Şimdi Ara

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ (267. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
18.907
Cevap
44
Favori
379.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
43. Sırada  bugün en iyi #14
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trump secildi muhalifler iceri atildi hic tesaduf gibi gelmedi

abd menunmus zaten su durumlardan tabi menun olucak 🫡

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 30 Mart 2025; 1:14:0 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • EmuDev E kullanıcısına yanıt
    ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’

Başka bir şey eklememe gerek yok herhalde

Şu adama ve chpye üzülmüyorum sadece ülke demokrasisi için üzülüyorum

Adam Türk milleti yazmak istemiyor

Mansur'u aday yapmaz chp denen oluşum içi tamamen doldurulmuş durumda.

Bize koltukdaroğlu kazığını attıklarından beri öfkem dinmedi. Bir şekilde hesap vermelerini ceza çekmelerini istiyordum. Hiçbir şey olmamış gibi bizimle dalga geçmişlerdi.

Tabi cezanın böyle olacağını düşünmemiştim ama biraz içim soğudu.

Her gün miting yapıyorlar şimdi hadi gidin çalışın bir işe yarayın muhalefet olmayı bile beceremediniz bizi yıllarca umutlandırıp rezil ettiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OdATA- -- 30 Mart 2025; 1:25:26 >
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt

Memnun değil konuşmuşlar bunlar inkâr ediyor.

Resmi hesaptan evet konuşuldu

Endişe ile gelişmeleri takip ediyoruz dediler.

Yani Erdoğan geri adım atacak ama ne zaman?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sertancanluksenburg kullanıcısına yanıt

Yazın çelişki dolu. Milli benlik diyorsun ama islamcılığı savunuyorsun. İslam milliyetçiliğe karşıdır. Yani bir müslüman milli olamaz, ancak ümmetçi olabilir. Ümmetçilik din kardeşliği, milliyetçilik ise ırk kardeşliğidir.

Seküler tc vatandaşı dediğin aslında safkan Türk. Siz arap kültürü ile asimile olduğunuz için araplaşmamış türkleri kendinizden değil, yabancı gibi görüyorsunuz.

Türklüğe ve islama düşmanlık? Bu ikisi birbirine neredeyse zıt kavramlar. Bir insan islama ne kadar yakınlaşırsa türklükten o kadar uzaklaşır. Örnek osmanlı devleti, şu anki tc yönetimi.

Dini inançlar genler ile aktarılmaz, ırksal özellikler aktarılır. Irk doğuştan, inancın ise çocuklukta zorla empoze edilir.

• ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’
    ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’

Hala utanmadan yıl 2025 halkı nasıl kaldırırız diyorlar.
    Bunu yapan AKP'li Hakan Fidan!!
    İmamoğlu hakkında konuşmadık dedi.
    Amerikalılar Twitter'dan konuştuk dediler.
    Suratlarıni görmek lazımdı...

Gezi olayları
    Erdoğan camide icki içtiler dedi

Müezzin öyle birşey olmadı dedi.

Erdoğan sordular tekrar : müezzin korkuyor dedi.

Müezzin Allah'tan başka hiçbir kimseden korkmuyorum dedi sürgün edildi.
    Peki yalan söyleyen pişman oldu mu?
    Utandı mı? Yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 30 Mart 2025; 1:34:33 >

• Deepharp kullanıcısına yanıt

Türkiye cumhuriyetini zaten Türkler kurdu. Başka milletlere "türk milleti" deme durumu yok burada. İsteyen istediği kadar haykırsın ben şuyum ben buyum diye. Kimseyi asimile etmeye çalışmıyoruz ama herkes haddini hududunu bilsin. Beğenmeyen kendine başka ülke arasın. Başka milletleri vatana ortak etmek vatana ihanettir.

İyide Atatürk hiçbir zaman Türklüğü bir ırk olarak görmedi ki. Türklüğü ırk değil ulus olarak tanımlar.

Millet ile Türk Milleti aynı şeydir. O yüzden konuşmalarında Atatürk kimi zaman Millet der kimi zaman Türk Milleti der. İkisi de aynı şeydir.

“Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir.” demiştir. türklük ırk değil ulus kavramıdır. 1924 anayasasına 5. bölüm madde 88 de açıkça Madde 88.- Türkiye'de din ve ırk ayırd edilmeksizin vatandaşlık bakımından herkese <<Türk>> denir.

Hocam o maddeyi pat diye değiştiriverirler yeni anayasada. O yüzden işin resmiyetine değil de psikolojik, sosyolojik etkisine bakmak lazım.

Atatürk, kim olduğunu unutmuş bir millete türk olduğunu hatırlattı. Siz padişahın kulu değil bağımsız bir milletsiniz, kendi kararlarınızı kendiniz verirsiniz dedi. Millet ırk bağıyla birleşerek milli mücadeleyi kazandı. Osmanlının yıkılmasının sebebi de dinin milletleri birleştirecek bir unsur olduğunu zannetmesiydi. Ama en büyük ihaneti dindaşlarından yedi. Araplar bile takmadı din kardeşliğini, kendi milletleri için savaştılar.

İşin özü milliyetçilik, ırkdaşlık bir millet için en büyük birleştirici güç, en güçlü motivasyon kaynağıdır. Milleti bir araya toplamak istiyorsan bunu vurgulayacaksın. Azınlıkların oyuyla iktidara gelmek zafer değildir. Adamlara gebe kalırsın, sürekli talepte bulunurlar, tehdit ederler, yapmazsan bir daha oy yok derler. Bunlarla uğraşılmaz. Bunlara elini veren kolunu kaptırır.

• DW Newsyoutube
    Istanbul rally draws thousands in support of Erdogan rival Imamoglu | DW News
    https://www.youtube.com/watch?si=a7W8M94FTRbepryE&v=6DkWEJQ1BsM&feature=youtu.be

Guardian Newsyoutube
    Hundreds of thousands join protest in defence of Erdoğan rival jailed in Turkey
    https://www.youtube.com/watch?si=Ezs-PEvNQ291OM-X&v=tfpZkk7HbtM&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 30 Mart 2025; 2:33:14 >

• Bir kez daha yazayım Ülkeyi kuran kişinin yani Atatürk'ün millet tanımı yukarıdadır. Tüm konuşmaların da tüm yazışmalarında Ya Aziz Milletim der yada Büyük Türk Milleti der. Ayrım yapmaz yapmadı hiç bir zaman iki kelimde aynıdır. Anlamları da aynıdır.

Ha buna şuan takılıyorsan senin bileceğin iştir derim ben.

Atatürk'ü iyi anlamanı öneririm. Tüm el yazısı ile yazışmalarına bakabilir, tüm sesli meclis veya halk konuşmalarına bakabilirsiniz :) Bu gerçeği değiştirmez. Millet ile Türk Milleti aynı şeydir. Hiç bir zaman hiç bir yerde Atatürk Türklüğü ''ırk'' olarak görmemiştir. Daha kapsayıcı bir kavram ile Türklüğü ulus yani millet olarak görmüş ve tanımlamıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deepharp -- 30 Mart 2025; 2:58:31 >
  • https://x.com/memetsimsek/status/1905969740306403642

Bu bir çeşit siyasi kumpasın itirafı değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UzmanAga -- 30 Mart 2025; 2:59:1 >

Ya bunlar kadar değişik insan görmedim. Ne türklük nedir bilir, ne islam nedir bilir. Cahilliklerine delirmemek elde değil.

Bir de twitterda sekülerler zorbalık yapıyormuş, tövbe estağfurullah, bilmesek inanacağız.

Adam twitterda atatürke hakaret ediyor, adı sanı belli ama hakkında hiç bir soruşturma bile açılmıyor, biri akpliye laf söylesin hemen şafak operasyonu.

Benim twitterı bırakma sebebim de tam olarak bu, zorba akpli mhpli karaktersizler gece gündüz kendi gibi düşünmeyen tüm türk milletine hakaretler yağdırıyor, tehdit ediyor ve adalet sessiz.

Bakın bu bahsettiklerim öyle trol falan değil, en düşüğü bu partilerin bilmem ne kolu başkanları.

Akpli mhpliysen tüm türk milletine hakaret etmek serbest, onlara türk milletini tehdit etmek serbest ama sekülerler zorbalıyormuş vay canına.

Bu saçmalıkları savuran insanlarla mantıklı iletişim kurmak mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eriemiva -- 30 Mart 2025; 3:18:29 >

• Sertancanluksenburg kullanıcısına yanıt

ya dayı siz iyi misiniz, ortada adalet namına bir şey yok, yarın öbür gün başına ne geleceğini bile kestiremiyorsun. güç zehirlenmesi yaşayan adam istediğini içeriye attırıyor, istemediğini suçlu olduğu halde aklandırıyor. insanların nefreti buna. boykottan başka nasıl tepki verecek bu insanlar?

Hocam burda millet kavramını iyi okumak lazım. Millet kavramının hangi amaç ile kullanıldığı önemli. Siyasal İslamcılar aziz milletimiz, milletimiz derken ümmet kavramı açısından kullanıyor. Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu başta olmak üzere CHP medyasıda bu yanlışa düşmemesi lazım. Atatürk, 10. yıl nutkunda halka büyük Türk milleti diye sesleniyor. Atatürk, her konuşmasında Türk milleti diyor. Sürekli Aziz milletim dersen insanlar sorar: "Bu milletin adı yok mu? Neden Türk demiyorsunuz, Türk demekten kaçınıyorsunuz." AKP ve camiası Türk demekten kaçınıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan1840 -- 30 Mart 2025; 8:26:28 >
  • ibo83 kullanıcısına yanıt

NTV kanalı Ferit Şahenk'in zaten. Ayrıca yazmanıza gerek yok.

• kaan1840 kullanıcısına yanıt
    Chp de yapıyor benzerini son dönemde Gazi Mustafa Kemal deyip duruyorlar Atatürk demekten kaçınan tipler var

Çok belli önüne gelen içeri doldu

• Gokcek ailesi Ankarayi yediler bitirdiler, NEDEN YARGILANMADILAR ?

• https://x.com/asayisberkemal0/status/1906092206298923260?s=46&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Expressolab olayının başı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 30 Mart 2025; 10:10:57 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.