Şimdi Ara

Sapphire 790GX Veri Aktarım Hızı Sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar anakartım dengesiz hareketler sergilemeye başladı (büyük ihtimal anakartım).Usb aktarım hızım harici hdd den max 15-16 mb arasında (başlarda) genelde 8-12 arası seyrediyor.Başka bir bilgisayarda ise 20 mb'ın altına düşmüyor.Aynı sorun C den Dye veri aktarırkende başıma geliyor (C ve D aynı hdd) başta 60 küsür gözüken aktarım hızı ilerledikçe 20-25 mb arası sürünüyor yine farklı bir bilgisayarda aynı hdd'nin hızı 50'nin altına düşmüyor.Sizce sorun nedendir nasıl halledilir ?

• Bi fikri olan yok mu
  • bios ayarlarini tekrar yap... normalde anakart iyi bir anakarttir... ben Sapphire'in nerdeyse butun anakart versiyonlarini kullandim... sendeki ddr3 olan versiyonumu yoksa ddr2 olan versiyonumu.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Towarscke -- 29 Nisan 2010; 13:42:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Towarscke

bios ayarlarini tekrar yap... normalde anakart iyi bir anakarttir... ben Sapphire'in nerdeyse butun anakart versiyonlarini kullandim... sendeki ddr3 olan versiyonumu yoksa ddr2 olan versiyonumu.?

ddr3 versiyonuysa usb lerde benimde sorunum var harici harddiklerde kopyalama hızı çok düşüyor ama başka bi makinada sorun yok
  • Bios update 27 nisan... yuklediniz mi..?
  • ddr 2 versiyon kullanıyorum ama bios update ile de sonuç değişmez deniyor denemekte fayda var yinede.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB Bellek Kapasite Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.