Arkadaşlar dün eski ekran kartım yerine yeni aldığım ati hd5870 i taktım ama birtürlü monitöre görüntü gelmiyor ve hd5870 in fanı çok hızlı çalışıyor baya gürültülü. Eski ekran kartım sapphire ati hd4670. Eski kartın bütün driverlarını kaldırdım ama yine görüntü alamıyorum. Hd5870 takılıyken windows normal çalışıyor (hoparlörden windows açılış sesi geliyor) ama görüntü birtürlü gelmiyor. Eski kartı tekrar takıyorum driverları kurulu olmadığı halde görüntü var ama yeni kartta görüntü yok. Birde monitörüm normal analog girişli. hd5870 i dvi analog dönüştürücüyle bağlıyorum. İki dvi girişindede denedim. Belki sorun dönüştürücüdedir dedim ama oda eski ekran kartımda sorunsuz çalışıyor. İki pci güç girişi de takılı yeni karta. Powersuply de Ocz 600 watt yani yeterli. Denemediğim şey kalmadı ama görüntü gelmiyor. Anakartım da GIGABYTE GA-EP41-UD3L resimleri de aşağıda.
Birinci resimde anakartın arka panelinde vga analog girişine benzeyen giriş var yazıcı girişinin altında, ordan mı görüntü alıcam bi şekilde anlayamadım. Kullanım kılavuzunu okudum orda yazan herşeyi yapıyorum ama sonuç yok. Arkadaşlar lütfen yardımcı olun kartın bozuk olduğunu bile düşünüyorum artık eğer öyleyse ya garantiye göndercem yada iade edicem, cevaplarınızı bekliyorum.