Şimdi Ara

Santos'u Fenerbahçe Nasıl Aldı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
5.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Milan ve Barcelona da Dos Santos için devreye girlişti. Peki sambacı nasıl Fenerbahçe'ye geldi?

Merak edilen konu, daha bir ay önce Corinthians'ın Milan'dan 20 milyon euro istediği Andre Santos'u Fenerbahçe'nin bu kadar düşük bir bedelle nasıl aldığı.

Cnnturk.com'un haberine göre, Brezilya'da oynayan en iyi yerli sol bek olarak gösterilen Andre Santos, ülkesinde yaptığı bir açıklamada bu konuyu aydınlattı.

AVRUPA BİRLİĞİ PASAPORTU

26 yaşındaki oyuncu, Milan veya Barcelona gibi bir takıma transfer olamasının nedenini, Avrupa Birliği pasaportu taşımamasına bağladı.

Santos,"belki zamanı gelmemişti, belki Tanrı böyle istedi. ben her zaman büyük bir takımda oynamak istedim. Fenerbahçe de Türkiye'nin en büyük takımı"dedi.

Brezilyalı futbolcuların İtalya ve İspanya liglerinde yabancı sayılmamaları için AB pasaportu edinmeleri, bu ülkeye transferlerini kolaylaştırmak için kullandıkları çok yaygın bir yöntem.

• uçağa atıp kaçırdı ?
  • Aziz Yıldırım ceketini biraz sıyırıp belindeki makinayı göstermiş olabilir.

Yada Santosa uzatılan telefonda baba ben iyiyim beni merak etme diyen çocuğunun sesini duyması olabilir.
  • 1 sene oynasın biz onu göndeririz 20'ye 30'a

Alex'te böyle geldi adam Türk olacak. Barcelona'dan Milan'a hepsi peşindeydi.
  • AB pasaportu almak çok mu zor birşey?
  • Mecburiyetten demek doğru olur zira avrupa birliği pasaportu olsa imiş kesinlikle ülkemize gelmezdi.

Santos,"belki zamanı gelmemişti, belki Tanrı böyle istedi. ben her zaman büyük bir takımda oynamak istedim. Fenerbahçe de Türkiye'nin en büyük takımı"dedi.

Bu sözlerinden de aslında gönlünden geçenin avrupa olduğu belli oluyor
  • ahahaha hala alexin peşinde milanın barcelonanın oldugunumu soyluyorsunuz fotospor fotomaç taki abiler yazıyor sizde inanıyorsunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peşindeydi yazmış arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: diciotto

Mecburiyetten demek doğru olur zira avrupa birliği pasaportu olsa imiş kesinlikle ülkemize gelmezdi.

Bu sözlerinden de aslında gönlünden geçenin avrupa olduğu belli oluyor

Gözünü seveyim Avrupa'nın en büyük kulüpleri isterken adamı tabiki gönlü onlarda olur.
    En iyi seçeneği bize gelmekti ve yaptı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CatSK

Noluyo olm neye güldün bize de söyle ?
  • Komik işte :D
  • tahminim santos kadrosunun yarısı brezilyalı olduğu için fenerbahçeyi seçmiştir kulübüme mecburen anlaşmak zorunda kalmıştır
  • Bir de birkaç gün önce ya hürriyet ya milliyette şöyle bir haber vardı "Milandan 20 milyon doları reddetti fenere geldi "diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3kd

ahahaha hala alexin peşinde milanın barcelonanın oldugunumu soyluyorsunuz fotospor fotomaç taki abiler yazıyor sizde inanıyorsunuz

İster inan ister inanma.
    Doğuştan fenerliyim deyip Barcelona yerine Fenerbahçeyi tercih etmiş

• milan ve barca kim fener varken ondan tercih etmiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobo1903

milan ve barca kim fener varken ondan tercih etmiştir

Eeeee tabii ki Fenerbahçe varken kim bjk'yi istesin sonuç böyle oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maverick__09

quote:

Orijinalden alıntı: bobo1903

milan ve barca kim fener varken ondan tercih etmiştir

Eeeee tabii ki Fenerbahçe varken kim bjk'yi istesin sonuç böyle oluyor.

Hocam senin okuman yazman var dimi mesajı yazan yazısının neresinde Beşiktaş demiş de sen de öyle bir cevap vemişsin
  • an offer u can't refuse
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapture

AB pasaportu almak çok mu zor birşey?

o bildiğimiz pasaport değil tam nasıl bilmiyorum ama AB de sayılan ülkelerde(biz ab'de değiliz ama Nihat bir dava açıp Türk futbolcularıda AB statüsüne sokmuştu.) değilse AB üyesi sayılmıyor. Avrupada bir ülkede bir kaç yıl oynadıktan sonra o pasaportu alıyor.

böyle bişey bende tam bilmiyorum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.