Arkadaşlar çok sıkılıyorum oynayacak oyun arıyorum ama bulamadım bir türlü. Fazla yeni olmaması lazım çünkü eski bilgisayarım pentium 4 2.93ghz 2 gb 533mhz ram 512mb 64 bit 8400gs ekran kartı Ne önerirsiniz?
Benle oynayabilirsin hem bayağı eskiyim bilgisayarını da kaldırabilecek güce sahibim hem de çok iyi sararım.
call od duty hemen bitiyor.insan tadına doyamıyor. rpg seviyosan dragon orgines iyidir ama yüksek sistem istiyor.300 saatlik oynama süresi vaad ediyor
quote:Orijinalden alıntı: AthabaskA call od duty hemen bitiyor.insan tadına doyamıyor. rpg seviyosan dragon orgines iyidir ama yüksek sistem istiyor.300 saatlik oynama süresi vaad ediyor sistemim çalıştırır mı?
quote:Orijinalden alıntı: penguen24 quote:Orijinalden alıntı: AthabaskA call od duty hemen bitiyor.insan tadına doyamıyor. rpg seviyosan dragon orgines iyidir ama yüksek sistem istiyor.300 saatlik oynama süresi vaad ediyor sistemim çalıştırır mı? Çalıştırmaz
quote:Orijinalden alıntı: Berat Aydogdu Aion Online Evet Aion oynayabilirsin. Full Grafiklerde değil ama gene de idare eder seni.
quote:Orijinalden alıntı: stratejisever Benle oynayabilirsin hem bayağı eskiyim bilgisayarını da kaldırabilecek güce sahibim hem de çok iyi sararım.
quote:Orijinalden alıntı: knightsever quote:Orijinalden alıntı: Berat Aydogdu Aion Online Evet Aion oynayabilirsin. Full Grafiklerde değil ama gene de idare eder seni. şöyle bir sorun da var bant genişliğim 512kpbs