Şimdi Ara

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ FLAŞ: AKIN GÜRLEK, EKREM İMAMOĞLU’na 2300 SENE HAPİS İSTEDİ “ (1185. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mercan038 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
23.780
Cevap
49
Favori
527.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
100 oy
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 11831184118511861187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özgür Özel direksiyonu çok yanlış yere kırdı, ben bu kadar basiretsiz bir politikacı görmedim. CHP'lilerin o koltuktan kovması lazım ama yeterki Erdoğan gitsin yaklaşımıyla hareket etmelerinin ne kadar büyük bir hata olduğunu hala anlamamalarına şaşırıyorum, aklım almıyor. 2023'te forumdaki arkadaşlara sandığa gitmeyin, KK'ya oy vermeyin diye çağrı yaptım . Hiç kimse KK'ya oy vermeseyedi muhalefet sorunu çözülmüştü, muhalefetin potansiyel gücü işte o zaman ortaya çıkardı, bazen sandığa yansımayan güç daha etkili olur, umarım 2028'te bu hataya düşmezler de adam gibi değişim olur..

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Sanki gerçekten de iktidarın değişmesini istiyormuşsun gibi... Hani tanımasak seni, yiyeceğiz.

• Dillinin doğru söylediği kesinmiş gibi sözlerini paylaştığı Bülent Gürsoy'u bilmiyordum. Kimmiş diye baktım KK trollü çıktı. KK gittiğinden beri CHP yönetimine sallıyormuş. KK'nın kayyım olarak atanmak üzere (en azından söylentilere göre) olduğu dönemlerde CHP'yi geri alacağız diye coşmuş bu kişi. Ekrem İmamoğlu'ya hain demiş.

Değişsin kardeş, niye değişmesin. Fakat KK, Eko ve Özel ile değişmesin bir zahmet...

• Aslan başkanım benimmm!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugarb -- 28 Ocak 2026; 21:36:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• OPTİMİST kullanıcısına yanıt

O zaman siz bir alternatif sunun, kendi dünya görüşünüze uygun. Onu destekleyin. Değişimi neden asla oy vermeyeceğin CHP'den bekliyorsun?

"Ben vekil maaşımı ve emekli maaşımı size vereyim, siz benim yerime giderlerimi yönetin.

Devlet bize araba, mazot, uçak bileti vermiyor. Meclis lokantasına da zam yaptılar…”

x (formerly twitter)
    Aykırı (@aykiricomtr) on X
    https://x.com/aykiricomtr/status/2016571364627320859

İyice milletle dalga geçiyorlar.

İşte bunların sorunu da bu. Lafta "rte kötü" diye arada eleştiriyorlar ama iş başkasına oy vermek olunca sesleri çıkmıyor. Hiçbir koşulda, ölse oy vermeyecek chp ve diğerleri için "ama muhalefet yok, olsa oy veririz" diye algı kasıyorlar. Rteyi savunmak için o kadar yalan söyleyen, algılar yapan, partizanlık yapan kişiler rte dışında birine oy verir mi?

Ekmek İçin Ekmeletin ile değişse nasıl olur :)

Veya ne kadar Eski AKP'li varsa AKPden kovulan atılan uzaklaştırılan ihraç edilen varsa onlarla değişsin onada mı yoksun ?

demem o ki, bu iktidarcıların dümeni, oyunu asla bitmez. herkes uyanık olmalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

kk dönemindeki şeylere de aynı lafları ediyorlardı, şimdi bambaşka bir siyaset izleniyor ama buna da laf ediyorlar. Yani beyazken siyah, siyahken beyaz olmasını istiyorlar chpye "muhalefet yapamıyor" demek için.

“Sabahtan akşama kadar demir kesiyorum. Yaklaşık 4 ton civarı kolon bağladım. Yaşlılar iş beğenmediğimizi söylüyor.

Vallahi sen evinde otururken, gençler bu işlerde çalışıyor. Gençler parçalanıyor, -2 derecede çalışıyor.”

x (formerly twitter)
    https://x.com/aykiricomtr/status/2016577784085189103

muhalefet bu mu?

x (formerly twitter)
    Eren (@Ebuselmnbelarus) on X
    https://x.com/Ebuselmnbelarus/status/2016117988185743555

dem2

Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, başarı için en gerçek yol gösterici ilimdir, fendir. İlim ve fennin dışında yol gösterici aramak gaflettir, cehalettir, doğru yoldan sapmaktır.
    Mustafa Kemal Atatürk

• quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

İnşaatta çalışan genç, “Gençler iş beğenmiyor” sözlerine tepki gösterdi:

“Sabahtan akşama kadar demir kesiyorum. Yaklaşık 4 ton civarı kolon bağladım. Yaşlılar iş beğenmediğimizi söylüyor.

Vallahi sen evinde otururken, gençler bu işlerde çalışıyor. Gençler parçalanıyor, -2 derecede çalışıyor.”

x (formerly twitter)
    https://x.com/aykiricomtr/status/2016577784085189103

elbette çalışkan eli ekmek tutan çalışkan gencimizde var.

ama genel gördüğüm tablo mod ayyyy kıytırıkta olsa pas pas puanda olsa okudum üst aklım üst sınıfım memuriyet yatış plazalarda takım elbise klimalı oda iş isterim vol98978465456

ülkede mavi yakada iş bulmada sıkıntı yokki 2 hafta bile işsiz kalanı görmüyorum hele mesleği olan tipler artık doktor kadar kazanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 28 Ocak 2026; 22:26:7 >

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    erken seçimi muhalefet istemiyor diyen modelleri bile var. ben bunlara artık YUHH demenin bile yetmeyeceğini düşünüyorum. halkın yüzde 60 dan fazlası artık erken seçim istiyor, ne istemesi BAS BAS BAĞIRIYOR HALK, ERKEN SEÇİM İSTİYORUZ diye. ama nazlı paşa forum "muhalif" leri, chp beğenmiyorlar.

Gençlerin iş beğenmediği doğru, ama beğenmedikleri işte çalışmak zorunda kalıyorlar. Keşke zorunda kalmasalar da iktidar ve işveren tayfası şartları iyileştirmek zorunda kalsalar. Ben çalışan bulamadığı için kapanan işyeri, duran inşaat görmedim.

Şu anki şartlarda kötünün kötüsünün kötüsü rte-akp. Kim gelirse gelsin bundan kötü olma ihtimali yok. Çeşitli siyasi fikirler, isimler çıkması için önce rtenin ve akpnin bitmesi gerekiyor.

Rte başından beri kendi kesimi içinde kendine rakip kim varsa ya arenadan sildi ya da kendine kattı. Çünkü en büyük siyasi argümanından biri "rte-akp giderse ülke batar". Bunu 20 yılda kendi kesiminin aklına soktu. O yüzden bugün ciddi ciddi bunu deyip rteye destek veren var.

Rtenin getirdiği sistem iki partili sistem. Akpliler bunun için oy verdi. Muhaliflerin %50+1 alması için birleşmesi gerek. Akpnin kemik kitlesi, zaten %30 civarı. Bugün chp dışında bir parti-ittifak çıksa, süper olsa %30 civarı alabilir belki ama matematikte seçimlerde rte birinci çıkar, ikinci turda diğer aday zayıf kalacağı(çoklu seçimde) için seçimleri kazanır.

Aslında akp partizanları da bunu biliyor. O yüzden muhalefetten çeşitli adaylar çıksın, muhalifler bölünsün ve rte rahat seçim kazansın.

• DarkTechno kullanıcısına yanıt

İnsanları üç kuruşa muhtaç ettikleri için o zor şartlarda çalışanlar oluyor. Ama genelde kısa süre kalıyorlar çünkü şartlar insani değil. Kero gibi tuzu kuru partizanlar da "yatarak zengin olmak istiyorlar" tarzı laflarla olayı sulandırıp geçiştirmeye çalışıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, başarı için en gerçek yol gösterici ilimdir, fendir. İlim ve fennin dışında yol gösterici aramak gaflettir, cehalettir, doğru yoldan sapmaktır.
    Mustafa Kemal Atatürk

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    muhalefetin ciddi anlamda seçimi kazanma şansı en yüksek aday adayları -ne hikmetse- hep davalarla boğuşuyor. bu yalın ve basit gerçeği bile görmeyen (!) çakma muhalifler seçimlere kadar hep çıkacak. muhalefetin artık üzümün çöpü armudun sapı deme lüksü yoktur. bu kara düzene karşı birleşmeyen, bu kara düzenin has kadrolu adamıdır.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.