Şimdi Ara

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡” İstanbul’da İmamoğlu’nun FOTOĞRAF ve VİDEOLARI YASAKLANDI “ (299. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 9 Misafir (3 Mobil) - 9 Masaüstü5 Mobil
5 sn
14.475
Cevap
42
Favori
283.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yüzde bin .

Ekmek değil su değil .

Kendi adıma bundan sonra civardaki ne 3 harflilerden ne migros ne de bölgesel büyük süpermarketler ( açılışlarına hep akp li mhp li başkanlar teşrif etmiş ) den alışveriş yapmayacağım.

3 km mesafede carrefour varmış. Gider oradan ayda bir 15 günde bir alşverişimi yaparım. Kalan 3-5 eksikte artık mahalle bakkalından.

Abur cubur vs zaten amazon dan alırdım.

Tek irade gösteremediğim hala sigarayı bırakmış değilim. ( 1 , 1-5 paketten günde max 8 e düşürebildim ) Onu da bir şekilde bırakacağım artık.

• silistreli kullanıcısına yanıt

togg fiyatları düşürürse chery ve byd de düşürür

• ozbey08 kullanıcısına yanıt

250 kg yazacaktın sanırım, kalemin sürçmüş olabilir.

Hımm yine de haksız yere döviz, akaryakıt, yem fiyatları pek artmamışken et fiyatlarının arttıranları da listelerine ekleyebilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Novagate N kullanıcısına yanıt

Muhtemelen düşüreceklerdir.

Beklentiler öyle. Tutunamazlar.

• A Haber’de boykot meselesiyle ilgili sırasıyla Ticaret Bakanı, Adalet Bakanı ve Sanayi-Teknoloji Bakanı telefonla bağlandı.

A Haber yayınına bağlanan bakanlar özetle, boykot meselesinin bir milli güvenlik ve ekonomiye yönelik saldırı girişimi olarak yorumluyor.

• ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡” İstanbul’da İmamoğlu’nun FOTOĞRAF ve VİDEOLARI YASAKLANDI “
    ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡” İstanbul’da İmamoğlu’nun FOTOĞRAF ve VİDEOLARI YASAKLANDI “

• 2K23 kullanıcısına yanıt

Grupta size öyle bir mesaj mı geldi?⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡” İstanbul’da İmamoğlu’nun FOTOĞRAF ve VİDEOLARI YASAKLANDI “ 

• O değilde sesleri çok fazla çıkıyor. Demek ki çok canları acıyacak bu durumdan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2K23 kullanıcısına yanıt

Millet değil akp liler ,bakanlari sirayla arayıp canlı yayına çıkaran Özel değil.

bekleyelim o zaman çıkışırsa da euro biriktirelim sonuçta euro 60 tl olacak

• Rıfat Hisarcıklıoğlu 'da yazdıysa en çok korktukları AVM ' ler demektir.

Tutuşmuşlar BOYKOT olayına :))))))

AVM ve Marketler boş kalırsa yarın seyredin olayı.

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡” İstanbul’da İmamoğlu’nun FOTOĞRAF ve VİDEOLARI YASAKLANDI “

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deepharp -- 2 Nisan 2025; 0:54:17 >
  • Ak Parti' de akıllı insan yok mu yahu. Akşamdan beri tüm kanallarda özgür özelin twitini tam ekran gösterip, bakanlar canlı bağlanarak açıklama yapıyor. Dünyadan haberi olmayan insanları bile haberdar ettiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krtkartal -- 2 Nisan 2025; 0:53:15 >
  • Cem kullanıcısına yanıt

Sosyal medyada orda burda trollerin dediğine kendinizi kaptirmayin adam milletvekili nereye gözaltı alacaklar ?

• zotacing kullanıcısına yanıt

tam bir ikilem durumu aslında. sosyal medya ya da forumda resmen ordu dolaşıyor. bir yandan bıraksan meydan bu tiplere kalacak. bir yandan yönetim hangi birine yetişsin diyorum, bir yandan amacı oldukça belli olan bir takım üyelere gerekli yaptırım uygulanmaması da insanın zoruna gidiyor.

forum kültürü karşılıklı fikir ve bilgi alışverişlerinin olduğu yerler. burada donanım hakkında oldukça değerli bilgiler öğrendim, ben de gerektiğinde insanlara yardımcı oldum. ikinci el ürünlerimi sattım ya da aldım. bu tarz trollerin ise tek amacı kendi fikirlerini değişmez bir kural gibi dayatma, insanları yıldırma. fikirleri yok ki foruma katkıda bulunsun. konu dışında csb konusu yazan çocuklar bile forum için daha faydalı, komikler en azından. özellikle son zamanlarda iktidarın aldığı aksiyonları gönül rahatlığıyla destekleyen bir sade vatandaş görmedim. varsa yoksa troll takımı. az açık görüşlü olsa zaten durumu çoktan kavrardı. şimdi ne konuşursan konuş bu tipler kendi bildiğini okuyor. sırf bu yüzden yönetimin amacını sırf tartışma çıkarma odaklı, özellikle satın alındığı ya da sonradan uyandırıldığı tespit edilen hesaplara önlem alması gerektiğini düşünüyorum.

edit: örneğin ekşi. 2 sene önce gün aşırı kapatılan siteydi, belli ki yönetimine troll hesaplara izin verilmesi karşılığı yasaktan yırttılar. hatta redditte troll ağı deşifre edilmişti. analiz yapılsa burası için de böyle bir yapılanma ortaya çıkacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi end0plazmikretikulum -- 2 Nisan 2025; 0:57:25 >

Kaç sene sonra olur ki?

eninde sonunda olacak iki üç seneye olur euro nerden olsa alınır aselsan vardı bi ara nerden olsa alınırdı çaktılar sonra

• krtkartal K kullanıcısına yanıt

Belki amaç odur zaten :) Duymayanda duysun görmeyende görsün istiyorlardır !

Ekonomide istenilen veriler yakalanmadımı suçlu belli. CHP'liler ve Özgür Özel denilmek için.

Bunlar zaten bakın İngiltereye ağlıyor Almanya'dan Fransadan medet umuyor yabancı ülkelere bizi kötülüyor yetmiyor Filistinde zulüm varken İsrail'i en ufak boykot etmeyen ses etmeyenler yerli mallarını boykot ediyor ve hatta yetmiyor devleti milleti esnafı boykot edip batıramya çalışıyor demek için olmasın bazı şeyler ?

Her zaman söylerim muhalefet gram siyaset BİLMİYOR. 3-5 marjinalin gazı ile hareket edip yüzde 60-70 ile geliyoz sanıyorlar ama sessiz çoğunluktan haberleri yok... Bu hamleler karşı tarafıda konselide ediyor.

Bence almana hiç gerek yok.

Maaşlar aynı orandan fazla arttırılıyor.

Örneğin: Kamu çalışanları yaklaşık 1200 eurodan başlayan aylıklarla çalışıyorlar.

Ortalama 1400-1600 Euro/aylık gibi duruyor.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Artık kendi seçmenleri de "ben yapmadım miki yaptı" olayını yemiyor.

Bura da 1300-1500 Euro aylık alabilen bir Türk vatandaşı 2000 Euro aylık alabilmek için Euro kazanmaya Avrupa 'ya gidermi?

• 
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.