Şimdi Ara

Sapphire Hd3650 Agp 512mb DDDR3 Driver Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Sapphire Hd3650 Agp 512mb DDR3 bu kartın driverlarını kendi sitesinden indirip kurmak gerekiyor yoksa atinin sitesindekilerde sorunlar oluyor, agp olması sebebiyle.
    Ati yeni sürücüler yayınladı, 3-4 gün sonrada sapphire yeni sürümleri ekledi sitesine, fakat işi çözemedim ben.

http://www.sapphiretech.com/us/support/drivers.php

win XP için:

Catalyst 8.8 Windows XP CCC only! (german language)(32-bit and 64-bit OS) 25748.9kb olan dosyayı indirsek, parantez içinde almanca yazıyor. Ama benim işletim sitemim Türkçe. Nasıl yapsak, diğeleride sanırım kartın driverı değil. 4mblık ek yazılımlar. Bu almanca nerden çıktı?

• en iyisi ati'nin kendi sitesinden indirmek linki aşağıda
    http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp
  • artış sağlayabilir tabi ki bilemiyorum ama german only olarak yazdıklarına göre ya biraz daha bekleyeceksin ya da ati.amd den sürücü yükleyeceksin. sadece 8.8 sürücüsünü koysalardı belki 8.7 CCC ile 8.8 sürücüsü çalışırdı ama denemedim henüz böyle bir şeyi. biraz daha bekleyip başkaları tarafından denenmesini bekleyebilirsin, çok çok bir artış olmaz zaten ati.amd sitesindeki sürücü yeniliklerini okursan hangi oyunlarda artış olduğunu yazıyor, eğer işine yaramayacaksa şimdilik kurmanın bir anlamı yok diye düşünüyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: truva1975

Bende şuanda sapphire sitesindeki 8.7 driverı kullanıyorum ama, 8.8 oyunlarda performance artışı sağlar diye yenisini yüklemek istiyorum.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.