üzerine coolermaster coolviva takılı r360 çekirdekli Sapphire Ati Radeon 9800 pro satılıktır geçen sene andromeda'da satın alındı firma kapandı garantisi ne durumda bilmiyorum istediğim rakam 140$ dır
Heat Sink Dimension 120x82.6x13 mm Heat Sink Material Aluminum Fan Dimension 60x60x10 mm Fan Speed 2500rpm Fan Airflow 10.8 CFM Fan Air Pressure 1.1mmH2O Fan Life Expectance 50,000 hrs continuous Bearing Type Ball bearing Voltage Rating 10.8-13.2V Noise Level 23.8 dBA Connector 3 Pin Weight 523 g takas düşünmüyorum arkadaşlar , en azından bir alt model ile
ama en azından bi soğtucu fansız blok vardır hem agp olmasıyla soğutucu olmaması arasıındaki ilişki nedir ki anlamadım soğutucusuz fiyat ne?
quote:
Orjinalden alıntı: firatc
ama en azından bi soğtucu fansız blok vardır hem agp olmasıyla soğutucu olmaması arasıındaki ilişki nedir ki anlamadım soğutucusuz fiyat ne?
bende
agp , çünkü bir arkadaş "vga" mı diye sormuş sanırım agp mi demek istedi düzeltelim ; aletin orjinal heatsink + fanı yok , onun yerine resimde gördüğünüz coolermaster soğutucu kit var
selam kart duruyor hatta daha iyi durumda diyebilirim zira şu an üzerinde thermaltake fanless sogutucu kit var , sapphire marka r360 çekirdekli 128 mb 256 bit
kapanan andromeda bilgisayardan alındı faturası yok kutusu ve aksesuarları duruyor msn commacicommaca@hotmail.com