Şimdi Ara

SAPPHIRE HD2600XT GDR4 Test 3D2005 : 11920 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3DMARK BENCH SS LERİ EKLENMİŞTİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 3 Ağustos 2007; 13:20:11 >
  • valla sırf ss var die baktım bu başlığa yoksa bakmazdım neyse bidahaki sefere artık
  • Şuan sizi anlamakta zorluk çekiyorum adam çıkmış alın sistemim alın skorlar demiş paşa paşa testleri koymuş SS'leride koyacağım demiş polemiğe bile katılmamış alt alta gelen yorumlardan bir kaç örnek vereyim..

OC Türkiye her önüne geleni alıyor mu?
    Expander'i herkes biliyor
    Bu işlmeci ilk mi?
    Bu psu yetermi bu testlere yoksa performans düşüklüğümü verir?
    Kartı alsak mı almasak mı?
    İşlemci frekansı kaç?
    Ram zamanlamaları iyi değil dual set değil ıvır zıvır..

Biride desin eline sağlık sağolasın tetsler için ne kadar polemik seviyoruz ya?

Neyse devam edersem bende polemik kolik olacağım eline sağlık EXP.
  • 3DMARK Test sonuçları tamamlanmıştır. son olarak birazdan 3d2005 test sonucunu ekliyorum. oyun testleri bitmediginden ss ler bi kaç saat içinde eklenecek.
  • Test için teşekkürler
  • vay bee, yaptığımız testler boşa gitti tüh!
  • en son 3DMARK2006 SCORU: 5596
     SAPPHIRE HD2600XT GDR4 Test 3D2005 : 11920

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 4 Ağustos 2007; 0:05:51 >
  • SS LER ilk mesaja alınmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 13 Ağustos 2007; 14:36:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::ExtremE::

quote:

Orjinalden alıntı: Team-Extreme

Nasıl bır akla hızmetse Test sıstemındekı PSU 360w

o sistem için yeterli

Riske girmeye gerek var mı hem sisteme o.c yapılıyor şahsen bahsini bile yapmam 360w psu sonucta.

• Hocam çok güzel bir çalışma elinize sağlık
  • oncelikle incelemeler icin tesekkur ederim sayende bende aynı kartı aldım yanlız bir sorum var senin ekran kartın atinin catalyst teki sıcaklıgı kactır benimki 60 larda geziyor bostayken sendeki kactır acaba bi bos zamanında bakabilirmisin
  • 3mark2001 in düşük çıkmasının nedeni Vista'nın vsynci açık tutmasıdır.03 05 ve 07 de kapalı ama nedense 01de açık olarak çalışıyor program.
  • ss ler ilk mesaja alınmıştır.2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 13 Ağustos 2007; 14:37:48 >
  • açık alanlardan da ss yollayabilirmisin?
  • Konu ile ilgisi olmayan msjları sildim..

Yorumlarınızın bu konunun dışına çıkmamasına biraz daha dikkat edin..
  • işlemci darboğaz oluşturmuş en azından 3.0ghz'lik bir 6300 olsaymış 3dmark 2001 ve 2003 sonuçları %50'nin üzerinde artaçakmış bu arad kartın bellekleri en fazla kaç mhz'e çıkıyor bende x2600 serisi düşünüyorum
  • işlemci darbogaz oluşturmuyor. testler vista ultimate ile yapıldı, vista ile scoreler xp ye göre az çıkar xp de 3d2005 scoru 12.500 üzeri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 5 Ağustos 2007; 16:20:29 >
  • he anladım zaten işlemci 3.4ghz'de çalışıyormuş ressim küçük olduğu için göremedim
    bu gddr4 bellekler an fazla kaç mhz yapıyor denedinmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soultrap

Konu ile ilgisi olmayan msjları sildim..

Yorumlarınızın bu konunun dışına çıkmamasına biraz daha dikkat edin..

Tesekkurler.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.