Şimdi Ara

Sany Bridge Hakkında Bir Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar asus marka bir laptop aldım üzerinde sandy 2410 var şuan 1600mb bir kısmı ekran kartından değil işlemci kendi işliyor sanırım oyun vs. o tarz birşey oynandığında ekran kartına geçiyormuş bunun ayarlamasını nasıl yapabilirim ve sürekli işlemciye yük binmesi yavaşlık katmazmı 540m gibi bir ekran kartı varken işlemci neden grafik işlesinki direk ekran kartını kullansın ?

Örneğin youtubeden 1080p bir film izlediğimde görüntü pekte kaliteli değil hd led ekran oldugu halde goruntunun kotu olmasını ekran kartını değilde işlemcinin grafıgı kendı işlemesinden kaynaklandıgını dusunuyorum ? seçimleri nasıl yapıcaz veya özelliği nasıl kapatıcaz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byruen -- 9 Ekim 2011; 11:01:43 >

• Güç tasarrufu temel alındığı için geçiş yapıyor GPU'lar arasında. Kapatabilirsiniz ama nasıl bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byruen

Arkadaşlar asus marka bir laptop aldım üzerinde sandy 2410 var şuan 1600mb bir kısmı ekran kartından değil işlemci kendi işliyor sanırım oyun vs. o tarz birşey oynandığında ekran kartına geçiyormuş bunun ayarlamasını nasıl yapabilirim ve sürekli işlemciye yük binmesi yavaşlık katmazmı 540m gibi bir ekran kartı varken işlemci neden grafik işlesinki direk ekran kartını kullansın ?

Örneğin youtubeden 1080p bir film izlediğimde görüntü pekte kaliteli değil hd led ekran oldugu halde goruntunun kotu olmasını ekran kartını değilde işlemcinin grafıgı kendı işlemesinden kaynaklandıgını dusunuyorum ? seçimleri nasıl yapıcaz veya özelliği nasıl kapatıcaz ?

Görüntünün 1080p'de kötü olmasının nedeni ekran kartından değil, led ekrandan kaynaklı. Asus dediğinize göre K53SV kullanıyorsunuz, nereden biliyorsun dersen bende K53SV kullanıyorum ve 1080p çözünülürkte başarısız bir ekranı var. Sorunada cevap vereyim; eğer intel kullanılmasın sadece GT540m kullanılsın istiyorsan masaüstüne sağ tıklayıp Nvidia Denetim masasına gir oradan 3D ayarlarının yönetilmesi sekmesinden yüksek performanslı nvidia işlemcisini seçmen yeterli. Birde resim buldum buradan da faydalanabilirsin
     Sany Bridge Hakkında Bir Soru

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.