Şimdi Ara

Sapphire RADEON HD4890 Vapor-X Paylaşım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni sistemimden yazıyorum Arkadaşlar sistem geldi hayırlısıyla.Crysis Warhead kurdum şimdi test edicem.Bir sorum olacak ekran kartı 2294 MB görünüyor.RAMden paylaşmış.Bu konuda biraz yardım edebilirseniz sevinirim.İyi akşamlar dilerim.Heyecandan saçmaladıysam kusura bakmayın Sorun ekran kartı paylaştırılmış istenmeden.

• Herhangi bir sorun yok doğal bir durum sen devam et işlerine hayırlı olsun.
  • Yeni bir sorun daha.Ramler toplamda 3gb gözüküyordu ekran kartı ise 2294mb fakat şimdi 1783 ekran kartı 2gb de ram gözüküyor.Lütfen bir çare
  • Sistem yeni ondandır daha ısınamamıştır mazur gör

şaka bir yana hangi windows sürümü yüklü ve kaç bit. aklıma bunları sormak geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unchangeable -- 19 Ekim 2009; 18:31:31 >
  • windows vista home basic kurmuşlar.32bit galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thepunisherWZ

windows vista home basic kurmuşlar.32bit galiba.

manyak mı bunlar basic kuruyorlar.git şuna 64 bit win 7 kur.vista basic kullanılmaz bile.şaka gibi ya Allahım yarabbim
  • Ramlerinize bilgisayarım özelliklerden mi böyle görüyorsunuz? Öyle ise bir de cpu-z programını kurup ta bakın derim. Aynı ise birşey diyemiyeceğim:
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sisteminizi nereden aldınız işletim sistemi hakkında özel bir tercihiniz olmadıysa basic kurmaları doğal mümkün olduğunca ucuza kaçarlar.
  • Zaman geçmiyor ki yeni bir sorun çıksın Şimdi de Crysis Warhead açılmıyor Simgeyi tıklıyorum hiç açılmıyor.Yanımda laptop var onda açılıyor.
  • En iyisi pc yi götürün derdinizi elemanlara anlatın anlayacaklarını sanmıyorum ama belki garanti koşullarına girer: bakarsınız yeni sistem verirler

(nerdee)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unchangeable -- 19 Ekim 2009; 18:42:32 >
  • CPU-Z de de 2gb gözüküyor.NB Frekansı 2140.0MHz yazıyor.DRAM frekansı 668MHz yazıyor.Bunlar overclock yapmış olmasın?1.65V ram aldık sorun çıkmasın diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unchangeble

En iyisi pc yi götürün derdinizi elemanlara anlatın anlayacaklarını sanmıyorum ama belki garanti koşullarına girer: bakarsınız yeni sistem verirler

(nerdee)

Bilgisayarcı evden uzak artık çözemezsem yarına kalır.
  • Böyle bir hata yapacaklarını sanmam. Bu arada CPU-Z yalan söylemez pc yi açın ramleri kontrol edin kanımca.

postlar serileşmeye başladı az mola

Siz bana bakmayın posta devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unchangeable -- 19 Ekim 2009; 18:56:28 >
  • Ram sorunu tamam.Crysis sorunu devam. :D Yardım lütfen açılmıyor oyun.Tıklıyorum görev yöneticisine geliyor 70k yükleniyor sonra bay bay.Ramler tamam 3gb (RAMLER) x 2gb (EKRAN KARTI) eksik bilgi için özür dilerim.

Edit : CPU-Z de ramler 4gb GTA 4 kuralım bakalım.Crysise çok hevesliydim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thepunisherWZ -- 19 Ekim 2009; 19:17:51 >
  • quote:

Ram sorunu tamam.Crysis sorunu devam. :D Yardım lütfen açılmıyor oyun.Tıklıyorum görev yöneticisine geliyor 70k yükleniyor sonra bay bay.Ramler tamam 3gb x 2gb.

Edit : CPU-Z de ramler 4gb

En iyi çözüm {Reinstall}

Harbiden, ya ramler seninle oyun oynuyor bir 2gb-bir 3 gb- bir 4 gb ya da .......

noktalı yerleri doldurun. Yanlış da anlamayınız. Durum şüpheli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unchangeable -- 19 Ekim 2009; 19:22:12 >
  • arkadaşım 6 gb ram mi var pc de öyle ise bu pc yi toplayan kim ise tamamen MAL dır aha bu kadar söylüyorum o kadar MAL ki bu sisteme 32 bit işletim sistemi yüklüyor HEMDE BASİC bu sistemi sana kim topladıysa RESMEN alay etmiş seninle.git ara bağır çağır adam gibi 64 bit yükleyin şuna de eğer ki işletim sistemine de para verdiysen.
    yok vermediysen çek windows 7 yi
  • crysisin laptopta boyutuna baktım 6.11 gb benim pcde 5.85 gb.Save game olabilir diye şüpheleniyorum fakat reinstall'de fayda var.
  • Vista değerlendirme puanlarının hepsi 5.9 sizce iyi mi?
  • sen benim dediklerimi neden duymazdan geliyorsun anlamıyorum.sorun şu an crysis değil pc nin uydurk işletim sisteminden verim alamaması.

neyse sen dandik crysis oynamaya bak.
  • quote:

Vista değerlendirme puanlarının hepsi 5.9 sizce iyi mi?

Oldukça yüksek merak etme
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.