Şimdi Ara

Sapphire R9 280x Toxic vs MSİ Gtx770 Twin Frozr Gaming O.C. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kankatree

bende sana içi boş altı çekirdeklerinle bu arada ben iki çekirdekli kullanmıyorum i7de kullandım suan i5 kullanıyorum

Ohoo fiyata bakmadan yazmak basit
    4770K ile 6300 karşılaştırıyorsan kusura bakma ama cahilsin vede fanboysun

Sapphire R9 280x Toxic incelemeside burda :http://www.kitguru.net/components/graphic-cards/zardon/sapphire-r9-280x-toxic-edition-oc-3gb-review/9/

Orijinalden alıntı: AlpDEV

quote:

bende sana içi boş altı çekirdeklerinle bu arada ben iki çekirdekli kullanmıyorum i7de kullandım suan i5 kullanıyorum

ya sen harbi kıtsın ha ben sana ne diyorum sen nerelerinden ne uyduruyorsun ben sana fiyata bakmam intel alırım diyorum sen bebe gibi ohoo diyorsun neyse senin gibi bilgisi yarım biriyle muhatap olamıcam bu arada cahilde senin gibi 3 kurusa aldıgını 5 kurusluk sanan biridir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AlpDEV

quote:

ya sen harbi kıtsın ha ben sana ne diyorum sen nerelerinden ne uyduruyorsun ben sana fiyata bakmam intel alırım diyorum sen bebe gibi ohoo diyorsun neyse senin gibi bilgisi yarım biriyle muhatap olamıcam bu arada cahilde senin gibi 3 kurusa aldıgını 5 kurusluk sanan biridir.

Uslubun çok güzelmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kavgaya ben son vereyim amd almanı tavsiye ederim çünkü bu nesilde konsolların 2 side amd kullanıyor bu nedenle oyunların portları ve yazılımları amd için daha performanslı gelecek mantle teknolojisi ise safsata değil emin ol düşük seviyeli bir işlemci ile mantle birlikte çok iyi işler çıkaracaktır tavsiyem bu nedenle kesinlikle R9 280x emin ol yeni driverlerle çok sağlam bir performans verecektir bir şey daha belirtelim amd kartlar oc bakımından kesinlikle daha iyi bunu bil kim nederse desin ben şuan iki markanında (GTX570 + HD6950) iki farklı pcde kullanıyorum oc şansı amd de daha yüksek.

Biraz daha araştır istersen ama R9 280x kesinlikle sizi memnun edecek
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.