Şimdi Ara

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.264
Cevap
114
Favori
465.898
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Malesef bordo mavi bej renkleri ilk biten renklerimiz oldu :)
  • boğazı sıkı mı hocam çorapların sıkar mı ?

• esnekadim kullanıcısına yanıt
    Eyvallah sağlık olsun. İyi akşamlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mirable kullanıcısına yanıt
    Stoklarda umarız patlama olmaz özellikle yedek stok yapmıştık ancak o kadar çok özel istek geldi ki yedek stoklar bile dağıldı bitti :))
  • fotografya kullanıcısına yanıt
    Lastikler iz bırakmaz rahatsız etmez kullanımda genel kullanıcı deneyimi bu yönde :)

İptal olursa da canınız sağolsun hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Sipariş numaranızı iletin yinede iptaller oluyor ara ara onların arasından çıkarsa ekleme yapmaya çalışalım ancak söz vermiyoruz :)
  • Mirable kullanıcısına yanıt
    İptal ettirmeyiz üretici firmayla konuşup hızlıca yeniden stok takviyesi yaparız yarın ürünler kargoya hazirlaninca net ortaya çıkar ürün sayıları :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 13 Aralık 2020; 21:59:42 >
    203783448252
    Araya elde kalan bordoları atabilirsiniz. Teşekkürler
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Not aldık iptaller içinde olursa mutlaka yardımcı oluruz :)

gaza geldim ve bende sipariş verdim hocam. 201333448254 sipariş numarası. lacivert olursa yarısı çok iyi olur. Hani belki müdürün kendine ayırdıkları filan vardır kenarda köşede  

hocam bana hangi renkler gelecek tekrar yazabilirseniz n11 den anlaştık ama burdan tekrar yazın yazabilirseniz

Müdür :))) emniyet stoğu tutuyoruz ancak onlarda pek emniyette değil DH sayesinde onlarda baya karıştı :) not alıyoruz stokta olması durumunda yardımcı olucaz mutlaka
  • teen wolf kullanıcısına yanıt
    Özel siparişleri not alıyoruz dediğimiz şekilde ayarlayıp not alıyoruz ve yüzlerce not var şu an içinden seçmek zor ancak mesajda nasıl anlastiysak o şekilde gelir inşallah hata olursa da sorunsuz çok hızlı çözeriz 😊

:)

ben ilk defa sipariş veriyorum o yüzden bir güzellik yapın denemek için 1 paket aldım memnun kalırsak devamke :)

Stokta olursa inanın yardımcı olurum ,özel istekleri sıralamaya aldık siz malum sonlardasiniz yarın ola hayrola diyelim :)

tamamdır hocam problem yok sizi ilk konudan beri takip ediyorum zaten ilk konunuzu birlikte actık sayılır :))

• Hocam maalesef biraz geç gördüm konuyu ve 2 paket 6’lı siyah çorap alamadan stok bitti :( bir daha siyahı ne zaman gelir acaba? gelirse de yine indirim olur mu?
  • Tam 2 kutu siyah renk alıyordum tükendi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teen wolf kullanıcısına yanıt
    Hatırlıyorum sizi :)
  • 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.