Şimdi Ara

Sapara bitti, sıra Vittek'te..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Lig TV'nin haberine göre; Trabzonspor, Ankaragücü'nün Slovak futbolcusu Marek Sapara ile anlaşmaya vardı. Sapara'nın yarın sözleşme imzalayacağı da belitildi.

Bordo mavililerin Ankaragücü'nün bir diğer Slovak futbolcusu Robert Vittek'i de kadrosuna katmak istediği ifade edildi.
    Golcü futbolcu için de Ankaragücü yönetimiyle görüşmelere başlandığı kaydedildi. "

Sapara bitti, sıra Vittek'te..

Takımın ilk 11i Forvetlerden kurulacak galiba.

• Vitek pek gerekli değil de sapara iş yapar.
    2 barışı sezeri falan cebindne çıkarır.
  • Evet... Bomba transferlere devam ediyoruz... Sırada Drogba var forvete................
  • Beyler baya yabancı oyuncumuz oldu sınır kactı ve kac kısı var bızde suan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

Beyler baya yabancı oyuncumuz oldu sınır kactı ve kac kısı var bızde suan ?

Kaç yabancı oldu bilmiyorum da kulübe için sınır yok.
    sahada yine 6 yabancı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaguar19

quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

Beyler baya yabancı oyuncumuz oldu sınır kactı ve kac kısı var bızde suan ?

Kaç yabancı oldu bilmiyorum da kulübe için sınır yok.
    sahada yine 6 yabancı.

cok umıtlendım bu sene ya. gecen sene kesın sampıyonuz dıyordum season baslamadan sımdı ne dıyecem bılemıyorum
  • Şenol hoca bu oyunculardan 2 Takım yapacak gibime geliyor.Bu kadar yabancı alıpta oynatamazsak yazık olur.Yönetim ilk yarı sonunda Takımdaki fazlalıkları gönderip Ortasahaya 1 Bomba oyuncu almalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vitor Pereira Takip Konusu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu çocuk yanılmıyosam ortasahada kanat oyuncusuydu bizlen oynadığı bir maçda bizim kanatları baya hırpalamışdı kumaşı iyi bir futbolcu gibi ama tabi bunu zaman gösterecek.
  • Ligdeki fikstür çok sıkışık. Ortalama 3-4günde bir maç yapacğız.
    Son olarak, Sapara forvet değil.
  • Sapara iki yönlü ortasaha oyuncusu.
    Colmanın az daha ofansif oynayanı diye hatırlıyorum.

Colmanla zokoranın yanına iyi gider sapara.
  • "Trabzonspor, bir süredir görüşmelerini sürdürdüğü Robert Vittek ve Marek Sapara'nın transferinde mutlu sona ulaştı.. İki Slovak oyuncu da resmi sözleşmeyi imzladı..

Trabzonspor'un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada; "Kulübümüzün bir süredir görüşmelerini sürdürdüğü Robert Vıttek ve Marek Sapara'nın transferini gerçekleştirdi.

Buna göre oyuncuların gerek kendileriyle gerekse de kulüpleriyle anlaşma sağlanarak gerekli imzalar atıldı. Takımımıza katılan yeni oyunculardan Sapara’nın 27, Vittek’in ise 11 numaralı formayı giyeceği belirtildi" denildi."

Evet Transferler Resmiyet kazandı.Takımımıza hayırlı olsun.Sanırım bu 2 oyuncu Şampiyonlar ligi için Acele bugüne yetiştirildi.Şenol hocamızada Allah kolaylık versin,o kadar oyuncu arasından kadro kurmakta zorlanmaz inş.

• kadro bayağı geniş oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksoy90

kadro bayağı geniş oldu

bu da ne yazıkki hep dillerde kadro geniş oldu neye göre geniş oldu bunu iyi irdelemek lazım sapara ve vittek öyle aman aman bir futbolcu değil vittek sistemsel bir forvet böyle forvete kesinlikle ihtiyacımız var lakin vitteğin kapasitesinin yeteceğini hiç zannetmiyorum.
  • şuan kaç Futbolcumuz oldu bilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

quote:

Orijinalden alıntı: aksoy90

kadro bayağı geniş oldu

bu da ne yazıkki hep dillerde kadro geniş oldu neye göre geniş oldu bunu iyi irdelemek lazım sapara ve vittek öyle aman aman bir futbolcu değil vittek sistemsel bir forvet böyle forvete kesinlikle ihtiyacımız var lakin vitteğin kapasitesinin yeteceğini hiç zannetmiyorum.

Bu doğru.

kadro isterse 150 kişilik olsun sahada iyi bir 11 olmak zorunda.
    Kadro sayısal anlamda geniş oldu orası kesin de hepsi iş yapar mı bilmiyoruz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.