Şimdi Ara

Saraçoglu'ya sırt çantasıyla girebilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün maça gidicemde ordan direk üniversiteye geçiyim diyorum sırt çantasını yanıma almam gerekli içinde notlarım kalem silgi falan var bi kaç elektroink eşya da var kalemi falan bıraksam mı?

• sırt çantasıyla sokmazlar
  • Belki kalemleri alırlar onun dışında sıkıntı yok rahatlıkla girersin
  • kontrol edeceklerdir

rahat girersin
    sorun olmaz
  • Silgiyi alabilirler. Söylersin öğrenciyim diye, sorun çıkmaz heralde.
  • Çantayı kesin alırlar dimi ya hiç çantayla gitmedim daha önce çantayı alırlarsa maça girmem zaten Kalemleri falan bırakayım bari.
  • stadın yakınındaki bir esnafa bırakırsın,maçtan sonra alırsın.en kolayı bu,hiç riske girme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yanlış yazmışım ya;

"çantayı ksin alırlar mı" dicektim alırlar diyende olmuş, almazlar diyende kafam karıştı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quartamin

stadın yakınındaki bir esnafa bırakırsın,maçtan sonra alırsın.en kolayı bu,hiç riske girme.

Abi çantadaki eletronik eşyalar baya bi para eder esnafa da bırakılmazki ya Neyse gözümü kararttım çantayla falan dalacam.
  • sami yen e disardan getirilen cekirdek sokuluyormu ?
  • için rahat olsun defalarca girdim ben
  • Sagol sevindim ben yine de kalemleri bırakıyım ne olur ne olmaz manevi degeri var kalemin alırlarsa bozuşuruz başkana kadar giderim
  • ben basketbol maçına gitmiştim sorun olmadı futboll bilemem
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheM

sami yen e disardan getirilen cekirdek sokuluyormu ?

Ben dürümle girmiştim..
  • Birşey olmaz güvenlik kendi taraftarlarımızı fazla sıkmıyor. Sadece derbi ve benzeri olay çıkması muhtemel maçlarda biraz daha sıkı arama yapılıyor.
  • İntihar bombacısı gibi ne o öyle.çantayı değil seni bile alabilirler dikkat et öyle elektronik aletlerle dolu çanta ile Stadyuma gidilir mi yaw..
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Alp.

quote:

Orjinalden alıntı: TheM

sami yen e disardan getirilen cekirdek sokuluyormu ?

Ben dürümle girmiştim..

• quote:

Orjinalden alıntı: chiller

İntihar bombacısı gibi ne o öyle.çantayı değil seni bile alabilirler dikkat et öyle elektronik aletlerle dolu çanta ile Stadyuma gidilir mi yaw..

Abi elektronik mühendisligi okuyom napim Yok yok kondansatör, bobinleri falan boşalttım çantadan götürmiycem md player la psp falan var artık onlarda olsun yolculuk bitmiyo yoksa.

Neyse ben çıkayım ufaktan, anca giderim hadi başarılar bize

• çantayla almazlar bi ara kameraylan bile giremiyodun
  • Çıkışta karambol yapıyorlar. Çantanı bile alırlar senden habersiz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.