merhabalar, bir tek işlemcileri farklı gözüküyor bu derece fiyat farkına değermi, ekran kartı çok mühim değil, office kullanılacak bugün alacağım bilgi verirseniz sevinirim
yaw birazdan almaya gidecek fikri olan yokmuu
neden pavilion tercih ediyorsunuz ki..forumda çok sayıda gümlemiş pavillion kullanıcısı var...sorun çıkartma sayısı çok fazla..isterseniz marka konusunu bir kez daha düşünün...ama ikesin karar verdim , bu 2 sinden birine diyoesanız aradaki 100 mhz ve %50 lik ön bellek farkına bence 500 dolar verilmez...
upss, ne sorunlar varki, ben başka 17'' bulamadım, 15'' alıyım fazla vaktik yok öğledne sonra alınacak, dell notebook bozuldu, o yüzden acilen araştırmaya fazla vaktim yok
direk marka model hızlıca belirtirseniz sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi
neden pavilion tercih ediyorsunuz ki..forumda çok sayıda gümlemiş pavillion kullanıcısı var...sorun çıkartma sayısı çok fazla..isterseniz marka konusunu bir kez daha düşünün...ama ikesin karar verdim , bu 2 sinden birine diyoesanız aradaki 100 mhz ve %50 lik ön bellek farkına bence 500 dolar verilmez...
pavilionlar genel olarak sakat, işinizi şansa bırakmayın.Asus ların f3 kasalı modelleri sakat..diğerleri için bilgim yok.ama sevdiğim bir markadaır..kendim acer 5920g kullanıyorum...acer 5920g (t9300 işlemcili olan modeli) veya yeni seri olan 8920g modelini önerebilirim (büyük ekran ve donanımı güzel bir ürün)
ama packerd bell de donanım olark iyi duruyor..fakat marka konusunda bir bilgim yok...tek bilgim touch pad inin şekli iğrenç...bir de ekranlarının görüntüsü güzelmiş.
daha almadım, ama birazdan çıkıp alcam, bu akşam urulumlar bitmeli,
photoshop falan kullanılacak 64bit sistem kurmayı planlıyorum fiyat abartı olmadıkça sorun değil, bence 2000-2100 limit olmalı, üstü abartı olur 1600-2100 arası düşünüyorum birazda ya bimeks ya vatana gidip alacam birşey ama ne :D
bu arada şirketet çok fala hp var ama ben şikayet sorun duymaddım, bendeki dell 1520 portladı