Şimdi Ara

Sapphire Radeon HD 4850 X2 için ilk test sonuçları yayınlandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
7.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: iktyas

crysıs werheadta aa ve af yok oynanabılırlık sunmuyor saçmalık bir kart olmuş.eğer crysısı oynatmıyorsa neye yarar.

zaten diğer oyunlar 8800gt ilede full detay oynuyorsun crysısı oynayamıyorsa o zaman ben bu kartı nıye alcam...

8800gt ile 30 fps alırım bır oyunda bunda 60 fps alırım fark var mı ıkısıde akıcılık sağlıyor ama ıkısıde full detay oynatmıyor crysısı

quote:

4870x2 ile 4870 aa ve af performansları pek parlak degıl helekı 4870 crysısde aa ve af açıldıgı zaman çuvallıyor.onun için şuan en ıdeal kartlar gtx280 ve gtx260...

Yav bir gün de objektif ol birader. Tamam bana göre de bu kart yaramaz ama bu kadar da subjektif olunmaz ki. Aşırı subjektif yaklaşımınız çoğu kez gülünç duruma düşürüyor sizi İyi ki Crysisi desteklemiş nvidia yoksa ne ile övünecektik biz nvidia kullanıcıları bilemiyorum

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: dark_town

quote:

arkadaşlar benım burda kasdettıgım crysıs oynamak değil 700 lira para ver karta sonrada crysıs oynayama...niye?işte nvıdıa oyunu, ıyı optımıze edılmemiş,falan fılan şuan 8800gt ve üzeri kartların full detay oynayamadıgı tek oyun ne crysıs mı?evet, o zaman ben bunu baz alırım.yoksa işte şu oyunda 1000 fps alıyor şu oyunda 1000000 fps alıyor hiç önemlı degıl önemli olan butun oyunlar oynatabılmesı bunuda pıyasada yapan gtx260,gtx280,4870x2,4870

4870x2 ile 4870 aa ve af performansları pek parlak degıl helekı 4870 crysısde aa ve af açıldıgı zaman çuvallıyor.onun için şuan en ıdeal kartlar gtx280 ve gtx260...ben aslında gtx280 alcaktım fakat fıyatını haketmıyorda onun için gtx260 aldım çokda memnunum butun oyunlar full detay..

4850x2 alcan sonra sonra crysısı full detay oynayama... saçmalık

SA dostum dedigine katilmiyorum kusura bakma ama bence yaniliyorsun Ati oyunlara sponsor olmadigi halde kendi yaptigi suruculer ile Nvidianin kartlarini gecebiliyorsa bu atinin basarinsini gosterir Nvidia sponsor oldugu halde kendi suruculeri ile Atiye geciliyorsa bu da kusura bakma ama nvidia nin basarisizligini gosterir

ve diyor sun ki 4872X2 aa da ve AF de cuvalliyor o zaman sana sunu soyleyim su anda ben Turbo X CF kullaniyorum ve kartlar 1920-1080 crysis de butun ayarlar full de ve 8x AA da 25 ile 45 fps aliyorsam bu da kartlarin ne kadar basarili oldugunu gosterir dedigim ayarlara ancak dikkat et ve bunu ben monitorde kullanmiyorum 40 inch lcd tv de kullaniyorum ki o biraz daha farklidir bence yanlis dusunuyorsun tabiki bu senin dusuncen ama bana gore yaniliyorsun

o zaman senle crysıs testı yapalım kım önde bakalım var mısın

yav tutturmuşsun 1 crysis crysis, al oyna 7 kere bitir nolcak başın göğe mi ericek alla alla, arkadaş da belirtmiş zaten nvidia sponsor olmasa ne olcak? tek silahınız crysis..

• farcray2 de vista 64 de ne yaptımsa crossfire etkin olamadı oyunun yama çıkarması lazım
  • FC2 İÇİN, ilk tokat benden olsun yemişim 4850x2'yi,
    Sapphire Radeon HD 4850 X2 için ilk test sonuçları yayınlandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CESAJANS -- 29 Ekim 2008; 22:41:12 >
  • tokat tokat tokat
  • sa elinde 1920*1080 ni kaldiran ve 40 inch tv in var ise gel yapalim kardes benim ici. Sorun degil yeter ki sen iste ancak senden tek istegim bu tv nin sende olmasa eger ki benim monitorum var dvi cikisini kullanicam diyorsan hic ugrasmayalim cunku arada daglar var ama diyorsan ki tv im var buyur gel

Elimdeki oyunlar

crysis
    Cod4
    Grid
    Mass effect
    Los planet
    Cs source
    Fr2

Bende bu oyunlar var senin de imkani var ise buyur
  • quote:

sa elinde 1920*1080 ni kaldiran ve 40 inch tv in var ise gel yapalim kardes benim ici. Sorun degil yeter ki sen iste ancak senden tek istegim bu tv nin sende olmasa eger ki benim monitorum var dvi cikisini kullanicam diyorsan hic ugrasmayalim cunku arada daglar var ama diyorsan ki tv im var buyur gel

Elimdeki oyunlar

crysis
    Cod4
    Grid
    Mass effect
    Los planet
    Cs source
    Fr2

bu yazdıklarını bana hitaben yazdı isen, tam anlıyamadım? 40" tv ile ne alakası var? ben zaten 1920x1200 testi yapmışım yukarıyada koymuşum ? sen yap koyda görelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CESAJANS -- 29 Ekim 2008; 15:13:47 >

• quote:

sa elinde 1920*1080 ni kaldiran ve 40 inch tv in var ise gel yapalim kardes benim ici. Sorun degil yeter ki sen iste ancak senden tek istegim bu tv nin sende olmasa eger ki benim monitorum var dvi cikisini kullanicam diyorsan hic ugrasmayalim cunku arada daglar var ama diyorsan ki tv im var buyur gel

Elimdeki oyunlar

crysis
    Cod4
    Grid
    Mass effect
    Los planet
    Cs source
    Fr2

benım elımde olan tvhttp://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1083&uid=100054

elimde olan oyunlar ise

crysıs
    grıd
    far cry2
    stalker
    ut3
    medal of honor
    quake4
    front lınes of war
    black site
    tom clancys rainbow

istedıgın zaman testlere hazırım

• quote:

Orjinalden alıntı: K0rkunc

Crysis optimizasyon özürlüsü bi oyun ekran kartlarına suç atmamaklazım

ayrıca çift gpulu sistemlere

CRYSIS optimiazsyonun şahlandığı bir oyun ama herkes full oynamak istiyor,grafiklerine bakılırsa o oyunu bizim açabiliyor olmamız bile mucize ama insanlar(senden bahsetmiyorum) full açamadığı her şeye laf atmakta mükemmeller.

Düşünün,crysis şu anda hiç yok,diğer oyunlar var.Ekran kartı piyasasındaki bu kızışıklığın %60 ı olmazdı diyorum başka da bir şey demiyorum.Gelen geçen 8800GT sini alırdı bakardı keyfine (hoş ben zaten öyle yaptım ama )

• Bendede 37 ekran telefunken full tüplü tv var

elimdeki oyunlar

kolbastı
    misket
    roman
    kasap
    çiftetelli
    şemmame
    zeybek
    horon

İstediğiniz zaman size kozalak toplatırım

@fx57 Hocam paylaşımın için teşekkürler fakat burda herşeyden ziyada nehalem daha cezbedici duruyor

Edit:Bırakın bu kapışma işlerinide incelemeyi okuyun ve yorumlarınızı yazın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TİMİ -- 29 Ekim 2008; 17:23:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: C-TİMİ

Bendede 37 ekran telefunken full tüplü tv var

elimdeki oyunlar

kolbastı
    misket
    roman
    kasap
    çiftetelli
    şemmame
    zeybek
    horon

baya ıyı espırı yapıyosun hocam saol güldürdün
  • quote:

Orjinalden alıntı: C-TİMİ

Bendede 37 ekran telefunken full tüplü tv var

elimdeki oyunlar

kolbastı
    misket
    roman
    kasap
    çiftetelli
    şemmame
    zeybek
    horon

@fx57 Hocam paylaşımın için teşekkürler fakat burda herşeyden ziyada nehalem daha cezbedici duruyor

üstad valla allah müstahıkını versin ne diyeyi, helal sana, iyimserliğin ve espiri anlayışın 10 numara

4850x2 ye gelince tıpkı nvidia da bolca gördüğümüz, gereksiz bir ara model olmuş bence ayrıca gtx ile aşık atamaz bu kart, kanımca :)

• Sizin bu söylediğiniz şeyler geçmişte söylenen AMD çok ısınıyor yanıyor dedikodularına benziyor biraz. Nedir bu ATI sürücü problemi anlamak mümkün değil. HD 4850, 4870 ve 4870 X2 ile ilgili bir sürü test yapıldı ve bu katların başarısı ortada. Bütün bu testlerin Nvidia sürücülerle yapıldığını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Nvidia optimizeli olduğu hakkında ciddi şüpheler olan bir kaç oyunda (ki Crysis de bunlardan birisidir) ATInin performansı biraz düşük. Tüm olay budur. Crysis üzerinde bu kadar tartışılacak bir oyun değil ayrıca. 4850 X2 nin de iyi bir kart olduğuna hiç şüphe yok ancak fiyatı bana çok gelir. Ben hiç bir ekran kartına/işlemciye ve anakarta 200/250 Dolardan fazla verilmesi taraftarı değilim, gerçi bu da ayrı konu.
    quote:

Orjinalden alıntı: yenerbalcı

471 ytl türkiyede 260 GTX satılıyor bu kart 400 usd olsa 800 ytl eder
    arada dağ kadar fark var 330 ytl bu devirde ati almam fiyatlar aşırı pahalı
    karta 800 ytl ver birde sürücü sorunu yaşa karta verdiği önemi yazılımada verse çok iyi olur
    önem vermediği için müşteri kaybediyor Satış sonrası hizmet atide yok bu kadar basit
    Kısaca en iyi donanım ati en kötü yazılım ati = sonuç sorunlu kart

• kardeşim boşverin bunları 4830 çıkmadan öncede 9600gt ayarında olur diyorlardı zaten banlanıyorlar iki de bir
  • quote:

Orjinalden alıntı: zagor33

Ben hiç bir ekran kartına/işlemciye ve anakarta 200/250 Dolardan fazla verilmesi taraftarı değilim, gerçi bu da ayrı konu.

Anakart ve ekran kartına o kadar bile fazla.Ama işlemciye 200-300 dolar değer.Çünkü her zaman kullanabilirsiniz yani bundan 2-3 sene önce en kral kartı alıyorsun dx9 sm3 destekli falan ama şimdi bakıyoruz oyunlar sm4 dx10 istemeye başladı at artık o kartı çöpe.Ama işlemciyi oc yapar yine kullanırsın.Bir şekilde değerlendirirsin yani.Ama sm3 destekli karta sm4 desteği getiremezsiniz.
  • alakası yok ati kanadada yazılım yapıyor bence nvidia yazılımı yapanlardan bin kat daha iyi yapıyor ..donanıma laf atsanız daha iyiydi..kanadalılar amerikalılara bu konuda üstünler biraz daha ..
  • quote:

arkadaşlar benım burda kasdettıgım crysıs oynamak değil 700 lira para ver karta sonrada crysıs oynayama...niye?işte nvıdıa oyunu, ıyı optımıze edılmemiş,falan fılan şuan 8800gt ve üzeri kartların full detay oynayamadıgı tek oyun ne crysıs mı?evet, o zaman ben bunu baz alırım.yoksa işte şu oyunda 1000 fps alıyor şu oyunda 1000000 fps alıyor hiç önemlı degıl önemli olan butun oyunlar oynatabılmesı bunuda pıyasada yapan gtx260,gtx280,4870x2,4870

4870x2 ile 4870 aa ve af performansları pek parlak degıl helekı 4870 crysısde aa ve af açıldıgı zaman çuvallıyor.onun için şuan en ıdeal kartlar gtx280 ve gtx260...ben aslında gtx280 alcaktım fakat fıyatını haketmıyorda onun için gtx260 aldım çokda memnunum butun oyunlar full detay..

yanlış yapmışsın gtx 260 alarak bence..tüm trendler 4850 ve 4870den yanayken nvidiaya gitmicektin..marka bağımlılığına gerek yok..4800 serisi daha iyi bir seri nvidia ya göre..önce bunu bir araştırsan iyi olurdu..hakkının hakkını veremezsen ortalık zorba dolar unutma..

• quote:

Orjinalden alıntı: tuffguy

quote:

yanlış yapmışsın gtx 260 alarak bence..tüm trendler 4850 ve 4870den yanayken nvidiaya gitmicektin..marka bağımlılığına gerek yok..4800 serisi daha iyi bir seri nvidia ya göre..önce bunu bir araştırsan iyi olurdu..hakkının hakkını veremezsen ortalık zorba dolar unutma..

hocam ben bundan önce 4850 aldım kullandım 5 para etmez.ayrıca 4870 ile testlerımız oldu.onun için ben bu kartları çok iyi tanıyorum

• Dolar şu an yüksek bu zamanda hiçbir şey alınmaz..

Boş boş kavgalar çıkatmayında incelemeye bakın..
  • arkadslar gercekten atinin driver problemi oldugunu goz ardı edemeyiz fakat cogu oyununda nvidia tabanli ciktigini sizde biliyorsunuz bende bir atici olmama ragmen oyunlari maalsef kendi ayarimdaki nvidia kartlar kadar performnaslı oynayamiyorum ama fixler patch letr falan fıstık bu maalsef boyl devam eder
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.