Şimdi Ara

Sapphire HD 4850 aldım oyunda donuyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dün sapphire hd4850 512 gddr3 ekran kartı aldım birde 500w fsp powersuply aldım düzgün şekilde taktım ve yükledim
    call of duty4 kurdum test etmek için eski kartımla 1280x1024te takılıyordu bunda takılmıyor gayet güzel..
    needforspped pro stret kurdum oda gayet güzel..

fakat knightonline oynuyorum birde.. açtım çok kötü bir şekilde ekran donuyor sanki yukarıdan aşağıya sayfa yeniler gibi 2 3 sn gibi aralıklı olarak görüntüler yenileniyor karakteri çok zor kontrol ediyorum donup donup ağır şekilde hareket ediyor çok aşırı takılmalar oluyor..
    bu sorun bence yazılımsal gibi geliyor ama emin değilim tavsiye vericek arkadaşlar varsa memnun olurum..

bu sorunu görünce forumda araştırdım format diye okudum bikaç yerde format attım sorun düzelmedi..
    saphire sitesine girip en güncel (26-ağustos-2008de eklenmiş) driverleri yükledim yine değişen bişey olmadı..
    aklıma gelen başka bir şey evde 2pc var diğerine takıp birde onda deniyecem yarın müsait olunca.
    birde anakartın driverleri ile alakası olabilirmi onu güncellemedim?

sistemim :
    core2duo 2.2 cpu
    1gb x 2= 2gb ddr2 800mhz kingston ram
    asus p5b anakart
    500w fsp power suply

• hepside iyi hangisi ucuz sa onu alben olsam iceq4 ü alırdım
  • kimse cvp yazmamış ama sorunu çözdüm catalyst centerde display manager ve display options 75mhz ayarlıydı 60mhz yapınca sorun kalmadı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SweetHome

kimse cvp yazmamış ama sorunu çözdüm catalyst centerde display manager ve display options 75mhz ayarlıydı 60mhz yapınca sorun kalmadı..

75mhz yapınca oyunlar sapıtıyor misal pes 2008 2x hızlanıyor
    60 mhz veya disable yapmak en iyisi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.