Şimdi Ara

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel: ‘’ ERDOĞAN YAŞLANDI, YÖNETEMİYOR ‘’ (439. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.824
Cevap
46
Favori
353.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 437438439440441
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim paylaştığım anket betimarın son gün anketi..senin verdiğin ise seçimden 20 gün öncesinde yapılan bir çalışmanın kaba taslak sonucu. Yani adamlar son hafta anketleri yaparak durumlarını güncellemiş. 2023 seçimlerindede benzer sonuçlar çıkardı betimar..

Yani son final anketleri adamların dorğu çıkmış..Ama sen çok önceki anket sonuçlarını "bağlayıcı" diyerek paylaşıp algı kasıyorsun..Birde adamlar AKP'li ise neden muhalif kanala çıkarıyorlar hiç düşünmüyorsun? adam işinde iyiki muhalif kanal dahi çıkarmak zorunda kalmış..AKP'li filanda dememiş..İlk paylaştığın betimar bilgilerinide eksik giriyorsun, bu sonuçları Sözcü tv de açıkladılar. onuda ben tamamlaşmış oldum..

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

İyi yakalmışsın  bu sakiller önce güzel algı yapmışlar, sonra seçim arefesinde palavraları karşılık bulmayınca hemen gerçek rakamları vermeye başlamışlar. Yahu Ankara’da adını unuttum şimdi o AKP adayını bile Mansur Yavaş’la başa baş gösteriyorlardı, Yavaş içinden öyle bir geçti ki adamın ne ismi ne cismi medyada bir fotoğrafı bile kalmadı.

Orada da aylarca algı yaptılar sonra seçim yaklaşınca gerçek rakamları vermeye başladılar.

Şu anki anketlerde de her kim CHP ve AKP arasındaki fark %1 ne bileyim %2 falan diyorsa NET YALAN SÖYLÜYOR. AKP’nin tarumar olduğu son seçimde yapılan algılar gene yapılıyor.

Fark CHP lehine çok daha fazla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • He he..aylarca günlerce algı kas, palavra sık, totem yap sonra senin algının palavranın bir halta yaramadığı ortaya çıkınca gerçek rakamları ver sonra da “ bak nasıl bildim

• aksinaletinsan kullanıcısına yanıt

İddian yok olamazda zaten ama ne hikmetse sürekli alıntıların arkasına saklanıp Erdoğan’ın “valilere karışmayın” sözünü sanki bir teslimiyet belgesiymiş gibi pazarlıyorsun.

Zaten bu yüzden 25 yıldır halk seni de senin gibi düşünenleri de ciddiye almıyor. Çünkü bu memlekette insanlar senin gibi bağlamdan koparanlara, lafı eğip bükenlere, barışın niyetini görmeyip sadece sonucu kaşıyanlara artık itibar etmiyor.

Alıntı topla, karıştır, bağlamdan kopar, sonra da “ben bir şey demedim” de. Ama işte tam da bu, artık herkesin ezberlediği bayat bir siyasi numara. Ne barışın derdindesin, ne çözümün. Sadece laf cambazlığıyla algı yaratmaya çalışıyorsun. Laf çok, samimiyet sıfır. O yüzden sizin gibi muahlifleri kimse ciddiye almıyor. 

• dine mine ne kullanıcısına yanıt

Güzel masal anlatıyorsunuz.

Her seçim siyasi partiler kürtlerin partisinin kapısında sıraya giriyor, akp sırada beklerse çözüm diğerleri beklerse terörist.

Cesaretmiş, stratejiymiş hiç mi utanmıyorsunuz ya şunları yazarken.

Güneydoğuda hendekler kazılırken hangi stratejiyi işlettiler, biz unuttuk mu sanıyorsunuz.

Barış için risk almış vay be. Eriyen halk desteğinin boşluğunu kürt partisine tavizler vererek doldurmaya çalışmış olmasın.

Bu ülkenin geleceği için büyük bir cesaret adımı atmak ayakkabı numaralarına kadar biliyoruz dedikleri pkklıları türkler için sembol olan malazgirte çağırmaksa batsın sizin cesaret adımınız.

Arayış dediğiniz çözüm terör çözümü değil, akpnin anayasayı değiştirme sorununun çözümü.

Milleti bu saçmalıklara inanacak kadar saf sanıyor, sıkılmadan gelip bunları yazabiliyorsunuz.

Biz bu süreçlerin ne için yaşandığını, yüzlerce polisimizin askerimizin vatandaşımızın hendeklerde neden şehit edildiğini çok iyi biliyoruz.

Demleniyorlar, teröristleri serbest bırakacaklar, öcalanı salacaklar deyip 1 yıl geçmeden dem desteğiyle anayasa değişikliği yapmak için öcalanla pazarlık masasına oturan pusulası menfaat olan zihniyetiniz batsın.

• Jackal78 kullanıcısına yanıt

“Devletin niyeti olmaz” deyip ardından “rasyonel çözüm” arar diyorsun. Oysa çözüm arayışı zaten bir niyetin ürünüdür. Devlet dediğin mekanizma robot değil, insan aklıyla, iradesiyle hareket eder. Barış süreci de bu iradenin sonucuydu. Yani hem “niyet yok” deyip hem çözümden bahsetmek kendi içinde çelişkidir.

2010 çözüm sürecinde başka ülkede yaşıyordunuz herhalde yapılanlar söylenenler kabak gibi ortadayken kalkıp şimdi eğip büken sizlersiniz :) Buradaki bazı insanlar o dönemde Askerdi. Misal ben. Kabak gibi Teröristlere dokunulmuyordu. Valilik sürekli Genel Komutanlığa vs yazılar gönderiliyordu.

Tele1youtube
    ➤Katıl butonu üzerinden bize destek olabilirsiniz: www.youtube.com/tele1comtr/join Tele1 ᴴᴰ Canlı Yayın YouTube üzerinden 7/24 canlı olarak izleyebilirsiniz. ➤Tele1'e destek olmak için: https://www.tele1.com.tr/destek Bizi takip edin: ➤Web Sitesi: https://www.tele1.com.tr ➤Resmi Twitter Hesabı: https://twitter.com/tele1comtr ➤Resmi Facebook sayfası: https://www.facebook.com/tele1comtr ➤Resmi Instagram Hesabı: www.instagram.com/tvtele1/ ➤Resmi Telegram Kanalı: https://t.me/tele1haberler
    https://www.youtube.com/watch?v=CyQU5Ig6dHo&t=191s

Asıl 25 Yıldır yaptıklarınızı kimse takmıyor şuan. Çünkü bunu daha önce denediniz elinize yüzünüze bulaştırdınız sonra ''Diyarbakır Hendekleri'' olayı oldu ceremesini Halk çekti.

Terörsüz Türkiye projesinin temeli yanlış. Halk ile bütünleşemeyen, bunu şeffaf şekilde masaya yatıramayan, kalkıp mecliste bunların konuşulması gerekirken Saray çevresinde yürütmeniz bir önceki 1.çözüm süreci ile aynı kafa, aynı mantıkla ilerlemek demek. Tek Farkı şuan sadece Mhp var yanınızda. Başka kimse yok.

bu lafları bana değil,

"Zaman zaman belki milletvekillerimiz de bu olaylardan şikâyet ettiler. Ama valiler sanırım biraz daha toleranslı davranmışlar.,....

benden kaynaklı bir sorun çıkmasın, işleri biraz yolunda gösterelim,....

Bu 'gevşeklik' ya da 'zaaf' Türkiye'ye ağır bedeller ödetti. "

bu açıklamayı yapan

AKP İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün e söyle!

:)

senin reddettiğin şeyin, aslında olduğunu söyleyen

AKP İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün

ben değilim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 15 Nisan 2025; 17:21:3 >
  • Deepharp kullanıcısına yanıt

Doğrudur ilk twit i paylaşırken yorum da ekleyip yazmıştım. Diğer twiti görünce yorumumu silerek verilen cevabı da paylaştım. çünkü konuya hiç hakim değilim.

• VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

"6 gün kala" diye yazmışlar tvnin altına. Ona rağmen denilenler ortada. Akp zaten her türlü algıyı yapan ve yaptıran bir oluşum. Ona bağlı anket şirketleri mi bağımsız olacak?

• morphine84 M kullanıcısına yanıt

Sorun değil :) Bende Murat Ağırel hata yapmışsa tweet atarak belirteyim demiştim yazınızı görünce sonra oturdum tek tek sicil gazetelerini indirdim baktım. Ancak adı geçen Dursun B. isimli şahıs yetkili ve aynı imza yetkisine sahip. En önemlisi şirketin %51'rine sahip ve kendisinin Yapım Belgesi ile ihaleye giriliyor. Soruşturmaya dahil edilmesi gerekiyordu. Ancak iktidara yakın olunca dahil edilmemiş.

Zaten olayların garipliği burada şeffaf şekilde tüm İBB yolsuzlukları araştırılsa en çok tutuklanan AKP'li çıkacak bu yüzden içi boş soruşturmanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deepharp -- 15 Nisan 2025; 17:29:19 >
  • x (formerly twitter)
    Özgür Çelik (@ozgurcelikchp) on X
    https://x.com/ozgurcelikchp/status/1912048529742110792
  • Biraz kafanız dağılsın.

Bilan Özkanyoutube
    Mahsun Kırmızıgül Kardeşlik Türküsü
    https://www.youtube.com/watch?v=cR40rbU3BB0
  • Ekrem İmamoğlu

Ülkemizin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine adeta tüm tarım bölgelerinde meydana gelen zirai don felaketi, başta meyve ve sebze olmak üzere, çok geniş ölçekteki ekili ve dikili alanlarda büyük zararlara neden oldu.

Tüm üretim masraflarını yapmış olan çiftçimizin ürün gelirinden yoksun kalması, üretici ve üretimin devamlılığı açısından büyük bir sorun teşkil etmektedir.

Bunun yanında, dünyada tarımın başladığı bereketli topraklara sahip ülkemizin, yıllardır uygulanan yanlış politikalar nedeniyle zaten gıda enflasyonunda dünyada ilk üçte bulunduğu bir süreçte, yaşanan felaket üretimin radikal biçimde düşmesine ve fiyatların daha da artmasına yol açacaktır.

Bu zararların en aza indirilmesi ve üretimin devamlılığının sağlanabilmesi için, etkili önlemlerin acilen devreye sokulması zorunludur.

Bu çerçevede, sigorta kapsamındaki ürünlerde hasar tespiti ve ödemeler gecikmeksizin gerçekleştirilmeli, kapsamda olmayan ürün ve üreticiler için başta Tarım Bakanlığı ve ilgili tüm bakanlıklar olmak üzere Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatifleri tüm imkanlarını seferber etmelidir.

Aklım da, gönlüm de kırda ve kentte dar gelirleriyle yaşama tutunmaya çalışan kardeşlerimizdedir.

Geçmiş olsun Türkiye’m..

• Genel Seçim Anketi

%31.5 CHP

%29.6 AKP

%9.4 MHP

%7.8 DEM

%5.6 ZP

%4.8 YRP

%4.2 İ

%1.3 YMP

%1.3 DİĞER

%1.2 SP

%1.2 TİP

%0.7 DEVA

%0.6 BBP

%0.5 DP

%0.3 AP

PİAR Araştırma

8-11 Nisan 2025

2.860

• Eriemiva asıl utanması gereken, yıllarca dem’in söylemleriyle muhalefet yapan, onlarla kent uzlaşısı adı altında kol kola yürüyen ve şimdi çıkıp bize samimiyet dersi vermeye kalkışan sensin. Ak parti hiçbir zaman teröre göz kırpmadı; aksine, “terörle aranıza mesafe koyun” diyerek açık ve net bir duruş sergiledi. Ancak siz, sırf erdoğan’a olan kör düşmanlığınız uğruna terörün gölgesine dahi razı geldiniz ve bu tavizkâr çizgide, çözüm isteyen halkı küçümseyip dem’le aynı dili konuşarak samimiyetsizliğinizi ortaya koydunuz.

Bugün gelip de “barış süreci masaldı” demen, geçmişte birlikte yürüdüğünüz yollardan utanmadan, şimdi farklı bir pozisyondan aynı zihniyeti sürdürdüğünüzün göstergesidir. Oysa barış süreci, bu ülkede akan kanı durdurmak ve toplumsal huzuru tesis etmek amacıyla başlatılmış bir stratejik adımdı. Sürecin sonunda karşı tarafın kötüye kullandığı bazı alanlar olmuş olabilir; fakat bu, devletin iyi niyetle attığı adımları değersizleştirmez. Zira bir süreci değerlendirirken yalnızca sonucu değil, niyeti ve bağlamı da hesaba katmak gerekir.

Siz ise sürekli olarak bu iyi niyeti çarpıtıp, süreci anayasa değişikliği bahanesiyle yürütülmüş bir çıkar operasyonu gibi göstermeye çalışıyorsunuz. Bu ise artık aleni bir niyet okuma ve apaçık bir çarpıtmadır. Sanki devlet, “silah bırakın, biz de anayasayı size tapularız” demiş gibi konuşuyorsunuz.... Ki bu yaklaşımın mantıktan, samimiyetten ve hakkaniyetten ne kadar uzak olduğu ortada.

Gerçekte olan, halkın desteğiyle atılan bir cesaret adımıydı; ama siz, erdoğan karşıtlığı üzerinden kendinize siyasi varlık yaratmaya çalıştığınız için bu adımı dahi hazmedemediniz. Oysa bu halk, sizin bu samimiyetsiz, tutarsız ve ilkesiz muhalefet anlayışınızı çoktan tanıdı ve defalarca da sandıkta gereken cevabı verdi.

Devlet, gücünü milletten alır; terörden ya da terörün söylemini içselleştiren sahte muhalefetten değil. Ve evet, anayasa da dahil olmak üzere, bu milletin huzuru için hangi adım gerekiyorsa, halkın desteğiyle atılır. Sizin izninize de onayınıza da ihtiyacı yoktur.

Sen de iyi uğraşıyorsun. Uzun mesajlar yazarken laf dolandırmaya çalışıyorsun da yorulmuyor musun? Kendi yazdıklarına sen bile inanmıyorsundur, o kadar saçmalıyorsun. Zaten saçmalama yetmeyince de kaçıyorsun. Yapay zekaya falan mı yazdırıyorsun? 

• @dine mine ne bu doğru mu?

• chp %36 akp %28. bence en doğru olan bu. kaynak, analiz yeteneğim, çevreyi izleme.

• Nurtopu gibi bi kaynağımız oldu;

"Analiz yeteneğim":D

• 
Sayfa: önceki 437438439440441
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.