Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
[SATILDI] SAPHIRE NİTRO RX 570 8GB SATİLDİ...

-
Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
-
Teşekkürler hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
-
Maden gecmisi nedir hocam 580 in
-
Maden gecmisi hakkında bilgim yok olsa mining yapıldı yada yapılmadı yazardım.
Ayrıca yapıldığını yada yapılmadığını kanıtlayacak bir durum olmadığı için kesinlikle mining yapılmadı diye satılan kartlara da inanmak zor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreambox271980 -- 15 Mayıs 2023; 16:31:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
-
Merhaba ne kadardan gitti merak ettim açıkçası bende bu modelin üstünde kart bakıyorum da pm olarak yazabilirsiniz bazıları gizli tutmak istiyor yanıt verip vermemek size kalmış saygı duyarım. Mining yapılmış bir kartı normal kullanılmış bir karttan ayıran durum çabuk ısınması hatta google'ın şöyle bir açıklaması var; Genel olarak mining yapılan kartı normal olarak kullanılan karttan ayırt etmek çok zordur. Fakat mining yapılan kart daha hızlı ısınır. Hatta ilk açıldığında bile 40 derece ve üstü değerlerle çalışır. Bu bir kartın mining yapıldını anlamanın en kolay yoludur. Şeklinde.. İlanı göz gezdirecek forumdaşların, yabancıların bilgi sahibi olması adına birazda paylaşmak istedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUPERSONICQ -- 26 Mayıs 2023; 22:49:49 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X