Şimdi Ara

SAPPHIRE ATI HD4850(256BIT)1GB DDR3 AVIVO 16X --------------270 lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.851
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar netsiparis de ilanda belirttiğim kart sadece 270 lira.
    http://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=12831281110#
    ikinci el forumda 220 - 250 tl arası 4850 satmaya çalışan arkadaşlara sesleniyorum.hem de 512mb. :)
    Lütfen post açarken bir malın ederini araştırında açın.Birilerinin reklamını yapmak niyetinde değilim ama insanlar buna zorluyorlar...
    Saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berdush42 -- 14 Nisan 2009; 3:53:57 >

• ikinci el bölümünde hala kartı sıfır fiyatına satmaya çalışıyorlar 170-180 tl lere satmaları gerekirken
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hıdır

ikinci el bölümünde hala kartı sıfır fiyatına satmaya çalışıyorlar 170-180 tl lere satmaları gerekirken

• aynı sitede powercolor play'da var ve sapphire'den daha iyi bence 248tl daha ucuz alan bunu alsın bence
  • bence ikinci el bölümünde kimsenin birşey satmaya çalıştıgı falan yok,alenen kazıklamaya çalışıyorlar
  • ben 2.el bölümünde birçok şey sattım hatta 4850mi bile 2.5-3 ay oldu 230tl'ye verdim ki o zamanlar bu fiyata bulmak imkansızdı birçok kişi saçmalıyor gerçekten sıfırı 180tl ise adam 170tl istemiş neymiş sıfır gibiymiş 1 haftalıkmış alan zaten taksitli alır garanti mal alır uğraşmaz seninkini niye alsın ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.