Şimdi Ara

Sapphire 690G

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    AMD Athlon64x2 3800+AM2 işlemci
    512 MB 533 mhz OEM Ram
    Codegen 300watt kasa
    160 GB samsung sata2 hdd

Arkadaşlar yukardaki bilgisayarı topladım.ama anlayamadığım bir şekilde bilgisayar çok yavaş çalışıyor.
    Belgelerime bile zor giriyor.Virus girdi desem Kasperky kullanıyorum herhangi bir uyarı almıyorum.
    acaba anakartta bir sorun olabilirmi?Sapphire anakart kullanan arkadaşların böyle sorunları varmı?
    Anakarta yeni bios sürümünü yüklemleyi düşünüyorum ama nasıl yapılır bilmiyorum.bios yüklerken dikkat etmem gereken şeyler neler?yardım ederseniz çok sevinirim...

And I had love, but I did not feel it.
  • İşletim sisteminiz nedir?
    _Başlat Menüsündeki Başlangıç Klasörünü Boş Tut.
    Eğer İşe Yaramaz İse Söyle Buna Göre Bir Çözüm Bulalım...
    Intel D 820 OC 3.2 GHZ_Asrock 775I945GZ_1 GB Hybrıd Ram_160 GB Western Digital_17" Samsung 794 MG Flat_Palit 8600 GT Sonic 650/1700_Unique 350W_Nec 16X DVD-RW DL_AIR TIES ADSL 2+_Premier 3.2 MP Web Cam_JWin Direksiyon Pedal Vites Seti
  • quote:

Orjinalden alıntı: AngeL.TGM

Sapphire Pure Innovation 690G anakart
    AMD Athlon64x2 3800+AM2 işlemci
    512 MB 533 mhz OEM Ram
    Codegen 300watt kasa
    160 GB samsung sata2 hdd

Arkadaşlar yukardaki bilgisayarı topladım.ama anlayamadığım bir şekilde bilgisayar çok yavaş çalışıyor.
    Belgelerime bile zor giriyor.Virus girdi desem Kasperky kullanıyorum herhangi bir uyarı almıyorum.
    acaba anakartta bir sorun olabilirmi?Sapphire anakart kullanan arkadaşların böyle sorunları varmı?
    Anakarta yeni bios sürümünü yüklemleyi düşünüyorum ama nasıl yapılır bilmiyorum.bios yüklerken dikkat etmem gereken şeyler neler?yardım ederseniz çok sevinirim...

512 MB 533 mhz oem Ram
    Codegen 300watt Kasa

bu ikisiyle performansalamazsın ki zaten...

• benimde sistemin seninkinden farkı 2 gb ram, asus kasa power ise 420w thermaltake. bende bir problem yok bios update kolay ama bencede sistemi hızlandırmaz. bence ilk önce ram al ramin 512 imiş en az 128 mb ını ekran kartı kullanır sana bişey kalmaz
  • 512 ram çok az çünkü onboard ekran kartı da bir kısmını kullanıyor bir de virus programı var bilgisayar iyice yavaşlar bende x2 3600 ve asus 690g var 1gb ramle gayet güzel çalışıyor vista kullanıyorum hem de en azından ram alana kadar virus programı kullanmayabilirsiniz ya da katlanacaksız yavaşlığa
    amd x2 3600 1.9 asus m2a-vm 690g 2x1gb kinston ddr2 667 160 gb wd sata hdd asus lightscribe sata dvdrw 19'neovo lcd microlab 2+1 logitech lx500 kablosuz set Aopen G325 mini kasa his iceq 2600xt ddr3
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD Radeon HD 4850
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.