Şimdi Ara

Sapphire R9 270X OC Boost 2GB 256Bit GDDR5 16X

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DX 11 ihtiyacımdan dolayı ekran kartı arıyordum.
    Karar verdim Sapphire R9 270X OC Boost 2GB 256Bit GDDR5 16X alıyorum.

Arkadaşlar kullananlardan yorum bekliyorum. Nasıldır???

Birde Sapphire VAPOR-X R9 270X OC Boost 2GB 256Bit GDDR5 var ama 50 tl daha yukarı çıkamam yeter artık bir kart için :)
    Eksiklik hisseder miyim yada başka tavsiyesi olan var mı?

Birazda GTA V için hazırlık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RSteel -- 11 Ocak 2015; 21:48:34 >

• diğer sistem bileşenleriniz nedir. doğrudan ekran kartı almanız bir fayda sağlamayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydagli42

Bak şu daha iyi olur tam f/p canavarı:http://www.teknolojiankara.com/Products-25778-sapphire-3gb-r9-280-dual-x-oc-boost-gddr5-384-bit-11230-00-20g-hdmi-ati-16x.html?ref=akakce&v=1.22.6

bu sitenin fiyatı iyiymiş ama ben istda piyasadan alıcam birde 500 tlnin üstüne çıkmak istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: One_Shot

diğer sistem bileşenleriniz nedir. doğrudan ekran kartı almanız bir fayda sağlamayabilir.

o konuda sıkıntı yok sistemim iş görür Asus P6T, core i7 920, 8GB RAM, 520 Watt PSU vb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RSteel

quote:

diğer sistem bileşenleriniz nedir. doğrudan ekran kartı almanız bir fayda sağlamayabilir.

o konuda sıkıntı yok sistemim iş görür Asus P6T, core i7 920, 8GB RAM, 520 Watt PSU vb.

O bütçeye r9 270x ten başka alternatif yok 100 lira fazlaya r9 280 alabilirseniz çok daha iyi olur ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RSteel

quote:

O bütçeye r9 270x ten başka alternatif yok 100 lira fazlaya r9 280 alabilirseniz çok daha iyi olur ama.

bunu düşünücem saolun dolar da biraz düşse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gigabyte 270X Windforce ürününü kullanıyorum. Bu kart orta uzun vadede sizi yarı yolda bırakmaz. BF4 gibi bir oyunda full hd ultra ayarda + 4xmsaa açık 50 fps nin altına düşmüyor.
  • Yakın zaman da aldım 1-1,5 sene kullanıp değiştirmek üzere R9-270X, Sapphire'in çok memnunum. Ultrada oynuyorum tüm oyunları ve hiçbir sıkıntı yok (COD AW, Battlefield4, AC Black Flag, NBA 2K15, Civilization: Beyond Earth(ki hediye geliyor bu ve bununla beraber 3 oyun daha ekran kartı ile, alırsan unutma AMD'de :D)
  • Güzel kart.70 lira filan daha fazla verilip r9 280 alınabiliyor ama bilginiz olsun.Aralarındaki fark da belirgindir.

Yine de 270x de üzmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.