Şimdi Ara

Sapphire R9 280 Garip Ses Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Video çektim,ilk 1 aydan sonra başladı bu ses.Fan hızını auto değil de %50ye sabitlediğimde bu ses kesiliyor ve ayrıca ses sadece oyunlarda geliyor.Ekran kartından geldiğini düşünüyorum sesin. https://www.youtube.com/watch?v=33KBHINwfA8&feature=youtu.be

• Evet,tahmin ettiğim gibi muhtemelen pleksiden ses geliyor.

Aynı ses bendede vardı,ufak bir mod ile çözdüm.Ben pcb yi delerek vidalama yapmıştım.İlk zamanlar üstüne birşey koyarak,kasayı masaya dayayarak çözüyordum.

Dual-x soğutmalarda bazen fanın yamuk dönmesi sonucu çarpma meydana gelebiliyor,fakat o daha yüksek çıkan bir ses.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fanın göbeklerinden gelebilir bu ses, benzer sorunu Msi gtx460 TF varken yaşadım, iade almışlardı ürünü.

İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 9 Haziran 2015; 11:54:56 >
  • Eğer sürekli bu sesi çıkarıyorsa ekran kartından geldiğine eminsen garantiye gönder değişim alacaklardır büyük ihtimalle fanın göbeklerinde bi sıkıntı var titreşim sesi gibi ses geliyor. diğer fanlarda olmasın ama bunu açıp dinle kasadan ekran kartından olduğuna eminsen gönder garantiye onlar orda takıp bakacak onlardada aynı ses çıkarsa değişim alırlar yada fanları değiştirirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_1907

Eğer sürekli bu sesi çıkarıyorsa ekran kartından geldiğine eminsen garantiye gönder değişim alacaklardır büyük ihtimalle fanın göbeklerinde bi sıkıntı var titreşim sesi gibi ses geliyor. diğer fanlarda olmasın ama bunu açıp dinle kasadan ekran kartından olduğuna eminsen gönder garantiye onlar orda takıp bakacak onlardada aynı ses çıkarsa değişim alırlar yada fanları değiştirirler

İlk 1 aydan sonra basladi ses ama sadece oyunlarda fan hizi autoyken oluyor ve biraz bekleyince kesiliyor ses.Hizi %50ye sabitlersem direk kesiliyor.Normal kullanirken ses yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Falsoluserttop -- 9 Haziran 2015; 11:52:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartı garantiye gönderin eğer çok sorun oluşturuyorsa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.