Şimdi Ara

^^SAPPHIRE ATI RADEON HD 3650 512 MB 128BIT DDR2 PCI 16X^^ SATILIK..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    SAPPHIRE ATI RADEON HD 3650 512 MB 128BIT DDR2 PCI 16X 2. EL TEMİZ KULLANDIM.GEÇEN YAZ EXA DAN ALDIM.FATURASI GARANTİ BELGESİ DİĞER APARATLARI CD Sİ VS. HEPSİ İÇİNDEDİR.SADECE 50 TL. PAZARLIK İSTEMİYORUM.

KARGO PARASI ALICIDANDIR.

Teknik Özellikleri :

512MB DDR2
    128-bit memory interface
    Core / Memory Clock – 725 / 500
    PCI Express® 2.0 x16 bus support
    DirectX® 10.1 / Shader Model 4.1 support
    ATI CrossFireX™ multi-GPU support
    Unified Video Decoder (UVD) for Blu-ray™ and HD DVD at full HD 1080p
    HDMI with 5.1 surround sound audio

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doğan09 -- 31 Ocak 2010; 14:08:03 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• güvenilir arkadaş çekinmeden alışveriş yapabilirsiniz ben kefilim
  • Tarafımdan alınmıştır.
  • Eleman pek de güven veren birisi değil. Sakın güvenerek iş yapmayın. Şimdi kargoya gidiyorum dedi. Sonra da üye profilini ve PM almayı kapatmış. Telefonunu aradığımda da açmadı. Ayrıca referans olan arkadaşı da kime referans olduğunu bilsin.Önüne gelen herkese referans olunmaz.
  • Sonuç olarak ne oldu şimdi ? Tokatladı mı sizi bu boy ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elaman

Sonuç olarak ne oldu şimdi ? Tokatladı mı sizi bu boy ?

o nasıl bir tabirdir ya bu arada geçmiş olsun ürünü alamaz iseniz bilgi verirseniz dh kullanıcıları içinde iyi olur
  • tokatlama diye bi olay olmadı arkadaşlar içiniz rahat olsun empire_loups zaten para yatırmamış merak etmeyin tokatlama olmaz bizde. doğan kardeşim satmaktan vazgeçmiş sadece. arkadaşa kefilim ama vazgeçmişsede zorla satacaksın diyemem değilmi?

direk damga vurmayın yani bilmeden iyi forumlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanxtr

tokatlama diye bi olay olmadı arkadaşlar içiniz rahat olsun empire_loups zaten para yatırmamış merak etmeyin tokatlama olmaz bizde. doğan kardeşim satmaktan vazgeçmiş sadece. arkadaşa kefilim ama vazgeçmişsede zorla satacaksın diyemem değilmi?

direk damga vurmayın yani bilmeden iyi forumlar

evet ona bende karşıyım direk damga vurmayalım ama şöyle bi durum var anlaşma yapıldıktan sonra aa ben vazgeçtim ya kullanıyım gibi bi durum hoş olmuyo açıkçası.. ben kimseye böyle yaptı demedim sadece genel olarak bi durumdan bahsettim kolay gelsin
  • Valla furkanxtr arkadaşıma güvenirim. Değerli ve güvenilir bir kardeşimdir. O ada beni bilir. Fakat ortada yanlış bir durum var. Bence eğer Doğan09 denildiği gibi dolandırıcı vs değilse buraya yazarak durumu kendisinin açıklaması artı olarak ta empire_loups dan hesap sorması gerekir. Yoksa durduk yere biz daywallkerla kimsenin günahını almıyoruz. Birisi çıkıp bir diğerine dolandırcı demiş. Diğerinden de bir ses çıkmamış bizde daha önce dolandırılan ve dolandırılmaya yeltenilen kişiler olarak merak edip sorduk. Eğer bir suçu yoksa zaten kimsenin ahını almak istemem kardeşimden özür dilerim. Saygılar...
  • sağol abi eyw. istenmeyen bi sebepten satıştan çekti üzgün o yüzden cevap veremiyor haksız olduğunu biliyor sonuçta anlaşıldı satıştan vazgeçmemeliydi ama oldu işte bi sebepten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.