Şimdi Ara

Sapphire 4870 mi his 4870 mi bi bakın...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4870 almayı düşünüyorum ancak sapphire le çok sorun yaşayan var his 4870le sorun yaşayan vs var mı yani referans tasarım niye sadece sapphire sorun çıkarıyo onuda anlamadım? birde 4870le ilgili yorumlarda yazabilirseniz sevinirim

• Sapphire daha ucuz ben sapphireyi al derim aralarında bi fark yok hemde ucuz
  • Bi sürü kişi sapphire in cpu recovery hatası verdiğini söylüyo yani nerde vpu recovery hatası olsa bakıyorum marka sapphire aradada 5 lira fark var kararsız kaldım
  • İkisi de referans yani farketmez bence eğer Sapphire alınca için rahat olmayacaksa HIS al zaten arada 5 lira fark varmış.
  • en pahalısını al
  • şappirede fan sorunu yokmu ses neyim....db..ve sogutma
  • Bende 4870 almayı düşünüyorum.
    4850 gibi çok fazla ısı sorunu varmı? Özel soğutmalı model şartmı?
    4870'e alternatik daha iyi bir kart varmı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sparkle 8800gt bu sisteme olur mu?
    14 yıl önce açıldı
    GTX 470 mi 6870 mi ???
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • his
  • sapphire
  • tabikisi HIS
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLooDWoLF

Bi sürü kişi sapphire in cpu recovery hatası verdiğini söylüyo yani nerde vpu recovery hatası olsa bakıyorum marka sapphire aradada 5 lira fark var kararsız kaldım

Sapphire ile sorun yaşamadım. 7 gündür kullanıyorum.Kart sessiz(x1950 varken ses dayanılmazdı).Çekinmeden al.
    Masaüstü sıcaklığı 69 derece(fan yüzde 22 de),Oyunda iken sıcaklık 78i geçmedi(fan hızı yüzde 28de).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 19 Eylül 2008; 0:02:49 >
  • 1GB HD4870 modellerine bakabilirsin. Palit, Club 3D, HIS, Sapphire, Powercolor'ın var galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gordon01 -- 19 Eylül 2008; 1:06:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.