Şimdi Ara

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.264
Cevap
114
Favori
465.880
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam selamlar 207735323474 sipariş numarasıyla n11den sipariş verdim. Sizden ufak bir ricam var en geç kargo salı diyor ya onu yarın yapabilir miyiz? Cuma askere gidecegim yetişmesi lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun memnun kalmanıza sevindik 😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ussuz kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ,bir aksilik olmaz ise kargolarin tamamını pazartesi çıkarmayı hedefliyoruz ,Hayırlı tezkereler şimdiden :)

• 3 adet sipariş verdim . Gelince değerlendirme yapacagım. İyi satışlar dilerm

• alibjk1903183 kullanıcısına yanıt
    Kullandıktan sonra olumsuz yönler özellikle olmak şartı ile mutlaka geri dönüş bekliyoruz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: esnekadim

Kullandıktan sonra olumsuz yönler özellikle olmak şartı ile mutlaka geri dönüş bekliyoruz :)
    Ben bir eksi yönden bahsedebilirim. Benim Harley botların içinde kullanıyorum ve topuk kısmının solda tarafında alt bölgede kopma oldu oraları biraz daha güçlendirebilirseniz jarse ile daha iyi olabilir.
  • Hangi model tabanlikta bu sorunla karşılaştıniz rica etsem bunuda paylaşır mısınız :)

• quote:

Hangi model tabanlikta bu sorunla karşılaştıniz rica etsem bunuda paylaşır mısınız :)
    Tabi m900 modelinde 45-48 numara boyutunda olanda
  • Rica etsem PM den çatlama yerlerinin resmini yollayabilir misiniz birde sipariş numaranızı iletirseniz hatalı üründen dolayı yeni ürün gönderimi de yardımcı olalım :)

• Sepet tutarım 55 tl olmasına rağmen %11 indirimi kullanamıyorum. İndirim mi bitti, kupon bende gözüküyor. 3 ql 2 öde ile birleşmiyor sanırsam

• kellemrt kullanıcısına yanıt
    Kuponlarda teknik hata oluştu kullandiramiyoruz bundan dolayı fiyatta kupon kadar indirim sağladık mağduriyet oluşmaması adına :)

• quote:

Kuponlarda teknik hata oluştu kullandiramiyoruz bundan dolayı fiyatta kupon kadar indirim sağladık mağduriyet oluşmaması adına :)
    Teşekkürler

• quote:

Yani 3 ü ne kadar,
    Daha önce tanesi 15 di

• MertMeteAlp kullanıcısına yanıt
    11.11.2019 " özel "1 alana 1 bedava ile 14.90₺ geliyordu bugünkü kampanyada ise 3 al 2 öde ile birlikte 18.60₺ geliyor :)

• Merhaba,
    Farklı marka ayakkabılarımın tabanlıklarını çıkartıp ölçtüm, boyu hep 30cm.
    Bu durumda 44-45 numara boyu 29,3cm'likten mi alınmalı yoksa 45-48 numara 31,2cm'lik alıp ucundan kesebilir miyim?
  • AÖK kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ,0.7 mm daha küçük geleceğinden 45-48 alıp keserek kullanmak daha mantıklı kesme işaret yerleri mevcut oradan sağlıklı kesim kullanabilirsiniz 😊

• Siparişi verdik ama ne yaptıysak farklı renklerden 3'lü paket oluşturmadık. Hepsi siyah gelecek görünüyor. Kararsız kaldım açıkcası
  • veleciraptor kullanıcısına yanıt
    PM den sipariş numaranızı ve özel olarak istediğiniz renk ve numaraları mesaj atar mısınız yarın yardımcı olalım içinize sinmiş olsun boşuna almış olmayın 😊

• quote:

Merhabalar ,0.7 mm daha küçük geleceğinden 45-48 alıp keserek kullanmak daha mantıklı kesme işaret yerleri mevcut oradan sağlıklı kesim kullanabilirsiniz 😊
    Teşekkürler.

Peki kampanya bitti mi? nasıl 18.,60TL'ye geliyor tanesi 3 tane alınca?
  • daha önce sanus m300 almıştım çok memnundum,bundanda alacaktım kaçırdık :(
    bu ürünü merak edip kullanmak çok istiyordum sepetede atmıştım zamanı gelince alırım diye,ama o saatlerde müsait olup alamadım
    şimdi eve gelince görüp üzüldüm
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.