ilk olarak kadıkoyde bilgisayarcılarda 2.el satış fiyatı aşağıdakı lınkdedir http://www.sahibindenbilgisayar.com/default.asp?say=9&urun=1175. ölücü arkadaşlarımızın fıyat konusunda öneride bulunmamaları rica olunur. kart temiz ve sorunsuz şekilde çalışmaktadır bılgısayarımın hdd si düşük oldugundan dolayı ekran kartı ve hard disk ile takas düşünüyorum ama nakitde satabılırım nakit fiyatı 110 ytl dir..nwidia ekran kartları ve ya dx10 destekli atilerlede takas düşünebilirim takas nedenim yanlış anlaşılmasın kart sorunsuzdur kı eger satış gerçekleşirse alan arkadaş bana hak verecekdir. kartı kadıkoyden sahibindenbilgisayar dan almışdım heroyunu rahatlıkla oynatabılen fıyat ve ozellık olarak uygun oldugunu dusunuyorum vista desteklıdır. özelliklerini yinede bilmeyen arkadaşlar için yazayım.
ATI Radeon X1950 Pro GPU 580MHz Çekirdek Hızı 256MB GDDR3 Bellek 1400MHz Bellek Hızı 256-bit Bellek Arayüzü vista desteği 36 Piksel Hattı PCI Express x16 lane NativeDesteği 2560X1600 3D Çözünürlük CrossFire Desteği Shader Version 3.0 Dual DVI çıkış Tv-Çıkış AVIVO FULLSTREAM (Video-deblocking) - Real, divX, WM9 HYDRAVISION 3 Çift Monitör Desteği