Şimdi Ara

Sapphire r9 270x TOXIC vs Asus R9 270c Directcu II Top

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki ekran kartı arasında kaldım. Aralarında 100 lira gibi bir fark var sizce değer mi. Hangisini Almalıyım.

• fiyatlarını ve sistemini de yazsaydın keşke hani belki bunları alacağına 280 alman daha mantıklıdır ama görmeden bir şey diyemeyiz.
  • R9 270X Toxic fiyatına, R9 280 alınır.

R9 270 ise f/p olarak iyidir, 270X'ler bu serinin o.c olmuş halidir.

Sistemin diğer bileşenleri nelerdir bu arada ?
  • Diğer bileşenler bunlar
  • 270X Toxic'e o para verilmez acilen değiştirip R9 280 yap ekran kartını, powerı da biraz daha kaliteli model almaya bak.
  • Anlamadığım nokta daha ucuz fiyata z97 değilde diğer anakartlar var peki o anakartlara bu parçaları taksam bir sorun çıkartır mı, performans düşüşü olur mu. Anakarta bu kadar para vermek istemem. Eğer anakartın fiyatını düşürürsem 280x takabilirim. ve güç kaynaklarına baktım en ucuz ve kaliteli olanı buydu sizin öneriniz nedir
  • 280 ile 280x arasında da 150 tl civarı fark oluyor ya da R9 270X Toxic fiyatına alınabiliyor ama 280 ile arasında ki performans farkına değecek bir fark yok.

Z97 / H97 gibi çipsetler ileriye dönük olur, 5.nesil cpu desteği de var bu ürünler de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sapphire R9 270x dual tertemiz
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle yorumların için teşekkür ederim. Ben önümüzdeki 3-4 yıl içerisinde 5. nesil almayı düşünmüyorum o yüzden benim ihtiyacım olmayacak galiba. Bu durumda benim için bir ana kart önerisinde bulunabilir misiniz?

Test videolarında izlediklerime göre 280x 280'e göre daha performanslı görünüyor fakat
  • 280X evet 280'e göre performanslıdır ancak arada ki fiyat farkına değecek kadar bir fark yok, yani 280'in zorlandığı yerde 280X'te zorlanır;

http://www.anandtech.com/bench/product/1332?vs=1041

Anakart olarak, H81 çispet alabilirsin;

http://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-h81m-s2pv-intel-h81-soket-1150-ddr3-1600mhz-dvivga-anakart.html?srt=UP

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-h81m-plus-intel-h81-soket-1150-ddr3-1600mhz-hdmidvi-anakart.html?srt=UP

• Bilgiler için çok teşekkür ederim fakat anakart konusunda kararsız kaldım. Ayrıca micro ATx değil de normal ATX alacağım. Ona göre bu sisteme bir öneri de bulunabilir misiniz. ve Ekran kartını 280x alacağım
  •  Sapphire r9 270x TOXIC vs Asus R9 270c Directcu II Top

Alacağın psu buysa gayet tırt bir psu.r9 280e bile yetmez bu psu.432w epey düşük bir değer.r9 280 belki çalışır fakat sınırda çalışır, ilerde bir sorun çıkarmayacağını garanti edemem.Şahsen r9 280 filan alsam sistemi o psuya emanet etmezdim.Psuyu henüz almadıysanız değişirin hemen.Corsair vs550 tavsiye ederim, 280x alacaksanız vs650 alın hatta.

• O zaman r9 280x sorun olmaz.
  • bu arada bu anakart pcı 2.0 yazıyor ama ekran kartı 3.0, kimse de bişe dememiş ben yeni farkettim
  • Bir uyumsuzluk veya performans kaybı olmaz
  • Kardeş bi bak bakalım birkaç değişiklikle bu nasıl olmuş
  • Ben 2 adet asus 280x aldım ikisindede coilwhine ve artifact sorunu yaşadım,toxic alın bence bende suanda toxıc tri-x 280x var sorun yok
  • bu dediğin sorunlar ne kardeş bir bilgim yokta
  • Birisi bobin sesi fızzzz diye bir ses yapıyor yükteyken vediğerindede ekrandaki görüntüde parçalanmalar oluyor yükteyken oyun oynıyamacağınız derecede asusda çok sık rastlanan bir sorun bu insanlar bu sorundan ötürü asustan uzaklaştı bir nebze.
  • Evet asus biraz sorunlu onu bende duymuştum. Peki Sapphire

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.