Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Sapphire Rx 570 Nitro+ 4Gb Ekran Kartı Satın Al 18 Şubat 2021 16:33 1 1 Sapphire Rx 570 Nitro+ 4Gb Ekran Kartı Merhabalar, 2 sene önce forum üzerinden satın almış olduğum başlıktaki kartı satıp üst model kartlara geçiş yapmak istiyorum artık ihtiyacımı karşılamıyor. Forum üzerinden almıştım aldığım arkadaş miningte kullanmıştı, şuan kasamda PUBG oynarken 55 derecede çalışıyor soğutmasından memnunum. Performans olarak ne durumda kesin bir şey söyleyemem 1 2 gün içerisinde furmark testini yapıp yükleyeceğim. Garantisi sanırım bitik kutusu mevcut güzel bir şekilde paketleyip gönderim yapacağım. Fiyatın uygun olduğunu düşünüyorum. Üzerine para verip gtx 980, 980ti 1660 modelleriyle takas yapabilirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1350 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Afyonkarahisar Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alınık ofis bilgisayarı için uygun kasa Gigabyte Rx 570 4gb// Sapphire Nitro+ Rx 570 4gb Alınık anakart, ram ve güç kaynağı Sıfırdan farksız snopy v5h direksiyon seti FİYAT REVİZE EDİLDİ