Bildirim
Sapphire 4870 mi his 4870 mi bi bakın...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Sapphire daha ucuz ben sapphireyi al derim aralarında bi fark yok hemde ucuz -
Bi sürü kişi sapphire in cpu recovery hatası verdiğini söylüyo yani nerde vpu recovery hatası olsa bakıyorum marka sapphire aradada 5 lira fark var kararsız kaldım -
İkisi de referans yani farketmez bence eğer Sapphire alınca için rahat olmayacaksa HIS al zaten arada 5 lira fark varmış. -
en pahalısını al -
şappirede fan sorunu yokmu ses neyim....db..ve sogutma -
Bende 4870 almayı düşünüyorum.
4850 gibi çok fazla ısı sorunu varmı? Özel soğutmalı model şartmı?
4870'e alternatik daha iyi bir kart varmı. -
palit 4870 sonic http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3780
-
his -
sapphire -
tabikisi HIS -
quote:
Orjinalden alıntı: BLooDWoLF
Bi sürü kişi sapphire in cpu recovery hatası verdiğini söylüyo yani nerde vpu recovery hatası olsa bakıyorum marka sapphire aradada 5 lira fark var kararsız kaldım
Sapphire ile sorun yaşamadım. 7 gündür kullanıyorum.Kart sessiz(x1950 varken ses dayanılmazdı).Çekinmeden al.
Masaüstü sıcaklığı 69 derece(fan yüzde 22 de),Oyunda iken sıcaklık 78i geçmedi(fan hızı yüzde 28de).
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 19 Eylül 2008; 0:02:49 > -
1GB HD4870 modellerine bakabilirsin. Palit, Club 3D, HIS, Sapphire, Powercolor'ın var galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gordon01 -- 19 Eylül 2008; 1:06:34 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X