Şimdi Ara

Sapphire R9 270 Dual-X OC Ekran Kartı Video İnceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
5.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bench tablolarinda r9 270 deil r7 270 yazmışsınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnceleme için teşekkürler, Amd R serisi kartların özelliklerini yan yana bulabileceğimiz bir tablo varmıdır genel kıyaslama gibi ?
  • 513-520 tl ye ucuz kart kaçırmayın

  • full hd de 480 liralık kartın böyle performans vermesi şaşırttı, gerçekten güzel. soğutucu sessiz ve iyi soğutmuş.

    ek bilgi: hd7850 nin yeniden isimlendirilmişi r9 265.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 21 Ağustos 2014; 12:50:20 >
  • Denemee.

  • Ben vapor-x modelini aldım ultra oynuyorum tüm oyunları çok memnunum harika kart

  • İyi kart,iyi inceleme teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kart 7870 den üstünmü?

  • metebyr kullanıcısına yanıt
    r9 270 --- 7870
    r9 270x --- 7870oc

    270 ve 270x'in stream sayıları aynı saat hızları farklı sadece
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metebyr

    r9 270 modeli 7850 nin yeniden adlandırılmışı değil miydi ?

    videoda 7870 in yerine geldi deniliyor. benim bildiğim
    r9 270 --- 7850
    r9 270x --- 7870

    bunda da tek 6 pin giriş var 7850 gibi mesela

    Dogru deniliyor.

    Çünkü 7870>>r9 270
    7870`in OC yapilmis hali >R9 270X

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi bir inceleme olmuş, Tablo yerine oyun performansını direk olarak görmek daha güzel. Kartın fiyatına göre performansı da çok iyi.

  • Kart WoW ilk açıldığında feryat etti,tırstım birden;ama sonra iyi kurtardı tabi.Kart f/p bakımından oldukça iyi,bütçesi kısıtlı olan arkadaşlara hitap ediyor ama verdiği performans gayet güzel,alınabilecek bi kart.

  • Geribildirimleri değerlendirmeniz çok iyi olmuş, canlı demoları da çok beğendim. alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun. Kart F/P canavarı olmuş.

    Ender abi incelemelere böyle devam edersin umarım.

  • bu kartı 2 gün önce aldım ve gerçekten de iyi performans veriyor. (20-25 tl oynayabilir) fiyatının 500 tl civarlarında olduğunu düşünürseniz fiyatına göre mükemmel bir kart. ekran kartına 1000 lira veya üzeri fiyatlar vermek yerine günümüzün ve yakın geleceğin uygun fiyata alınabilcek ve güçlü olan nadir kartlarından biri. ekstra fiyatlara maksimum kart alıp da bu kart 5 seneden daha çok gider düşüncesi yanlış bana göre. örneğin hd 5000 serisine bakın bugün çok gerilerde kalmış. belki yeni çıktığı zaman bu kart neymiş süper diyenleriniz olmuştur ama bugün ölü bir kart. kasa pc nin bana göre mantığı sürdürülebilir olması, her sene değilse bile 2-3 senede bir belki 1 parça değiştirmeniz halinizde pc niz hep canlı hep oyunları kaldırabilir nitelikte oluyor. bugünün ve yarının şartlarına göre bence fazlasıyla yeterli bir kart. sapphirrenin sitesinde bu kart için söylenen gelecekteki direck 12 özelliklerini kaldırabilceği olması da önemli bi avantaj.





  • tabloları gösterirken arka planda çalan müzigin ismini bilen var mı?

  • Bunun sapphire 270x 2 gb dual-x alanını aldım bugün pişman olmam değil mi ?
  • Selam arkadaşlar. Bu kartın 4 GB olan modelini kullanmaktayım. Fiyat olarak r9 280 veya gtx 760 ile aynı para hatta daha pahalı bir kart fakat neden tercih edilebilir bir kart onu izah edeyim size elimden geldiğince. Öncelikle şunu söylemeliyim ki kart eğer kasanızın hava sirkülasyonu iyi ise 6 saatlik yük sonucu fabrika çıkışı ayarlarda sıcaklık olarak 52 dereceyi geçmiyor. Yani performansının yanında sessizliği ve ısınması muhteşem. Zaten kartın fabrika çıkışı ayarları ile çoğu oyunu oynanabilirlik seviyesi (30 fps) üstünde oynayacaksınız. Bunun üzerine performans isteyen kişiler bu kartı overclock ile üst düzey kartlara eşit hale getirebilir. Düşünün 6 saat kesintisiz performans sonucu 52 derece... Kasamda 4 tane fan var ve oldukça performanslı çalışıyorlar. Kendi soğutması da buna eklenince oyunların verdiği yoğunluğun hiçbir etkisi olmuyor diyebilirim... Siz eğer bu kartı inceliyorsanız size tavsiyem 4 GB'lık modelini bir düşünün. Aşırıya kaçmayacak paralar ile kuracağınız bir bilgisayar için alınabilir bir kart olacaktır. Eğer r9 280 alırsanız hem ses hem sıcaklık bakımından başınız baya ağrıyabilir. Fakat bu kartı tercih edecek olursanız overclock yapmadan her oyunda yaklaşık r9 280'in vereceği FPS değerlerinin 5-10 altını alırsınız ki bu FPS değerleri zaten 60 üstü olduğu için aşırı bir performans farkı oluşturmayacaktır. 4 GB bellek ise sizin çözünürlük arttırdığınızda veya multi ekrana geçtiğinizde işinize yarayan cinsten. Bu konuda zaten yeterli açıklama çoğu yerde mevcut, 4 GB bellek size multi ekran ve yüksek çözünürlükte avantaj sağlar. Bu kartı overclock ile güzelce ayarladıktan sonra gerçekten çok iyi performans elde edebilirsiniz.
    Kısacası, kartın potansiyeli çok yüksek. Kullanıcılara bu kartın sunuluş sebebi "önünüz açık, kartın performansı ile düşük fiyata toplanmış bir bilgisayarı ultra detaylarla oyun oynamaya müsait hale getirebilirsiniz veya overclock yapıp sınırları zorlayabilirsiniz" kesinlikle. Bu kadar sessiz ve bu kadar düşük sıcaklıkta çalışan bir kart daha önce görmemiştim. Tavsiyem, eğer bilgisayarınızın diğer parçaları sizin için aşırı önem taşımıyorsa bu kartı tercih edin. PSU ve işlemci başta olmak üzere dengesiz bir sistem kurmamış ve paranızın hakkını gani gani veren bir kart edinmiş olursunuz.





  • Bu arada arkadaşlar eklemeyi unuttum benim bahsettiğim kart r9 270x Sapphire 4 gb modeli. 270'i araştırmadım bilgi sahibi değilim...

  • Ne kartmış yahu okurken neden bizimde böyle bir kartımız yok dedim babama ve ekledim, neden bizim püskovitimizde çukNaatamızda yok dedim babamın rengi gitti kendiside arka odaya gitti, muhtemelene bizden gizli ağlamak içindir.
  • bu kartın içinden hdmi kablo çıkıyor denmiş ama bende öyle bi kablo çıkmadı sli dvi dönüştürücü 6 pin kablo var sadece

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.