Şimdi Ara

Sapphire AMD Radeon HD 6950 2 GB Grafik Kartı (300 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba,

Halen kendi sistemimde kullandığım Sapphire AMD Radeon HD 6950 2 GB PCIe grafik kartını satıyorum. Kart referans soğutucuya ve PCB'ye sahiptir; üzerinde çift BIOS taşımaktadır. BIOS'lardan biri 6970'e modlanmıştır. Modlama işlemi 6970 BIOS'u yüklenerek değil, kendi orijinal BIOS'u üzerinde shader açma işlemi yapılarak gerçekleştirilmiştir (bu yöntem, 6970 BIOS'u yüklemesine göre daha güvenlidir zira 6970 BIOS'unda RAM'lere de fazladan voltaj verilmektedir).

Kart Vatan Bilgisayar faturalıdır ve fatura tarihi 30.03.2011'dir. Yani kartın bir aylık garantisi kalmış diyebiliriz. Kutusu, kutu içeriği, faturası bulunmaktadır.

Bu kart için istediğim fiyat 300 TL'dir.

Fiyatım pazarlıksızdır; takas düşünmüyorum. Öncelik Eskişehir'de elden satışta; ancak havale/EFT sonrası ücreti alıcıdan olmak üzere kargo ile şehirdışına da gönderebilirim kartı.

Kartın garantisi halen devam ettiği için, şehirdışı alışverişlerde olası bir arıza, kargoda kaybolma, hasar görme vs. gibi durumlarda kesinlikle mesuliyet kabul etmiyorum; bunu baştan belirteyim. Lütfen bu hususu dikkate alarak mesaj atınız. Güven konusunda şüphesi olan varsa, kendisi veya Eskişehir'deki bir tanıdığı evime misafir olsun ve kartı sisteme takılı vaziyette dilediği gibi test etsin.

Kartı en erken önümüzdeki Pazartesi günü teslim edebilirim.

Saygılar
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyau -- 1 Mart 2013; 0:20:52 >

• selam hocam kart linkteki karttanmı acaba aynı kartı kullanıyorum birleştirmeyi düşünüyorum saygılar

http://forum.donanimhaber.com/m_70399771/tm.htm
  • Merhaba,

Kart referans tasarımdır ve referans soğutucuya sahiptir:

Saygılar
  • bu kartla uyum sağlarmı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: apocinyo

bu kartla uyum sağlarmı acaba

Teorik olarak herhangi bir markanin 6950 grafik karti ile sorunsuzca Crossfire olarak kullanabilmeniz lazim. Crossfire kurulumlarinda grafik karti farketmiyor, sadece ayni GPU'ya ve RAM'e sahip olmasi yetiyor. Hatta yanilmiyorsam AMD Catalyst suruculeri, farkli GPU'lara sahip grafik kartlariyla da Crossfire kurulmasina izin veriyor.

Saygilar

• Pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Kart Pazartesi gününe kadar memo_prag arkadaşımıza rezervedir. Mesaj atan herkese teşekkürler.

Saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.