Şimdi Ara

SAPPHİRE RADEON HD6850 1GB (SATILDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kırşehir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 12.04.2012 exa faturalıdır. İki aylık bir cihaz. Uzun bir aradan sonra ilk defa biraz iyi bir ekran kartı almıştım, normalde bilgisayarı internet dışında başka amaçlarla kullanan bir insan değilimdir. Her neyse bir ikipopüler oyunu oynamış olmam dışında hiç işime yaramadığını farkettim. Değeri hazır çok ta düşmemiş ve yeniyken satayım istedim. Satış sebebim budur. Sadece Bf3, crysis2 ve gta4 oynadım. Onun dışında kullanılmadı bile. Overclock filan kesinlikle yapılmamıştır, ihtiyacım olmaz da anlamam da o işlerden.

Ürün az da olsa kullanıldığı için sıfır değildir, ancak sıfıra yakındır. O yüzden kondüsyonu ile ilgili sorular sormamanızı rica ediyorum. Tamamen sorunsuzdur. Ürünüme güveniyorum.

Fiyat: 230 TL. Takas kesinlikle yoktur. Faturası dahil tüm kutu ve içeriği, ile birlikte gönderilecektir.

(%5 vade farkı ile 12 taksit sanalpazardan almak isterseniz ilan açabilirim size özel olarak. Hatta tüm bonuslara özel 12 ay + 3 ay erteleme de var.)

EDİT: ÜRÜN mali87 NİCKLİ ARKADAŞIMIZA SATILMIŞTIR.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 15 Haziran 2012; 23:57:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: flodd

Sapphire, powercolor, zotac, xfx,his, palit gibi markaların kalitesi bellidir. Çok kaliteli ürünler diyemeyiz sonuçta. Kendim de çok kullandım bu markaları ufak tefek problemler hep oldu ama son aldığım sapphire hd6850'de 6 ay sonra fan garip sesler çıkarmaya başlayınca değişim için uğraşmadan sattım ve daha da almam artık.

VAY BE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Lymon* -- 22 Mart 2013; 18:25:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    POWERCOLOR HD 6850 SATILDI
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.