< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ (414. sayfa)

-
-
ülkede kalan %5 kadar muhalif medyaya bile tahammülü olmayan, "çoh dimohrat" aktrollerle mi yazışıyorsunuz?
-
M.Ağırel:
"Bu yaşadıklarımızın İmamoğlu soruşturmasından ayrı düşünemeyiz. Hatta Türkiye’de artık her şeyi İmamoğlu soruşturmasıyla beraber düşünmeliyiz.
Döviz kuru da enflasyon da marketten alacağımız peynirin sütün fiyatı da yapacağımız tatilin de izleyeceğimiz televizyon programlarının da İmamoğlu soruşturmasıyla doğrudan bir ilgisi var artık.
Çünkü artık AKP iktidarı Türkiye’de sadece hukuken iktidar koltuğunda oturuyor. AKP iktidarı tarihinde ilk defa çoğunluk halk desteğinden yoksun bir şekilde Türkiye’yi yönetiyor. İlk kez AKP ikinci parti olarak iktidarda bulunuyor.
Söylemleri artık yoksul halkta karşılık bulmuyor. Aksine iktidardan gelen her söz, bunalmış, siniri tepesinde vatandaşta ters tepiyor.
Bocalaması, kapılara polislerin dayanması, asılsız soruşturmalarla gazetecileri susturmaya çalışması bundan.
Merak etmeyin, tutuklansak da cezaevine de girsek biz buradayız. Yazmaya, gerçekleri ,doğruları, olduğu gibi eğip bükmeden kamuoyuna aktarmaya devam edeceğiz."
www.cumhuriyet.com.tr
İmamoğlu dosyasına dokunan yanıyor mu?https://www.cumhuriyet.com.tr/yazarlar/murat-agirel/imamoglu-dosyasina-dokunan-yaniyor-mu-2318016
-
"CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, AKP’nin Kıbrıs’ı feda ederek doğal gaz boru hattı üzerinden ekonomik kaynak yaratma ve yandaşlara komisyon sağlama hesapları yaptığını söyledi. Türkiye’nin ise otoriter bir yapıya sürüklendiğini ifade eden Karabat, “Muhalefeti yok edip otoriter rejime geçme planları tutmayacak. Buna hizmet edenler halk ve hukuk önünde hesap verecek” uyarısında bulundu. Karabat, daha önce de, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun diplomasının iptaline hız verilmesinin arkasında AKP'nin Doğu Akdeniz'deki doğal gaz boru hatları planlarına ilişkin ABD Başkanı Donald Trump'tan randevu koparmak olduğunu iddia etmişti."
t24
Karabat: AKP, ekonomik kaynak yaratma uğruna Türkiye'yi otoriter yapıya sürüklüyor, muhalefeti yok edip Kıbrıs'ı feda ediyorhttps://t24.com.tr/haber/karabat-akp-ekonomik-kaynak-yaratma-ugruna-turkiye-yi-otoriter-yapiya-surukluyor-muhalefeti-yok-edip-kibris-i-feda-ediyor,1232107
-
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı (CHP) Özgür Özel, 21. Olağanüstü Kurultayda seçilen Parti Meclisi üyeleri ile birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığındaki heyet, Anıtkabir'de Aslanlı Yol'dan yürüyerek Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine geldi.
Özel'in çelengi mozoleye bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu.
Daha sonra Misak-ı Milli Kulesi'ne geçen Özel, Anıtkabir Özel Defteri'ne şunları yazdı:
- 19 Mart 2025 tarihli sivil darbe girişimine karşı ülkemizin dört bir yanında ayağa kalkan; bizlere emanet ettiğiniz Cumhuriyeti ve demokrasiyi kararlılıkla savunan ve bu darbe girişimini püskürten milyonlar adına buradayız
- Egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğu inancıyla, sizden ve kurucu kadrolarımızdan aldığımız ilhamla ülkemizde adaleti, hukuku ve tam demokrasiyi hakim kılıncaya dek, yılmadan, yorulmadan çalışacağımıza söz veriyoruz.
- Milletimiz, iradesini, demokrasiyi ve kurduğunuz partimizi hedef alanlara, sizin partinizden sizin kurduğunuz Cumhurbaşkanlığı makamına aday olan Ekrem İmamoğlu ve arkadaşlarımıza karşı darbe girişimine geçit vermemiştir. Milletimizin bu duruşu geleceğe dair inancımızı daha da pekiştirmiştir.
- Demokratik, laik ve sosyal Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında, demokratik, hukuk devleti ilkelerini hakim kılmak için her alanda ve her mekanda mücadele etmeye devam edeceğiz.
- Size ve silah arkadaşlarınıza minnetlerimizi sunuyor, tüm şehitlerimizi ve demokrasi mücadelesinde yaşamını yitirmiş tüm yurttaşlarımızı rahmetle anıyoruz.
-
aktroller demokrasi yüzünden ortaya çıktılar.
-
Şu aralar kendisini, özellikle dünden beri Sıfır Araç Fiyatları konusunu toksikleştirmesi ve trollemesi sebebiyle bloklamakla meşgul forum ahalisi.
https://forum.donanimhaber.com/sifir-arac-ve-arac-fiyati-teklifi-alanlar-2022--132918743-17629
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 12 Nisan 2025; 13:24:41 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen baya bilgili birine benziyorsun
Mesela git dolar boz sonra da al bakalım elindeki dolar ne kadar azalacak.
Alış satış farkını da bilmiyor muhtemelen
Konu aslında rezerv para
o paraların savaş zamanı gibi ağır koşullarda harcanması lazım kendi neden olduğun ekonomik krizlerde değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pazartesi gel hazine bakanlığında işe başla
Ben ekonomistim diyenin trolü'de ancak bu kadar olur.
-
Ekrem Imamoglu mahkemeye ifade vermek icin degil, hesap sormak icin cikar, buda böyle biline…
https://x.com/journalistpoli/status/1910644228637544585?s=46
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 12 Nisan 2025; 14:13:24 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kıvraklık fln bu le fontaine masallarını bi kenara koyalım da ziyaret ocak'ta olmuş!!
Şimdiii, tekrar sana sorayım madem sen atladın konuya;
Silivri'de adeta kamp kuran Özgür Özel neden Rıza Akpolat'ı ziyaret etmiyor?
Hadi cevap ver hadi bekliyorum:D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana ne!! Özel görüştü, görüşmedi.
Ben senin yalan dolanlarına gülüyorum
Söyle kuzum kim naptı sana iki mesaj arasında
-
Elektrikli Kia'ya biniyorum diye sallıyor. Ekmek pahalı diye ağlıyordu. Bunda en fazla motorsiklet falan vardır. Eleman kaçak telefon kullanıyor parası olsa garantili alır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 12 Nisan 2025; 14:30:23 > -
Öttüğü için diyemiyoda Bana ne diyo
Başka sorum yok hakim bey
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İmamoğlu İnşaat ne olm müteahhit misin belediye başkanı mısın müteahhitten CB yapmaya çalışıyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X