler ve onlarca iş insanının savcılık ifadesi varken inanmıyorsun öyle mi?

Acil şifalar diliyorum:-)

• Ne anlatıyorsun sen ya 2 aydır gece vakti bir bomba patlatıyorsunuz sabahı elinizde patlıyor, kendi seçmeninizi bile inandıramadığınız şey için gelip muhalifleri mi inandırmaya çalışıyorsunuz? Hani nerde kanıtlar, bir tane bile çıkaramadınız? Artık kanıtsızlıktan, böyle ısmarlama haberleri bile kanıt diye bağara bağara anlatmaya çalışıyorsunuz.Acınası haldesiniz diyeceğim ama sizin ki ekmek parası, yalnız haram ekmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fluox -- 21 Mayıs 2025; 0:58:36 >
    Tanik ifadeleri hepsi fos cikti. En son yakini itirafci okdu dendi savci bile bos buldu kabul etmedi. Minareye kilif uydururken cuvaldaki mizrak gorunuyor. Bundan sonrasi akp nin yeni C. Baskanina yerini hazirlamasi olacak. Siz bile sasiracaksiniz. Imamoglunu desteklemeyen muhalifleri bile Imamoglunun arkasinda toplamayi basardiniz. Ne yapsaniz bos Abbas yolcu, ha bu arada Diploma davasi yine basa sarmis, bu istende siz zararli cikacaksiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 710711712713714
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.