Şimdi Ara

Sapphire HD 6870 3d Mark06 - 13398? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam o işlemci 4.0 ghz de iken hangi ekran kartı darboğaza düşebilir ki yani aklım almıyor benim bence bi format atın hocam . stok hızında e8600 HD5850 ye darboğaz falan yapmadı . HD6870 , HD5850 den daha iyi ancak darboğaza gelecek seviyede değil . ki E8600 ün stok hızı da 3.33 ghz
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedyDNA

yaw senin sistem WinXP ondan sanırım:)

WinXP de daha yüksek değerler alıyordum 8800gt ile Win7 ye nazaran

valla ondan ise bilemiyorum valla w7 de yapmadım 3dmark henüz
  • baksana işlemci performansı yükseldikçe HDR ve SM2 skorlarıda yükseliyor bence bir çeşit dar boğaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedyDNA

baksana işlemci performansı yükseldikçe HDR ve SM2 skorlarıda yükseliyor bence bir çeşit dar boğaz

yok hocam darboğaz sayılmaz o artık işlemci güçlendikçe daha iyi hale geliyor sonuçlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CavaLieR-G -- 5 Ekim 2011; 0:15:21 >
  • 3D mark nasıl hesap yapıyorsa artık.4 ghzde 3 mark 2006 da en az 3500 Cpu score alman lazım .Referansın oyunlar olsun rahat oynatıyorsa ve oyun benchlerinde diğer 6870ler ile aynı fpsyi alıyorsa sorun yok.
  • temiz bir kurulumdan sonra tekrar denerim testleri, banada az geliyor puanlar aslında

oyunlarda sorun yok bilinen fps leri alıyorum. ama cpu yu 3.9ghz e çekicem diğer konumda ki sucaklık sorununa istinaden
    belki biraz iyileşme olur

umarım
  • valla iyice merak etmeye başladım hocam acele edin valla
  • Belki de 3DMark06 ile denediğin için sonuçlar böyle olabilir. Sonuçta eski bir yazılım sayılır ve dx9, sm3.0 gibi eski teknolojilere göre test yapar. Bence 3DMark 11 kurarak dene HD6870 testini. Tabi Win 7 lazım.

Not: 11 yerine Vantage yazmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glaedr -- 6 Ekim 2011; 11:35:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: glaedr

Belki de 3DMark06 ile denediğin için sonuçlar böyle olabilir. Sonuçta eski bir yazılım sayılır ve dx9, sm3.0 gibi eski teknolojilere göre test yapar. Bence 3DMark 11 kurarak dene HD6870 testini. Tabi Win 7 lazım.

Not: 11 yerine Vantage yazmışım.

bu akşam onu deniycem..

ama neye göre kıyaslıycam. puan iyimi kötümü:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedyDNA -- 6 Ekim 2011; 17:06:51 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.