Şimdi Ara

Sapphire HD5770 vs. Zotac GTX460 768 MB (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: carloska

quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

"0" Alınacaksa GTX460 daha iyi bir seçim elbette. Ama sanırım azda olsa daha pahalı.

Teknofiyat en ucuz

GTX460 396,09 TL

HD5770 283,12 TL

Epey fark varmış arada.

Techpowerup a göre genel performans durumu;

GTX460 768MB %96
    HD5770 1024MB %80

Bu durumda HD5770 ten %20 daha iyi ama %40 daha pahalı. f/p hd5770 ten yana.

gerekli açıklama yapılmış ama hala NV sevdası vr insanlarda... hal böle olunca ATI ye nazaran yurt dışından daha yüksek fiyatlarda satılıyor kartlar ülkemizde... distribütörler en iisini yapıo bence millet kazıklanmaya meraklı onlarda kazıklıyor.. diğer taraftan ATI meydanı boş bulunca fiyatları yüksek tuttu sürekli 5770 ile 5850 arası kart konumlanırmayıp insanları 5850 almaya mecbur bıraktı aynı şekilde 5770 den düşük kartların hepsinin f/p oranı berbat olduğu için insanları 5770 almaya mecbu bıraktı.. 200 liranın altında f/p kartı yk ATI nin.. en son 4770 ayarında 5670 çıkaracaklardı yalan oldu.. ATI ye sempatim kalmadı o yüzden ama NV de çuvalladı DX 11 de mecbur ATI ye yöneliyoruz

ortalık dx11 oyun kaynadığı için ve nvidia bu oyunlarda berbat! performans sergilediği için çuvalladı değil mi? az araştırda yorum yap güzel kardeşim... kim meydanı boş bulsa aynısını yapacak. sen en iyisi konsol al rahat et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadtneverdie -- 3 Ağustos 2010; 23:17:30 >

• bu ekran kartları adamı öldürür valla
  • http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3041

şuanda piyasadaki en ucuz gtx 460 1gb modeli bu.
    hatta bazi 768mb lık modellerden bile daha ucuz
    ben sipariş verdim bunu forumdaki bi çok arkadaşta sipariş verdi.
    alacaksan bunu al derim
  • zotac gtx 460 1gb modelinden kullanıyorum kesinlikle müthiş bir kart.alırken çok incelemiştim genelde olumlu yönleri ağır basıyodu alınca bende aynı görüşte oldum.gtx460 pişman etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freemen41

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3041

alacaksan bunu al derim

5850 ye oranla çok daha iyi bir f/p ürünü.. soğutması markası ve 3 yıl garantili olması önemli artıları...

Sapphire HD5770 vs. Zotac GTX460 768 MB

• quote:

Orijinalden alıntı: freemen41

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3041

alacaksan bunu al derim

çift fan

• İleride ikinci bir Gtx 460 aldığımda bu iki kartı birlikte kullanabilir miyim,Atideki crossfire gibi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 24-11 -- 5 Ağustos 2010; 18:00:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 24-11

İleride ikinci bir Gtx 460 aldığımda bu iki kartı birlikte kullanabilir miyim,Ati'deki crossfire gibi?

evet kullanabilirsin, ama senin su anki islemcin darbogaz yapar, yani normal sartlarda pefromans %50 artacak iken, bu islemciyle en fazla %15 falan artar.
  • Tabii ki kullanabilirsin Ati'de adı crossfire Nvidia'da SLI. Ama anakartının bu teknolojiyi desteklemesi gerekli.
  • Teşekkür ederim.Bu ekran kartı ve işlemciyle bir süre daha devam ettikten sonra,anakarttan başlayarak birkaç parça daha değiştirmeyi düşünüyorum.Şu an için işlemcim ekran kartımı çok zorlar mı?
  • geçen sene yılbaşında ati radeon 4830 512mb ekran kartı almıştım. o kartı alırken bile zoruma gitmişti. 250 TL idi o zamanlar. sizler 300-400 TL den başlayan fiyatlardan bahsediyorsunuz. pahalı değil mi yaw bu ekran kartları? siz nasıl alabiliyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kudal

geçen sene yılbaşında ati radeon 4830 512mb ekran kartı almıştım. o kartı alırken bile zoruma gitmişti. 250 TL idi o zamanlar. sizler 300-400 TL den başlayan fiyatlardan bahsediyorsunuz. pahalı değil mi yaw bu ekran kartları? siz nasıl alabiliyorsunuz?

naptın kardeş 1.200 tl veren var ekran kartına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kudal

geçen sene yılbaşında ati radeon 4830 512mb ekran kartı almıştım. o kartı alırken bile zoruma gitmişti. 250 TL idi o zamanlar. sizler 300-400 TL den başlayan fiyatlardan bahsediyorsunuz. pahalı değil mi yaw bu ekran kartları? siz nasıl alabiliyorsunuz?

en ideal oyun kartları 300-400tl arası oluyor fiyat performansta en iyi kartlar bu aralıkta bulunuyor 350tl'ye f/p oranı yüksek olan bir kartı 3 yıl rahat kullanacaksın 2 yıl tüm oyunları full açacaksın (tabii crysis gibi bir oyun çıkmassa. 3 yıllık oyun hayla ekran kartılarını zorluyor)
    oyun oynamak isteyen adam en az 200tl'yi gözden çıkaracak uzun süre sıkıntısız oynamak istiyende ortalama 300-400tl'yi gözden çıkaracak
    birde adamlar 1200'lük kart alıyor oyun için bunlar pahalıdır bunlarda en iyisini isteyenler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heatblast -- 5 Ağustos 2010; 19:24:06 >

• quote:

Teşekkür ederim.Bu ekran kartı ve işlemciyle bir süre daha devam ettikten sonra,anakarttan başlayarak birkaç parça daha değiştirmeyi düşünüyorum.Şu an için işlemcim ekran kartımı çok zorlar mı?

oyunlarin cogunda zorlamaz, ama tabiki sonra baska islemci alirsaniz ekran kartinizdan daha fazla performans alirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhamadko -- 5 Ağustos 2010; 19:54:18 >
  • quote:

Teşekkür ederim.Bu ekran kartı ve işlemciyle bir süre daha devam ettikten sonra,anakarttan başlayarak birkaç parça daha değiştirmeyi düşünüyorum.Şu an için işlemcim ekran kartımı çok zorlar mı?

işlemciye overclock yaparak şimdilik idare eder ileride değiştirirsin ama işlemcide özel soğutucu olması lağzım
    bu arada anakartın tam olarak ney? iyi birşeyse intel quad işlemciler ile devam edebilirsin p35 gibi birşey varsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: heatblast

quote:

işlemciye overclock yaparak şimdilik idare eder ileride değiştirirsin ama işlemcide özel soğutucu olması lağzım
    bu arada anakartın tam olarak ney? iyi birşeyse intel quad işlemciler ile devam edebilirsin p35 gibi birşey varsa

Anakartım Intel DG965WH,araştırdığım kadarıyla overclock için pek uygun değil ve sadece Q6600 uyumlu.
  • quote:

quote:

quote:

Anakartım Intel DG965WH,araştırdığım kadarıyla overclock için pek uygun değil ve sadece Q6600 uyumlu.

anakartta kötüymüş o zaman yola amd x4'le yola devam et ucuza gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heatblast -- 5 Ağustos 2010; 21:58:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tornado42

her türlü gtx 460 tercih etmelisin aradaki fiyat farkı performansa fazlasıyla değecektir emin ol, gtx 460 768 mb liği oc ile 5850 ye yaklaştırıp hatta 5850 yi geçerken 5770 oc ile 5850 nin yakınına bile varamıyor hem ayrıca tdp değerleri diğer fermilerden daha düşük ısı ve sıcaklık değerleri de öyle

Way be aslında senin demene bakılırsa gtx480 i de geçiyor bu kart.Foruma takılmayalı neler olmuşta haberimiz yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grizzle -- 5 Ağustos 2010; 23:41:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: donyali61

quote:

her türlü gtx 460 tercih etmelisin aradaki fiyat farkı performansa fazlasıyla değecektir emin ol, gtx 460 768 mb liği oc ile 5850 ye yaklaştırıp hatta 5850 yi geçerken 5770 oc ile 5850 nin yakınına bile varamıyor hem ayrıca tdp değerleri diğer fermilerden daha düşük ısı ve sıcaklık değerleri de öyle

Way be aslında senin demene bakılırsa gtx480 i de geçiyor bu kart.Foruma takılmayalı neler olmuşta haberimiz yok.

voltaj mod'a 768 mb hd5850'ye yaklaşıyor geçtiği oyunlarda var
    birde diğer fermilere göre çok daha az ısınıyor istersen video incelemelerdeki gtx460 incelemesini bir izle hd5770'ten bile az ısınıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heatblast -- 6 Ağustos 2010; 0:01:01 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: donyali61

quote:

voltaj mod'a 768 mb hd5850'ye yaklaşıyor geçtiği oyunlarda var
    birde diğer fermilere göre çok daha az ısınıyor istersen video incelemelerdeki gtx460 incelemesini bir izle hd5770'ten bile az ısınıyor

Tamam dostum haklısın kart güzel ve diğer kartlara bakıldığında fiyatını hakediyor ama gtx460 vmod olurken 5850 armut toplamıyor sonuçta 5850de gayet tatmin edici bir düzeyde o.c. oluyor.GTX460 ı bende beğeniyorum fakat bu kartı bu kadar abartmaya gerek yok.Ha eğer PsyhX Cuda diycek olursan aslında çokta büyük bir artı sayılmazlar bana göre.Uygun fiyatlı bir Gt240la bu özelliklere fazlasıyla sahip olabiliyosun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grizzle -- 6 Ağustos 2010; 0:09:30 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.